Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 211
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Айде утре ще опитам и аз в три на сандвичите  Embarassed

Мелфин, кой парк в Младост-2?

ковачева, такива ми ти работи за Германията, мдам... ама тия неща ги оценявам едва, откакто пак съм си тука. Не че всичко ни е лошо, хич даже. Просто цари една слободия и всеки си прави, каквото си знае... а останалите се спасяват поединично...  Rolling Eyes

Галка, и на мен адашката ми е слабост - тая последната снимка в слинга, направо  txtloves В тоя ред на мисли да питам какъв ви е слингът?

Аз приспах Репичката и сега да поработя малко...

# 256
Айдееее пак среща се сформирала докато клюкам с Барселона, а????
Е как без вечното присъствие??? И аз съм там!!!
Чудя се да лягам ли или да чакам да стане Денис?  newsm78 Май ще опъна и аз копито, па когато стане и аз с него.
Теди и аз предупреждавах моя мъж да прави момиче, и аз изчислявах и се окислявах и всички екстри, ама на - втора краставица излезе! Но  Naughty аз надежда не съм загубила, третото ще е момиче!  stork-girl А това че от противозачатъчните се отслабва, според мен не е вярно, защото при мен ефекта беше обратен, за 5 месеца + 11 кг.  #Crazy После едвам ги свалих и след 2 месеца айде пак  EFP preggo а сега имам да свалям 18, но ако са 20 няма да се разсърда. Ама поне не съм никак по диетите, някой ако знае някакви чудотворни хапчета или някакъв подобен метод да свиркааааа! box

# 257
Ей много ви се радвам че си правите срещи, ама при нас май се очертава все отстрани да гледаме. Не карам кола, малкият продължава да яде само от мен и въобще все сме тук в квартала. А и с кенгуру/ слинг ми е доста тежък, ако река да го закарам нанякъде без количката. Та щом сте решили тия дребни въпроси - давайте и разказвайте, пък после като се захраним поне на обед живот и здраве - може и да го оставя и поне аз да дойда и да се запознаем. Аз все пак да се похваля - ей сега си идвам от парти в Шератон. Малко служебно беше, но все пак се поразтоварих. Дребока, обаче, чинно ме е изчакал да си се нахрани с мама и както си му е редът е отказал и изцедената кърма и АМ-то. Малко му се ядосах, че е толкова упорит. Мислех, че като е гладен и като ме няма все пак ще приеме накаква храна през шише, ама  -  не би. Та продължавам да приемам съвети, ако някой се сети за нещо.
Поздрави на всички Laughing

# 258
Хелоу на всички сладури и сладурковци!  bouquet

Много се радвам за срещите ви и дори малко завиждам, ама само малко! И аз много-много не се задържам в къщи! Сега съпругът ми е в отпуск и максимално го използвам да качва и сваля количката!  Wink

Пак забравих за какво влязох  newsm78
Ще минавам на гинко билоба...

Да беееееееееееееееее!  Crazy Crazy Crazy
Марти е пораснал многооо -  1400 гр и 2 см за един месец!! И с имунизацията добре се представи, абе с една дума: шест!
Тъкмо сега с една приятелка си пиша в скайпа и разправям тук за форума... Ами то като наркотик бе... Седна ли на компа - първо тук влизам!

