Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 214
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Теди, спокойно, всичко ще мине наред!  Hug Не знам как ще ти я горят раничката. Аз едно време имах още много преди да родя и първото, та ме посъветваха да я махнат с едно лекарство в малка ампулка. Вярно скъпичко беше, но пък ефикасно и съвсем безболезнено. Дано и другия метод да е безболезнен. Стискам ти палци!  Hug

# 241
Здрасти мацкитееее  Grinning

Как сте бе мили мои? Как са бузанки и бузанковци ?

Ние ей сегинка се прибрахме. Такава хубава импровизирана срещичка си спретнахме  с Бубито, Бланш, Граци, Мамадона и Мама Галка, че сега съм в страа`отно (както казва Памбос) настроение. Момите ни пак се изложиха пред двамата младежи. То беше глезотия, гушкане, мрънкане абе страшна работа.Обаче па бяха мацки един път, мнооооого фИешън . А пичовете си спяха, Дениско говореше с листата - зетьове един път. Бубееее взимам си го Борето да си го отглеждам за зет Wink ( изчисти си пощата да ти пусна нещо)

Та по въпроса със захранването- мисля от следващия месец (т.е. ще кара 4ти) да започна. Още съм в процес на четене с какво е най-добре  newsm78

За контрацептиви, ще питам док какво би ми препоръчал Wink

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 18:35 от Asija

# 242
Здравейте мамчета и бебчета  Hug

Първо искам да благодаря от името на Костенурчето за вчерашните ви честитки по случай двумесечието му  newsm51

Днес 3 месеца навършват Ивайло на мама Ел и Александър на мама Клеопатра  smile3525 Да са им честити  smile3525 Втора месечинка пък празнуват Станислав на мама Викито и Калин на мама Другоселец  smile3525 И на тях да са им честити  smile3525
Коте Марта, Марулка е страхотна    love001  Гледам, от малка модата я влече  Wink

Шийла, много се радвам, че сте се оправили, че без дом много лошо  ooooh!

Валени, честито ви християнче  smile3501 Гледам, и той влиза в отбора на дългокосите   superuu

Синдарела, колажа е  newsm74 Ще започвам и аз да се уча, време е вече  newsm12

Ея, Велла и Тристан един за друг са родени  gydi Да не пречите с Меган на младите, че гледам голяма любоФ се заформя  kiss

Мишето на Мама Галка и Доротея на Мартини мама са тооооооооооооооооолкова сладки   love001 Ох, чакам две години и ще подпра мъжо за момиченце  preggo На мен опашки ми се връзват и с кукли ми се играе  Mr. Green

Граци, с Ния изглеждате страхотно. Личи си, че добре сте се забавлявали  newsm51 Помилвана, и вие добре сте си изкарали, въпреки извънземното присъствие  Mr. Green А това с децата във ваната  Joy  Joy , сещам се за боя с динята  Joy  Joy

Стели Мели, мила, много е сладък Кико - пу, пу Да го нацелуваш от мен   love001

Асеееееееееееее, ма то Викито направо ме разтопи  smile3518 Я да оставиш детето да си гука по цяла нощ ако иска   love001

Момичета, и аз се бях замислила за спирала, ама ..... четох, четох тук по форума, а и статията, дето Бланш я даде и май се отказвам. С тампоните да внимаваме, кончетата да си напипваме ...........  ooooh! не е за мен тази работа. Не знам две години как ще се опазим  newsm78 И хапчета хич не ми се пият  ooooh! Други идеи имате ли??????????

Преди да забременея пиех противозачатачни и за един месец бях се пооправила и бях смъкнала 4 кг.Но нали решихме да си правим бебе и ги спрях.Щях да пиша толкова много неща ама  newsm78.
Теди, бързо казвай за хапчетата. Четири месеца ще ги пия, по четири кила на месец и хоп ... пак ще съм 50 кг. Ех, мечтиииииииииииии  ooooh!

Пак взех, че се отплеснах, ама ... Хайде, лека ви вечер и да нацелувате дребосъците   love001

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 22:08 от melfin

# 243
Melfin хапчетата се казваха ДИАНЕ 35.А сега ми изписа ЛИНДИНЕТ 30. При мен е важно да се нормализират хормоните и да вляза в форма.За тези чух доста добри отзиви пък ще видим.Мъжът ми се базика че ще ме търси зад фикуса като отслабна smile3532

# 244
Миленка, не знам за Марулката, ама майка й досущ за кукла я е взела  Embarassed Mr. Green
Само си я обличам в разни дрешки, дето няма кой да ги види, 'щото нали я разнасям в слинга. Ама си я обличам и си я снимам  Heart Eyes

Тя понякога е повече...

