Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 574
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Има едно нещо, което е по-лошо от това да работиш събота и неделя. това да работиш И събота и неделя плюс пон-петък Joy от както родиих не бях била на такава схема, но сега се завръщам към старите си навици, Любимият е в потрес, а аз съм се настроила часовете през уикенда да са ми приятни и весели, и всъщност доста добре се чувствам.

по повод паркирането на задна, много се смях, Кайо току-що беше проговорил, и казваше:

ПАКИРАЙ ! (вместо тръгвай)
и
БУТАЙ ! (когато паркирах на задна:35: )

много добре се ориентира детето.
хайде весела седмица.

Някой от нас има ли още неработещ и у дома с хлапетата? Мики, и Надето. Тася?

# 196
  • София
Аз съм неработеща,ама хлапето е на ясла Mr. Green,баровка!Не,бе,работи ми се и на мен,ама като не се връщам на старо място ,а трябва тепърва да търся...,ще стане по-бавно.

И ние я имаме тая машинка за нос,ама Дани не ми дава да я използвам Rolling Eyes,иначе наистина върши работа.

След като се разговорихме за разделното събиране,погледнах аз вчера ,ми ние изобщо нямаме такива кофи пред блока newsm78.Ако реша да разделям,кой знае къде ще трябва да ги мъкна торбите за да ги изхвърля ooooh!

Дина Hug,недей да ангажираш жената,чак неудобно ми стана...

ХУбава седмица ,момичета! Hug

# 197
Ааа,да....а още по-лошо е да работиш на едно място пон-петък ,на друго събота-неделя и между другото да даваш и нощни дежурства. JoyБях така преди да родя...и във всичките ми работи-хора...пълна лудница...всеки те дърпа за нещо...отговорност тежи на гърба ми... CrazyИскрено бях учудена,когато някои от вас се върнаха рано-рано след раждането да работят.Аз имах нужда от пълна изолация,никакви познанства,исках си само семейството и за тези почти 3 години го имах. Heart EyesИначе,снощи ми беше нещо тъпо и за това така въздъхнах тук...
Герчо,аз тебе имам да те черпя,щото в момента ползвам онези 6 месеца неплатен,дето са уж на мъжа ми,ама му ги взех като "самотна"майка. Laughing
Снощи питах Яна какво иска дядо Коледа да й подари,тя ми отговори:"Бонашина"-бормашина... Crazy Thinking
Весела седмица и здрави дечица.

# 198
Наде, радвам се че помогнах...
Аз понеже не успях да изляза от ритъм покрай раждането, та въобще не ми тежи... Малко първата година на иван ми беше тегава заради безсънните нощи и работа през деня, но явно със всичко се свиква. А и толкова съм свикнала със 6 дневна работна седмица поне, че като имам 2 почивни дни и се чудя кво да правя. Иначе съм карала и по месец без нито един почивен ден и като свикне човек въобще не му прави впечатление. Най-много ми тежи обаче факта, че като се съберат много почивни дни накуп и всичките ми приятели се юрват по чужбина или из провинцията, а аз оставам на тръстиката (много ми е самотно тогава) и факта, че при нас отпуска през август е като да напсувам - т.е мръсна дума. Но със всичко се свиква... Пък и ако не работим сега - кога... Със сигурност на 50 няма да сме с тая енергия и хъс.
Калинке,  Hug

# 199
Веси, я не се излагай. Моята кола да не би да е нова. Поръчваш си от и-пей, пристига и мъж ти ще го монтира. Докато дочакаш новата кола, може да си спестиш емоции.

Тася, след като предлагам, споко Hug

Алис пък един ден изръси /гледайки една съседка как паркира/ "хммм /сумтене/...тая пък не може мамо като теб...не може да паркира хич", направо ме уби. Хубаво е, че поне в нейните очи съм добра паркировачка. А на баща си оная вечер вика "и ти си се научил да паркираш хубаво като мама" Joyе това е като кажат как в детските очи МАМА е най-най Laughing

# 200
Привет мацки!

Честит имен ден на всички именници с малко закъснение!   bouquet

Гласувах за коледното парти!  Peace Сега като решим датата какво следва, Гер4о ти ли ще се заемеш с организацията?

