Да поклюкарим за новия кастинг на Слави

• 23 740
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
И мен ме е яд! Макар да гледам само от три дни и д анямам пряки и дълги наблюдения, адвокатите ме дразнеха! И на Тома благоверната ме дразнеше, но той ме кефеше на макс! Ама тя Галя /май така беше/ май й е гинетично заложено тов аглезене, като видях майка в серията В ПЛовдив!
Аха, винаги е била такава. Отпаднали значи. Тюх, дано го преживее лесно.

# 196
И мен ми стана тъпо, че отпаднаха Галя и Тома. Заради Тома, иначе Галя ле-е-ко ме дразни. Той изненадващо се справи с всички задачи, но малко по-бавно действаха, сякаш не бързаха за никъде. Учтиво спираха и питаха за пътя, Тома каза "Добър ден!" на овцата преди да  я нападне . hahaha
Галя май единствена беше с токчета и с това тичане, горката,  доста се изтормози.

Фавотити ми станаха Фотка и мъжа й! Peace

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 12:00 от Amica

# 197
И аз харесвам Тома, кофти, че отпаднаха. Много ми допадна играта на Фотка и съдията, никакво лигавене, за секунда не са се сдърпали и бяха усмихнати. Определено съм за тях! Дано спечелят Praynig

# 198
Присъединявам се към общото мнение- много ме е яд за Галя и Тома,буквално в последния момент отпаднаха....
Състезнието ще загуби колорита си без тях!

# 199
  • Варна
Още един глас от мен за Фотка и Ивайло. Много весели и лъчезарни хора  Laughing и много се забавлях с тях. 
Яд ме е, че точно Татяна и Илиян спечелиха  Crossing Arms Тя ми е много неприятна. Прилича ми на малка крива  женица, която само съска на мъжа си.
Мъжкото пупенце много селси маниери показа  Sick

Според мен Галя и Тома логично отпаднаха след тази задача. Те нито веднъж в играта не водеха; за никъде на бързаха и не показаха желание за победа.

А адвоката явно е от малкото мъже, който са скарани с ориентацията  Laughing Много ми бяха смешни.

# 200
А някой може ли да ми даде линк към последната част на "Шеметната надпревара"?

# 201
А някой може ли да ми даде линк към последната част на "Шеметната надпревара"?

# 202
Много ме е яд за Тома и Галя.И двамата ми бяха много симпатични  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А тези които спечелиха преди тях ме дразнят максимално,тая уж учителка а задача от четвърти клас не можа да реши 3 часа сигурно #2gunfire От двойката Станьо и Ася, Станьо много ме  и разбран а Ася ми идва доста превзета   newsm78

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 23:11 от мая06

# 203
  • Луната ни пази
Тъй като ми е колежка адвокатската съпруга, ще я защитя с факта, че ние даскалите ВИНАГИ търсим под вола теле и под магарето кон. Иначе и мен много ме хвана яд за Галя и Тома, а исках Фотито и Иво или Пупенцата да са първи! Мислех, че ще я разпрострат повече задачата, ама явно нямаше повече време. Наистина се накефих, когато Тома каза на овцата най- сериозно "Добър ден!". От останалите стискам палците за Пупенцата или Фотито и Иво.  smile3521

# 204
megelinka и аз съм учителка Blush

# 205
Фотка ли беше тази дето си демонстрира гащите ?  hahaha Joy
Супер-антипатична тази. Не знам как може да е фаворит на някой.

Абе този на бензиностанцията, егати и мухльото! Shocked Да вземе на хората златна гривна в залог! ooooh! Това са телевизионни герои, а този си прави безплатна реклама като се снима. Егати нахалството! Shocked

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 01:31 от xenia

# 206
... когато Тома влезе при овцете и съвсем сериозно каза "Добър ден"...  Joy
Joy Peace
И мен ми стана тъпо, че отпаднаха Галя и Тома... но малко по-бавно действаха, сякаш не бързаха за никъде. Учтиво спираха и питаха за пътя...
Peace Трябваше по - стреснато да действат!

# 207
И мен ме е яд, че отпаднаха Галя и Тома.
Ама толкова деликатен беше той с тия овчици на фона на бруталните нашенци, които ги псуваха и тикаха  hahaha
После ми стана много смешно като каза: "Съжалявам за тези кожички...козички"  Joy

# 208
Да ви питам само сряда,четвъртък и петък ли е ТВ сватбата.Аз го гледам по обстойно от миналата сряда,демек от кръга със пътешествието.Довечера ще ги дават ли Hug

# 209
  • София
malinka84, в понеделник май започнаха да дават сериалчето "Къде е батко", а сватбата... не знам в кои дни ще продължи. Сигурно ще й пуснат реклама, като миналия път.

Общи условия

Активация на акаунт