Шийла, стискам силно палци днес да се похвалиш, че нещата са се наредили и вече не сте в кашони!!!
А относно младите - съм за, "нека си се земат, щом си се аресват". А нали и Валентина ми е полу-адашка (аз съм Валерия) и адашка на кратко обръщение, та ще си паснем. А и аз нали обещах да съм най-добрата свеки
.Ани, благодаря ти много за отговора. Аз още си продължавам вече четвърти ден и ми писна да не смея да си гушкам децата. Аз слагам Олинт, а сега ще почна и Стеримар, а за смучещите не знаех дали може. Но днес ще си взема и от тях щом казваш, че стават. Оффф, ужасТ, носът ме боли и ми е червен като на клоуните и не спира да тече. А вчера като го кърмих и така се изкихах, че го уплаших горкото и то се разплака много жално и повече не поиска да яде.
Елле, честита ви трета месечинка! Да расте здраво и щастливо бебче Ивайло и много да ви радва.

Честита трета месечинка и на Александър на Клеопатра (ако се появи да си го прочете, че скоро не съм я мяркала)

Синдарела, наистина колажът е супер
И аз ще сложа нова снимка, а старата ще я изтрия.Много се улях да пиша, ама така е като Калоян спи. ..... Да ама сега се събуди........
.Ако нямаш ПМС,си е идеално и болките и течовете огромни,но дали ще ти подейства
Само не ми се мисли като порастне как ще я опазиш каквато е нощна птица! 

и вече мога да работя навсчкъде, че иначе ми е доста трудно
последните дни нещо се изпокарах с нашите ( засега живеем с тях) и изобщо е малко крива работа напоследък. днес се скарахме с моя в 6.30 сутринта
мамаДона ще държи връзка с мен и аз ще се присъединя.
Е ще се ориентираме някак си май
и до скоро надявам се....ако даде шефа !
Дребчо е пораснал доста и този месец-вече е 5 800 и 58 см. а какво скакалче бешеееее....
.
и направо
, но нищо аз сьм си виновна, та така ще се включа довечера.