Силве, и аз да да кажа 4е съм адски доволна от Бейби Вак, жестоко прочиства носа Peace

Веси, случват се такива леки удар4ета особено на задна, аз в началото колко имах  ooooh!
Дина, ама какъв комлимент ти е направила Алис за паркирането, страшна скица е Simple Smile

Оф и аз си чакам новата количка, ве4е нямам търпение да дойде  Heart Eyes

Да ви питам имали все още дребни които спят с памперс? При нас положението е трагично - няма махане на следобедния и вечерния памперс  ooooh! Ве4ер цялата се опикава, сменям и дори памперса по 2 пъти на ве4ер. Това наливане с вода по цял ден си оказва влиянието.

# 201
Моля ви кажете за тази помпа някакви подробности. Моята пикла я е страх от прахосмукачката. Колко е дълъг маркуча, който се връзва към прахосмукачката. Почвам да се замислям да я купя, обаче ако не успея да я ползвам заради тоя страх  newsm78 И още нещо - не дърпа ли много силно? Неприятно ли е много усещането, ако някоя си го е причинила де  Mr. Green

# 202

Да ви питам имали все още дребни които спят с памперс? При нас положението е трагично - няма махане на следобедния и вечерния памперс  ooooh! Ве4ер цялата се опикава, сменям и дори памперса по 2 пъти на ве4ер. Това наливане с вода по цял ден си оказва влиянието.

Ели нощем спи с памперс и изобщо не виждам кога ще го махна.Сутрин е препълнен.Понякога през ноща се буди и ми казва , че и се пиша , само че , като махна памперса установявам , че току що го е напълнила.Мисля до лятото да не правя опити  да и го махна , защото ще се видя в приключение.Един път седмично се микри и при следобедния сън , така , че .......не виждам светлина в тунела

# 203
Момичета , преди време някой беше писал за д-р Олевинов. Може ли да ми пратите координати , че и Ели е стази задна хрема от която кашля по цели нощи . Confused
Както съм казвала тя по принцип е с уголемени сливици и миналата година си посмърква и покашля цяла зима. Има  съмнения за трета сливица (това са ми казвали по прегледите до сега). Искам най накрая да се произнесе квалитетен специалист , че вече ми писна да я тъпча със капки и сиропи.

# 204
Здравейте Hug
От сутринта се каня да пиша ,но 100 часа говорих със сестра ми и то никое време станало ,а вие сте засегнали толкова въпроси през това време ,че незнам от къде да започна  Crazy
То като не пишеме ,не пишеме ама като започнеме и разноглед става човек Grinning
Първо- КАЛИИИИ,как можа така да ни изтипосаш имената на неработещите бе ???? Знаеш ,че ми е болна тема  Joy а и аз като Тася под знаменателя на ,,баровките,, Joy че и Алекс на градина Симона на училище и аз вися в нас  Embarassed срам и позор  ooooh! /ще се разправяме на 4 очи  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug/

Наде, голяма майсторка имаш вкъщи  Joy бормашина за коледа не е майтап работа  Grinning. Между другото май не сме коментирали /или аз съм пропуснала/ какво ще подаряваме за коледа. Ние на Алекс сме решили да му купиме ЛЕГО с много части ,това му е любимо занимание ,но за сега действаме с огромни бебешки части. Симона иска билярд /от къде и доиде на акъла незнам  newsm78/

Веси ,и аз в началото много се удрях и отпред и отзад, номера ми беше като хармоника ,а колата както се изказа един приятел съм я била направила на варел ,та споко ще свикнеш  Peace

За помпата-аз се точа да си я поръчам от миналата година ама сега не смея за да не предизвиквам съдбата  Rolling Eyes ,че тази година още с хрема не сме закъсвали/ fingerscrossed,но ще я поръчам де.

Зори, много се губиш нещо напоследък  Heart Eyes а не сме се виждалиииии не помня от кога ooooh! Дайте тази неделя вече сериозно да си спретнеме една срещичка ,че съм се затъжила.

