Какво става с форума??? Хостинг проблеми???

• 7 126
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
www.bg-mamma.com ми се отваря още по-бавно от форума в момента. Другите сайтове ми се отварят почти еднакво бързо.

# 31
Ок, благодаря ви.
След това се уверих, че нищо от нещата, които са променяни през последните няколко дни не е повлияло.
Т.е. остава да търсим проблема навън.
Сигнализирала съм на хората, от които зависи и за съжаление може единствено да чакаме.

# 32
Извинявам се, сетих се още нещо, което мога да пробвам.
Ще има ли някоя от вас онлайн след 15 мин. за да тества дали отваря?

# 33
Аз ще съм онлайн  Peace

# 34
# 35
Моля, пробвайте да отворите http://www.bg-mamma.com/index.php?board=73.0 и да пишете нещо вътре, каквото и да е (аз ще го затрия след 30-тина минути).
Пишете има ли разлика.
Ако има разлика, тогава ще започна да включвам всички изключени елементи един по един.
Ако няма разлика и отново бави, то наистина ще се окаже, че проблемът е със свързаността и канала към чужбина.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 01:23 от Mamma

# 36
  • USA
Линкът не дава поле за писане. Виждам само пул-даун със "Само за тест - 30 мин" и бутон "отиди". Отворих нова тема "Проба" - сравнително бързо зареди. Общо взето, като мненията ми в тази тема. Но като цяло в момента добре работи форума, преди 1 час беше по-трудно.

# 37
Да, да - пуснете 1-2 нови теми, аз ще ги изтрия после.
Нали имате бутон ?

# 38
  • USA
Поправка - по-бързо зарежда от мненията ми в тази тема. Опитах отново, пак има забавяне, но не е много голямо.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 01:39 от Winx

# 39
Достатъчно голяма ли ти се струва разликата?
Т.е. може ли да се каже, че в останалата част на форума има проблем, а там - не, или е малка разликата и може да се дължи само на това, че зарежда 3-4 картинки по-малко?
Или не можеш да прецениш, защото в момента и останалата част на форумите се отваря по-добре, отколкото през последните дни?

# 40
Достатъчно голяма ли ти се струва разликата?
Т.е. може ли да се каже, че в останалата част на форума има проблем, а там - не, или е малка разликата и може да се дължи само на това, че зарежда 3-4 картинки по-малко?
Или не можеш да прецениш, защото в момента и останалата част на форумите се отваря по-добре, отколкото през последните дни?

В момента разликата е малка. В сравнение с форума цял ден днес и пробата - печели пробата, с много.

# 41
И аз направих проба там- става светкавично. В момента голяма разлика няма, но ако можем да направим теста утре около 17ч. Бг време, ще знаем със сигурност  Peace

# 42
На мен и тук форума ми тръгна доста по-бързо, но там ми се оваря просто отлично. Не знам какво си правила, но помага. Peace

# 43
Благодаря ви за съдействието!
Тук не съм правила нищо, т.е. не е от моите действия подобрението.
Ще затрия тестовия форум сега.

Утре, около 16.30 БГ време, ако няма някакъв резултат от сигнала ми към хостера и рекламната агенция, и ако още имате затруднения със зареждането на форумите, ще го пусна пак, за да тестваме.

# 44
  • E-CLM & CH-VD
При мен форума литна Party, всички линкове от по-предния пост ми се отварят веднага. А тази тема ми излизаше заключена преди малко, както и й липсваха бутони Thinking

Дано и утре е така.  Praynig

Между другото, може ли да е от някоя тема това натоварване? Примерно от тази за ББ4? newsm78 Питам, тъй като там постоянно висят поне 100 човека, (и аз от време на време Blush) и рефрешват непрекъснато, а сега са не повече от 10...

Общи условия

Активация на акаунт