... а понякога по-малко доволна  Joy

Тези дънки са й подарък от Литъл мис Велла  Heart Eyes

Обачеее... голяма хитруша се извъди. Днеска се дра мощно, докато пусна пералня, хапна, облека нея и себе си за разходка и като видя слинга, замлъкна и се ухили широко. Е, може и случайност да е, ама ми се стори, че вече прави асоциация. Слинг = разходка = гушкане с мама Simple Smile

Днеска е добричка, спинка, а мама добре поработи.

Миленче, ти къде го разхождаш Съни в квартала? Може да се присъединим някой от тези дни?

# 245
Честито на всички празнуващи августинчета днес!

Да се изкажа като една скоро и успешно захранила мама  Laughing. Аз започнах със зеленчукови пюрета / морков, морков и картоф, царевица, тиква/. Плодовите ги добавих като десерт след зеленчуковото пюре, когато имах вече почти заместено хранене (на обяд). Сокове не съм давала. После започнах да замествам следобедното хранене с бананова каша. И малко след това пюретата за обяд станаха от месо и зеленчуци. За после няма да ви пиша.  Wink Само да отбележа, че захранвах изключително бавно. Детето не ми е отказало нито една от храните и все още продължава да си хапва добре.  Wink

Котке, много готино малкото коте, пу пу.

# 246
  • В чуден свят с четири Слънца
Ехоо, мацки, страхотни сте, много се радвам, че се видяхме (в НДК), много са ви сладки бебоците, а вие направо сияете, много добре изглежате всички, завиждам благородно  Grinning Само съжалявам, че трябваше да бързам, но другия път се надявам да мога да поостана повече с вас. Днес след срещата ми е едно такова хууубавооо  lalalala
Лека вечер и  нацелувайте сладурите  Grinning
Коте Марта, много е сладка адашката, тя ми е слабост, а и нали с нея сме рожденички на 13 Август и двете Grinning

# 247
Здравейте момите!  Hug
Включвам се и аз за 1 секунда да честитя днешните рожденници-месечковци! Да са ни живи и здрави и да изразя и аз задоволство от днешната среща! Много добре се чувствам и като се прибрах подкрепих доброто си настроение с 2 чаши червено вино!  Wine Glass
Сега чакам сестра ми да влезе в скайпа и да си подърдоря с нея, че май е забила ново гадже!  Wink  #Silly
Айде до утре..... и много   love001 от нас с Дениско и Криско, които сладко мъркат до мен  newsm46

# 248
  • Germany
Така, така, ходите си по срещи и не свиркате, а аз обикалям самотно цял ден южния парк Crossing Arms, не че ми беше лошо. Излязох сутринта в 10 и се прибрах с дерящо се дете в тъмницата в 19,30, срам  Embarassed. Добре, че баща й се прибра след мен, иначе щеше да ме направи на нищо.

Аз пък няма да ползвам контрацептиви - ще действам като германките - наведнъж няколко, за да ги отгледам по-лесно, съответно и децата да са си близки едно на друго, но като се има предвид за това колко време ми трябваше... Rolling Eyes, дано другото дойде по-бързо. И аз като Котката се бях замечтала за Германия, и на мен ми беше писнало много там, но вече страшно ми липсва. Брат й на Калина живее в момента там, и смятам в най-скоро време да го посетим. Бях се замислила и нещо друго, забелязала съм, че германките не забраняват нищо на децата си, единствено ако нещо застрашава здравето и живота им - тогава правят забележки. Седя си аз един ден в един парк а до мен традиционна немска майка с три породени фъстъка - седят си трите на земята, едното лапа дребни камъчета, другото скача в една локва, третото си говори нещо само, майката си чете невъзмутимо книга, аз се кефя отстрани Mr. Green и си представям българска майка в подобна ситуация Crazy. И сигурно затова, че не им забраняват от ранна детска възраст на децата, растат едни свободни и необременени, но в същото време отговорни хора, пък ние тук само - не това, не прави онова, и растем едни такива комплексари..., това си е моя теория, но гледам и аз да не правя забележки, пък да видим, докъде ще я докарам.

Аз продължавам сагата със зъболекаря - май ще ходя 2 пъти в седмицата поне в продължение на месец, направо не ми се говори, при положение, че много стриктно се грижа за зъбите, и ходя редовно на зъболекар newsm78. Айде, чао от мен, и умната, пък ако утре ходите някъде, свиркайте по-рано.