хайде лека от мен! Heart Eyes

# 259
Добро утро момичето кокичета!
Да ви кажа как си изкарахме акълите с Петър вчера,Ваксината БЦЖ от болницата много му се беше увеличила,беше му станало едно голямао топче и вчера му се спука и така го боля детето така ми плака милия,че сърцето ми се късаше,и ние с мъжо катосе шашнахме,а и нашата некадърна лекарка като ни изплаши,че на пеленаче такова чудо не била виждала,да не ви говоря какво преживях тичай по специалисти,слава богу всичко е наред здраво си е детето,няма увелични лифни възли,просто в болницата явно са му го били по дълбоко и от това се е получило,казаха ни да слагаме стерилни марлички да не го мокрим и в Понеделник сме на контролен преглед,дано се оправят нещата Praynig,иначе си е спокоен вече не го боли!
Сега да кажа за захранването,сокове засега няма да давам,като навърши пълни 3м и мисля да започна с плодово пюре,на 4м целенчуково на 5 каша и така,но с плодовото няма да замествам хранене ще го давам като десерт след млякото,а като дойде време със зеленчуково постепенно ще заместя хранене на обяд.
Като ви чета за срещичките много ви завиждам, а и тези сандвичи направо ми текат лигите,аз не смея нищо да хапна яко се ограничавам,пия един китайски чай за отслабвани(една приятелка свали 12кг с него,ако има резултат ще докладвам) ипо цял ден коремни преси правя абе луда работа!
Асе гледах клипчето на Вики,моляма кукла е,а и с кака и много си приличат, илипоне аз така ги оприличавам,а  Марулка с дънките е страхотна , тя пък е одрала кожата на баща си,(до колкото виждам по снимките в албумчето и)Коте няма да се сърдиш Laughing

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 07:38 от mama galka23

# 260
Здравейте мамчета   bouquet
ние с Ева сме добре  Simple Smile вчера ходихме при доки  и сме пораснали с 1 кг. и 5 см , но не ни правиха ваксина защото има малко хрема       
много ми се иска и ние да дойдем на срещичката , но южния ми е малко далечко  Cry         
Приятен ден   bouquet

# 261
Привет  bouquet
Само на срещички ходите ,а снимки няма ли за нас любопитните ??Mr. Green

Марулка е цялата  баща си LaughingДори по снимките ,човек който не ги е виждал от близо ще ги оприличи двамата много добре LaughingКоте ,ще извиняваш...Гале ,много  неприятно са ви стреснали #2gunfire

# 262
Добре де, добре  Mr. Green То всички така казват  Mr. Green Аз съм се примирила вече  Rolling Eyes
Само на майка ми ме е яд, че казва, че било "малко грозничко" детето, 'щото приличало на баща си, "ама можело да се оправи после" и да заприлича на мен  Rolling Eyes То бива да не го харесва (таткото), ама чак пък толкоз...  #Cussing out

# 263
Добро утро!  Hug
mama galka23   newsm45 как бе душо се е спукало! Милото бебе Петър, кой знае колко жален е бил??? Дано всичко се размине бързо!!!
tsvetelinka не си казала душо и до Гърция сме дошли! Луд умора нема, а тук сме се събрали доста!  Joy Нека само малко да се позатопли и аз съм навита!!! Само подсигури там някое хотелче да има къде да спим с Дениско и  travel bye
  Котката Марта леле, ама майка ти май прекалява! Как може да каже ,че детето е грозно  #2gunfire #Crazy Направо не мога да повярвам, ако мойта майка каже така на децата ми просто повече никога няма да ги види  #Cussing out А те са одрали кожата на баща си....бай дъ уей!
Сега аз да питам нещо: От 2 дена Дениско е много неспокоен, и както си спеше като ангелче нощем сега става през 3 часа, яде по 40-50 гр. и не иска повече. Значи не е гладен, а реве и си върти главата наляво-надясно все едно нещо го боли! Какво може да е това не знам  #Crazy През деня горе-долу е о.к. По-малко спи отколкото преди, но това е нормално - няма все да спят я, ама от време на време и през деня е кисел! Казвайте ако сте имали подобни изцепки, щото взех да се притеснявам. Да го вода ли на лекар, или да си чакам консултацията на 4 ноември???  newsm78
Какво става днес със срещата??? Ще има ли??? И ако да - нека да е от по-рано, не от 3 че да може да се видиме за повече време!!!
Честити месечинки на Майра на Селена, момченцето на yohaved и на Мина на Мика    bouquet
Да са ви живи и здрави рожбите красиви!

