Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 527
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Мелфин бях ти писала в някоя от темите,но сигурно не си видяла,но да те питам пак купи ли си кростренажора и имаш ли вече впечетление от него?
Ааааааааааааааа, Мама Галка23, видях, видях, и ти отговорих даже  (В темата "Августинчето кърма и мляко хрупа, за радост на мама килца да натрупа" - 03 октомври 2008 г. 10.48ч.) Wink Купих си го и съм много доволна  Peace Всеки ден си го ползувам по (вече) 15-20 минути и ако не отслабване, то поне стягане се усеща. Препоръчвам ти го. Заслужава си парите  Peace

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 11:49 от melfin

# 181
Здравейте и от мен (ле-ле от кога не съм писала, но толкова неща се струпаха).

Честита втора месечинка на всички пораснали бебоци  Heart EyesTada

Първо майка ми ме изненада с едно гостуване във вторника. Много й се израдвах и с нея от приказки не усетих как се изнизаха дните. Граци, много съжалявам, че не успяхме да се видим и да запознаем младите Wink. Дано следващия път да успеем.

Да ви се похваля - в събота кръстихме Калоян. Той се представи много добре - гукаше си, гледкаше си, но не плака изобщо. Едно време Ники го кръстихме голям - на 10 месеца и се скъса да плаче през цялото време, а с него кръстиха и едно бебче около 3 месеца, което пък спеше през цялото време. И затова сега реших да избързаме и да го кръстим по-рано. Мина страхотно, а след малко ще кача и снимки нови в албумчето ни Ето няколко.

А сега и да ви се оплача - аз се поразболях - боли ме гърлото, а носа ми тече като чешма. Много ми е кофти на главата. Ники и той е пак с хрема, ама го откарах на детска, че вкъщи ще издивее и така почва с белите. Пия само парацетамол и то вечерта след последното кърмене. Кажете ми, моля ви, знаете ли колко на ден мога да пия и тези смучещите за гърлото дали влияят нещо на кърмата !? А спрейчето за нос Олинт дали може?

Hug Heart Eyes Laughing

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 12:37 от valeni

# 182
Точица черпи за рождения си ден Simple Smile

Благодаря на всички сетили се да и честитят преди отплеснатата и майка  Embarassed
Честито на Велла и Преслав, както и на всички останали бебчета в нашата партида   bigdance2

# 183
Честито на всички бебочета, които празнуват днес!

Много специални поздрави на мис Велла от мадмоазел Мина! Two Hearts  Hug

И тк бяхме порицани публично  Wink Laughing ето няколко снимки и от нас тук (няма парола, влиза се директно)...
Нещо напоследък не мога да се организирам със снимките.

Хайде, пожелавам хубав ден на всички!
Аз отивам да се радвам на това как Мина се запознава с дядо си Simple Smile

# 184
 newsm59 на нашите малки  newsm07, да са ни живи и здрави и много да слушкат мамите
валени Калоян е невероятен, веднага се кандидатираме за снаха, и без това Благоевград ми е любим град  Wink там сьм прекарала едни от най-хубавите години
мика най-после показа тази малка принцеска, много е красива  Heart Eyes
аз изчезвам, чееееееее направо ще полудея от багаж #Cussing out, както казваше Яна живея в кашони  Joy
лек и сльнчев ден
морска фея, дрьн дрьн  welcome

# 185
Е, хайде като рожденници днес и ние да се изтипосаме  Mr. Green

Държа да отбележа, че на тази снимка сме с блузка ПОДАРЪК ОТ ВЕЛЛА И ЕЯ  Hug

Тук сме с любимата ни играчка - Човечето  #Silly

А тук позираме с тати  photo

Хайде, за сега това е от нас. После пак ще се включим  Mr. Green

# 186
  • София

Здравейте мами и бебоци  Grinning
Честити втори месечинки на всички пораснали августинчета  Hug
Аз не мога да смогна да изчета всичко написано и за това към момента не мога да взема отношение за нищо писано до сега. Като дочета, пак ще пиша Wink
В това хубаво време гладам да сме максимално време навън, а като се приберем и докато се оправим - бебка, каката, таткото, аз, къпане, ядене, приспиване ... после пък половинката работи на компа и за мен остава по-малко време. Видях, че съм изпуснала срещата  Sad Ако бях прочела навреме щях и аз да дойда, но явно ще чакам следващата среща  Confused
Ние сме добре, а разходките на вън се отразяват също много добре на Мая - спинка като бубица  Grinning Сега пак се приготвяме да излизаме и за това ще съм кратка. Просто исках да ви поздравя всички и да ви пожелая една хубава, спокойна и слънчева седмица  Hug

# 187
  • ....от ляво до десния завой...
Привет и успешна седмица на всички мами и бебоци! Hug
Минавам да ви покажа нещо, което измайсторих за една вечер и един предиобед!
Надявам се, да ви хареса! Ще му направя и други модификации! Grinning
Бях забравила как се разтоварва човек на Фотошоп-а! Party
Поздрави от мен и Борис! Peace

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:27 от sindarella

# 188
  • Лондон
Благодарим на всички за честитките и поздравяваме другите празнуващи днес бебоци!

Мика, много е хубава мадмоазелката! По време на сватосването я кри и сега я изкарваш (като една скрита лимонка Wink) за да ни отнесеш изневиделица гаджетата...

Валени, и вие сте от отбора на рошльовците (с Вики и Доти)!

Дениско е голяма муцка!

А лилавичкия Маруляк определено има котешки черти! (как звучи само Laughing Laughing)

Костенурчо е супер с новата блузка!  Wink Със здраве да си я носи!

На малката принцеса й подариха голяма жаба за празника - ще видим като я целуне кой принц ще излезе Simple Smile)

# 189
И в жабок се превърнахме щом трябва  Joy

# 190
честито на всички бебоци, навършващи 2 месеца днес и на техните мами!!!

Благодаря на всички отговорили за почистването на ушичките.
Синдарела, колажа е просто перфектен!   bouquet

# 191
Аааааааа... Меги, изби рибата!!!  Heart Eyes

Ели, колажът много кефи   bouquet аз тия дни ще сменя на Марулката снимката в албумчето.

Ея, не ти ли се карат, че ще изстудиш детето?  Joy

Мелфин
, и на Съни, разбира се да му е честита месечинката! Голям чаровник Simple Smile

Колкото до Марулката, твърди се, че приличала на баща си, та се радвам да чуя, че има и прилика с мен...  Hug

Айде, ние хапваме и пак хукваме Simple Smile

# 192
Хей момичета, попадали ли сте на това: http://www.brillbaby.com/teach-baby/baby-reading-videos.php

Little reader е програмката, с която след 4 месечна възраст може да започнете да се занимавате с бебчето си и да научите бебешкия език, а то да научи вашият. В този линк има видео на момиченце на 1 годинка и 2 месеца, което чете! По- надолу има и други клипчета Shocked Сега се опитвам да я сваля и да разуча нещата!

# 193
  • В чуден свят с четири Слънца

Видях, че съм изпуснала срещата  Sad Ако бях прочела навреме щях и аз да дойда, но явно ще чакам следващата среща  Confused

Леле, много се ядосах,че и аз съм изпуснала срещата, а точно тогава бях в южния парк с бебка и таткото, ама като не чета редовно...Нищо, следващия път  Simple Smile

Иначе сме добре, почивните дни ходихме на планина с бебка, със слинга направихме голям преход, ходихме до манастири и параклисчета, а в неделя, беше празника на Иван Рилски отидохме до манастира Йоан Рилски и до пещерата, където е живял известно време. Заредих се с много положителна енергия и се чувствам много щастлива. А и днес като допълнение си направих шопинг терапия, та сега имам нужда от лимонче, че ми е много весело Mr. Green

Ели, може ли да сменя снимката на Михаелка за колажа. Направих и една, дето много си я харесвам, ето я момата в слинга на планина:

# 194
  • ....от ляво до десния завой...
Ели, може ли да сменя снимката на Михаелка за колажа. Направих и една, дето много си я харесвам, ето я момата в слинга на планина:

...... аз тия дни ще сменя на Марулката снимката в албумчето......

Предлагам до края на седмицата който иска да подмени снимката на бебенцето си с актуална и другата седмица ще направя нов колаж - имам идея как да изглежда! Така ще разнообразяваме началната страничка по-често с нашите сладурчета и ще натрупаме арт архив с колажи, в които ще се вижда как дечицате ни растат и се променят всеки следващ месец! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт