,но след втория такъв случаи просто ми писна и повече със здрави деца дори покрай оградата на поликлиниката не минавам пък кай каквото ще да ми говори.Честно казано аз и болни рядко ги водя, във вторник например Алекс вдигна Т ,но сополи и кашлица нямаше и за да не се здобиеме с тези екстри въобще не го и заведох на лекар, в сряда давах чай и Нурофен и за 24 часа всичко отшумя т.е. в сряда вечерта детето беше съвсем здраво ,за моя сигурност и за тази на децата в групата не го пуснах нито вчера нито днес и заедно със събота и неделя стават 4 дни през които го държа профилактично вкъщи . По този начин процедирам ВИНАГИ.
За въпросната бележка днес пратих свекър ми.
Ми това е положението ,докато пред кабинетите има по 100 човека опашка и всички бухат в помещение 3 м.на 5м. няма да се оправят нещата.
За общия рожден ден аз не съм се връщала да чета назад в темата просто защото много добре помня ,че Алекс ми се разболя на предишния ден и определено се чуствам по малко виновна заради това,че не дойдохме въпреки ,че се бяхме записали вместо да бях дошла и 8 месеца по късно да ме обвинят ,че детето ми се е изкашляло в лицето на някое друго /това го казвам примерно защото стана на въпрос-нищо лично
/. От мързел вие знаете ,че няма варянт да не дойда просто защото почти няма среща с деца или без на която да не съм присъствала
такива мероприятия без оснаователна причина не пропускам .Съжалявам ,че стана много дълго ,но някак и аз покрай яслата много съм препатила и със Мони и с Алекс та темата определено ме вълнува.

Така миналия месец една хрема само със стеримара я потушихме
,ние с Дани бяхме от тези които се записаха,но не успяха да дойдат на общия РД на децата,но той се разболя точно преди РД на Али,който също пропуснахме
и не беше оздравял до Общия,даже си имаше приготвен костюм ,който не успя да облече,но както и да е ...исках да кажа,че съжалявам и аз,че така се е получило и в тая връзка съм съгласна също да съберем парите предварително, за да няма повече такива ситуации 

С две думи, препоръчвам постановката.