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 10:03 от mamadona

# 264
Добър ден Simple Smile
То/п/чица стачкува. Яде, реве и ме бие..яде.. и така. По едно време на истерия го докара.
За германското възпитание, ако е като холандското и аз да се изкажа. Не само децата правят каквото си искат, но ако реват ги оставят да реват. Това е нещо, което аз не мога да направя ... къса ми се сърцето. Мъжа ми все ми казва да я оставя да разбере, че като истеряса, нищо няма да получи, но аз тичам и ...
Като цяло стават отговорни, защото като паднат им се казва "Сам си го направи", а не "У на мама миличкото как те оставих ...", което ми харесва, но не знам дали ще мога... На мен културния и емоционален шок ми беше - детска градина без ограда  #Crazy 3 годишни вилнеят на площадката, а отстрани - натоварен път. Викам му на мъжа ми абе как ги оставят тия деца.. ще излезе някое на пътя, а той.. ама защо ще излизат, те знаят, че не трябва  newsm78.
Ето това искам за моето дете, но не знам дали ще оставя мъжа ми да го направи човек  Sick

Коте, Марулката е слънце! Да я нагушкаш и нацелуваш от мен  Hug
Майка ти да не би да и е такъв момента? Моята беше така преди години, но после отмина. Сега по-малко ме ядосва Simple Smile и дори не помни какви ми ги е говорила.

Мама Галка23 дано бързо се размине. Милото детенце.

Мамадона,да не сте и вие в стачка?

# 265
мамадона, тя майка ми не е лоша, ама е ужасно мнителна и особняк...
А за Дениско - едва ли е тревожно - те си имат някакви фази и неразположения, нормално е, не могат да са всеки ден еднакви и в добро настроение... обаче аз си мисля  newsm78 да не са ни налегнали масово зъби, чееее...

За срещата още не съм сигурна, опитвам се тука да занимавам дребката и да редактирам едновременно, което си е голямо предизвикателство Simple Smile и тя май почна да губи търпение...

Брит, аз това им харесвам... е, не точно "сам си го направи", но да обясниш защо човек отговаря за постъпките си и какво следва от тях. Но това няма много общо с оставянето да реве. До 6 месеца бебетата не се осъзнават като нещо отделно от мама, със собствена воля, собствено "аз" и т.н. Затова е абсолютно безсмислено да се възпитават. Плачат, 'щото нещо им е кофти, а не, за да те работят. Особено до третия месец, докато тече адаптацията още... имат потребности и ние сме затова, да ги удовлетворяваме. Обаче ако не ги, това се запечатва подсъзнателно и им се нарушава първичното доверие в живота, и в родителите, ако щеш. След този перриод възпитавай и обяснявай на воля. Нашият татко го разбра това и вече много не си прави устата... Аз почти винаги успявам да разконспирирам защо плаче Simple Smile

# 266
  • В чуден свят с четири Слънца
Леле, Коте, какви ти ги е наприказвала майка ти, но съм сигурна, че обожава внучка си (тя Марулка е голям бонбон Heart Eyes), просто е във "фаза", все пак и майките ни са хора, не и се сърди. И мойта имаше доста по-гадни изцепке и със сина ми, а и при втората бременност с Михаелка, но аз и се отсърдих вече. Тя майка ми също изпитва необяснимо "топли" чувства към мъжа ми и беше бясна, като се оженихме, после и сервирах новената, че и дете чакам от него...както и да е преживя го, но като забременях втоия път, почти до лудост я докарах. Ноооо, сега е направо оглупяла от любов по Михаелчето, та не и се сърдя вече, и при теб ще мине и замине. Те майките ни много ни обичат, и понякога любовта им приема странни форми  Mr. Green уж опитвайки се да ни предпазят от лошото (според тях).
Слинга ми е Premaxx, http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/general_information.aspx , има ги в Пигис хаус, но там са по 89лв., доста са скъпички, докато в Еbay ги има от 5-10 евро, моят е подарък. Иначе е страхотно удобен, аз останалите 4, които си уших ги зарязах и сега само този ползвам.

mama galka23, как са ви изплашили, радвам се, че вече си спокойна и бебчо е добре. И на Мишето и се беше образувало едно гнойно възелче, ама с ужасно много гной, като тинейджърска "пъпка върхарка,", и нашият тати взе че го спука, какъв рев беше цял ден, после и слагахме марли с реванол и сега най-после се поуспокои раната.

Мамадона, заведи го профилактично на педиатърката, да му види ушетата, може да е влязля вода от къпането, със синчето беше станало така и се държеше подобно.

# 267
Hello и от мен!
Коте, Марулка е страхотна. Майка ти явно си търси начин да засегне зетя, едва ли наистина го мисли newsm78!
mamadona, а събужда ли се с пищене? Ивайло имаше подобни симптоми и се оказа възпаление на ушите. Надявам се да не е това, но можеш да провериш за твое успокоение.
mama galka23, много гадно звучи  Sick. как ли е плакала малката душичка  Hug!
Аз също смених снимката на Ивайло за колажа и му направих албумче. Като гледам снимките от болницта и снимки от тези дни, не мога да повярвам, че е едно и също дете:  
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299517
Коте, и аз само го пременям, а той завит милия, никой не го вижда, ама колко фотосесии има  Laughing. Вчера за пръв път успях да го щракна докато се смее. Ей, колкото и да му е весело и като види апарата и спира всякакви занимания и започва да гледа лошо.

# 268
Ох, сигурно не го мисли, много любовно се държи с Михаела, но и много й личи, че не харесва баща й  Sick
Като забременях, изръси нещо от сорта: "Аз пък мислех, че вие вече ще се разделяте. Е, нищо, то не е важно кой е бащата, а кой ще го гледа"  Rolling Eyes #Cussing out Обаче това отношение много натяга обстановката, аз не мога да я заставя да го харесва, ама поне да не го демонстрираше така открито.

Галка, жалко, че е за едно рамо слингът, не мога и да си помисля да го нося Sad
Моят си е супер, просто ми се искаше нещо по-цветно и фьешън, ама ще потърся плат за шал или шал с по-разнообразен десен.

Галка23, дано скоро да го отболи детето. Да го нагушкаш!

Щастлива месечинка на Мина от Марулката!  newsm51

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 12:28 от Котката Марта

# 269
Здравейте и от мен.  Laughing
Аз пък от нощес съм с гнойна ангина - налепи по сливиците. Уж все се лекувам, наливам се с чайове, а то едно мине, че друго да дойде. Тъкмо се наканих да ходим на София в неделя, че племеничката ми става на 1 годинка. И сега как да ходя такава болна и да не смея да я нагушкам здраво?

Мама Дона, може би за твое успокоение да си се консултираш с педиатър. Иначе и Калоян почна да се буди нощем доста по-рано. Беше започнал да спи до 6 - 7 часа сутринта. А сега от съботата (като го кръстихме) почна да се буди към 3 - 4 часа. И както казваш ти - хапне малко и заспи. Тъкмо го бях научила като се размърда нощес и с бибероната се успокои и продължи да си спи, а сега не се успокоява от бибероната и направо си се буди. Но аз се надявам да е временно и пак полека-лека да мине към 6-7 часа събуждането.

Яна, не би ли трябвало да е още рано за зъбки  newsm78? Не че на Калоян не му боцкат и белеят и двата кучешки зъба от самото раждане. Ама аз си знам, че те първи сякаш са готови да избият, ама не  Naughty - чакат си до последно. И с Ники беше така, но на него му бяха само подути и червени кучешките.

Брит, хубаво е когато човек има избор как да гледа и възпитава децата си. А ти познаваш два различни начина --- Вземи най-доброто според теб и от двата и така ще сте доволни и двамата с мъжа ти! Едно време приятелка ми каза как се опитва да възпитава дъщеря си (беше на 2-3 год.) вечно тичаща и катереща се. "Не се опитвай да го предпазваш и опазваш детето, а го научи то само да се предпазва и опазва от опасностите!" Така се опитвам да възпитавам Ники, дано да успея, че после и с Калоян да е така. Не че не ми трепереше сърцето всеки път, когато се катереше някъде и ме викаше горд да го видя, и не че не висях цяло лято по прозорците, когато се учеше да излиза сам да играе пред блока като беше на 3,5 год., ама... сега пък знам, че може сам да внимава какво, как и къде прави и да се пази.

Елле, Ивайло е страхотен малък Голям мъж! Много е хубавичък и сладък  Heart Eyes !

Галче, дано се оправи бързо Петърчо!

Честити месечинки на празнуващите днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Heart Eyes Laughing

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 11:58 от valeni

Общи условия

Активация на акаунт