# 249
Melfin хапчетата се казваха ДИАНЕ 35.А сега ми изписа ЛИНДИНЕТ 30. При мен е важно да се нормализират хормоните и да вляза в форма.За тези чух доста добри отзиви пък ще видим.Мъжът ми се базика че ще ме търси зад фикуса като отслабна smile3532
Теди, много благодаря  Hug Ще взема да питам доки, дали може да ги пия, че да постопя малко килцата  Wink

Миленка, не знам за Марулката, ама майка й досущ за кукла я е взела  Embarassed Mr. Green
Само си я обличам в разни дрешки, дето няма кой да ги види, 'щото нали я разнасям в слинга. Ама си я обличам и си я снимам  Heart Eyes

И аз искам момиченце да си го обличам и глезя, и прически да й правя, и Барбита ще й накупя  Praynig

Миленче, ти къде го разхождаш Съни в квартала? Може да се присъединим някой от тези дни?
Коте Марта, аз се разхождам в парка на Младост 2, че съм с количка и много надалече не мога да ходя, а и бързо се изморявам с тези килограми  ooooh! А парка го оправиха и асфалтираха, има едни хубави алейки ...  Peace Имам кенгуро, но след 15-20 мин носене и без гръб оставам. Там ми е слабото място  ooooh!

Е, хайде, лека ви нощ  Hug

# 250
hola и от нас  Laughing

даа много хубава разходка си направихме или по-точно седянка Laughing но беше супер  bouquet

асе мерси мерси за сладките думи, изтрих пощата..това упражнение винаги го забравям  Crazy

малкия много ми се кокори тази вечер, сега говори на играчката в леглото а колко часа стана...маймуна Mr. Green

хайде да опъна и аз крак, пък купа за гладене не знам кога.. newsm78

лека нощ  bouquet

# 251
Ковачева те Мамадона и Бланш написаха бе мила за късното кафе Wink Ти мобилна ли си, че не помня Embarassed Утре към 15 може да направим едни сандвичи в Южния ако не си мобилна, а ако си може пак едно НДК. А естествено всички се чувствайте силно поканени и направо идвайте. Между другото миналия петък и юлките и те са се събирали в Южния. Как не сме се засекли незнам  Simple Smile
Хайде да си спретнем още една среща докато е топло, защото в края на седмицата се очаквало застудяване, а и времето ще сменяме и по-рано ще се стъмва. Абее с две думи хайде народе на среща   bouquet

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 23:08 от Asija

# 252
Melfin ще видиш какви фиданки ще станем.Ще се крием 2те зад един конец newsm20
Аз също се присъединявам към тези дето искат момиченца.И съм казала на мъжът ми така да го прави следващото че да е момиче. Naughty.Че чак не ми се мисли да ставам 2 пъти свекървещица.Е аз по принцип отидох да раждам момиче а пък то се роди момче така че няма проблем всякакво го приемам важното да е живо и здраво.Ама дето вика баща ми:Момиче не се прави така лесно.Трябва да си майстор.Че докато го изрисуваш и изкусуриш трбва майсторлък.Сега съм казала на мъжът ми отива при баща ми,да му обясни как стават такива хубави деца smile3513 Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ на всички.

# 253
  • Germany
Ок, в три на сандвичите, аз даже може и по-рано да отида, пък после може и на НДК  Naughty

# 254
Ама дето вика баща ми:Момиче не се прави така лесно.Трябва да си майстор.Че докато го изрисуваш и изкусуриш трбва майсторлък.Сега съм казала на мъжът ми отива при баща ми,да му обясни как стават такива хубави деца smile3513 Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ на всички.

Теди аз от един колега другояче го чух, в малко по-груб вариант - "Лесно е да вкараш краставица и пак краставица да излезе, ама да вкараш краставица, а да излезе слива майсторлък се иска. Сърце на творец"  Laughing
Аз се на творци случих, ама сега съм му казала на мъжо следващия път да не доизкусурява толкоз много, че момченце ми се гледа. Иначе гилдията на свекървите губи ценен член в мое лице Wink

И моля моля и аз искам да отсллабвам по 4 килца на месец, така че казвайте какви са вълшебните контрацептиви да питам док. Така с един куршум 2 заека хем слаби, хем предпазени. Че аз от Ясмина такъв готин целулит си трупнах на Д..то, че после два месеца на антицелулитни масажи ходих докато го поизчистя  Naughty А тая спирала Мирена си я беше сложила една приятелка, еми цикъл почти нямаше от нея, имаше зацапване ден-два и това е. Та незнам доколко е полезно това за организма. А и със спирала не можеш да слагаш тампони, а аз след почти двумесечно ползване на превръзки не искам и да чуя за превръзка повече  Naughty

По повод отношенията с мъжете, ето едно леко намигване към тях  Laughing http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_1250_0.html Сега се сетих - мъжете да не го приемат лично, просто звучи смешно Wink

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 23:53 от Asija

Общи условия

Активация на акаунт