За организацията на партито незнам- Герчо ,кажи ще иамш ли време ?ако не аз мога да отида да запазя да дам капаро ,въпроса е само с този Дядо Коледа да видиш какво е положението ,но това всъшност и по телефона може да стане  Hug

По повод карането,добре ,че са децата да ни ,,оценят,,  Joy Алекс като се качи в колата и все ми казва - Мамо ,това ми е любимото каране ,, Joy Другата му готина реплика която направо ме смазва от кеф /но няма връзка с карането де/ е -Ти си много сладка и добра майчица  Joy

Ох много дълго стана ,знаех си  ooooh! извинявам се ама поседно за памперсите- през нощта задължително слагам ,но не винаги е пълен. След обяд го махнахме ,аз май ви писах ,че беше преметнал госпожите в градината ,че бил голям и не му слагам вкъщи та те се вързали  Crazy и всъност след една седмица ме светнаха ,че нито има смисъл да нося в градината нито да слагам вкъщи защото не се напишквал. За сега имаме 2 издънки ,но добре ,че беше пишнал малко та не намаокри матрака.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 14:07 от miki3

# 205
Ние го махнахме изведнъж.... Просто майка ми каза, че на вилата последната седмица бил със сух нощен памперс и като си го взехме в Сф просто спрях да слагам. До преди това нощния му памперс тежеше по 1 кг  Joy Joy Joy... Та чакайте момента. При нас мина доста по-леко от махането на дневния. За момента за 3 месеца имаме 2-3 издънки нощно време ( едната тази нощ  Sick) и около 30 дневни издънки. Понякога като не му хареса нещо в детската градина и се напикава нарочно - прави го и в нас. Иначе при нас спря да се напикама нощно време изведнъж и въобще не си намали приема на сокове вечер - пие поне 2-3 шишета преди лягате, но някак успява да стиска

# 206
Симба, значи маркучето си има накрайник който се пъха в тръбата на прахосмукачката, маркуча е дълък около 30-40 см, изобщо не е болезненео и си регулираш силата на дърпането с прахосмукачката. Абе звучи зловещо, ама хич не е - изпробвала съм го Simple Smile

Мики  Heart Eyes еми уикендите все бягаме по прованса, а през седмицата работа ли работа Wink

Хайде наистина тази неделя за се видим мацки! Че срамота е ве4еее!

За Коледа - много мисля за подарък и категорично няма да и подарим поредната играчка. Понеже е луда на тема Немо, мисля да й купя рибката Немо и да си я гледаме в аквариум, но проучването ми показа че точно този тип рибки, се гледат много трудно, понеже са тропически. Ама не съм се отказала още, продължавам да проучвам, ровя се по някви форуми за акваристика  ooooh! образовам се Simple Smile

# 207
  • София
Аз памперси не съм купувала от юни месец,тогава махнахме наведнъж и дневния и нощния.Някой път имаме издънки нощем,когато не го вдигна да се изпишка,иначе става да пишка на гърнето по 1-2 пъти през нощта.Усещам го ,че почва да се върти и е неспокоен и го питам дали има пиш и той ми казва "Да" и ставаме.Странно ми е,че в яслата се напишква в леглото на обед,но както си каза и самата сестра "Той знае,че трябва да лежи и не може да става и затова не ни казва!",явно го е страх да гъкне,милия.

За коледния подарък и аз съм в чуденка...И аз като Мики си мисля за Лего,но още не съм сигурна...

# 208
  • София, център
Ехоооооооо  Hug,

И ние сме с памперси, нощни и следобедни... и тя като е сърдита ми се напикава като лошо куче  Mr. Green, но в яслата се занимават с това и там я слагат да спи следобяд без памперс... да им мокри техните матрачета...хахахах!!!

За неделя съм ЗА, айде вече на нищо не прилича нашето НЕвиждане!!!

И аз съм още неработеща... и мен ми се твори, ама си правя нещо в къщи де, я web дизайнче някое, я шия това - онова, к`вото изпадне... прокарвам кабелна, монтирам телевизор на стената... ей такива "типично женски неща"  Joy... мъжЪт е много доволен - естествено...

От помпата съм много доволна, малко е неприятно, но е бял кахър в сравнение с безсънните нощи, натискам я на леглото и не давам да се усети кога е свършило...

За коледното парти съм за събота, за да мога после да я закарам при свекърва ми на Бистрица! Давам капаро веднага, само кажете кога и колко...

приятен ден

# 209
Аз за Коледа мисля да взема играчка. Че Маги няма особен много играчки. Не помня послено кога съм купувала нещо  Rolling Eyes Нали все я гледам, че не си играе с тях и не купувам.
Но напоследък се заиграва. И за това мисля да й взема нещо. Ще видим какво точно. Чудя се дали да не я заведа в Джъмбо и сама да си избере нещо  Rolling Eyes

За среща в неделя и аз съм ОК. Хайде да се видим пак в ресторанчето срещу О-Шипка на ул.Шипка. Беше спокойно и просторно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт