Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 270
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, момичета!  Laughing Как сте днес? И тази седмица ще е хубаво времето, наслаждавайте се!

Шийла, стискам силно палци днес да се похвалиш, че нещата са се наредили и вече не сте в кашони!!! Hug А относно младите - съм за, "нека си се земат, щом си се аресват". А нали и Валентина ми е полу-адашка (аз съм Валерия) и адашка на кратко обръщение, та ще си паснем. А и аз нали обещах да съм най-добрата свеки Crazy.

Ани, благодаря ти много за отговора. Аз още си продължавам вече четвърти ден и ми писна да не смея да си гушкам децата. Аз слагам Олинт, а сега ще почна и Стеримар, а за смучещите не знаех дали може. Но днес ще си взема и от тях щом казваш, че стават. Оффф, ужасТ, носът ме боли и ми е червен като на клоуните и не спира да тече. А вчера като го кърмих и така се изкихах, че го уплаших горкото и то се разплака много жално и повече не поиска да яде.

Елле, честита ви трета месечинка! Да расте здраво и щастливо бебче Ивайло и много да ви радва.  Tada

Честита трета месечинка и на Александър на Клеопатра (ако се появи да си го прочете, че скоро не съм я мяркала)  ura

Синдарела, наистина колажът е супер   bouquet И аз ще сложа нова снимка, а старата ще я изтрия.

Много се улях да пиша, ама така е като Калоян спи. ..... Да ама сега се събуди........
 Hug Heart Eyes Laughing

# 226
Бланш ,а сигурно и гарантирано ли и е дейсвието при всяка жена   newsm78.Ако нямаш ПМС,си е идеално и болките и течовете  огромни,но дали ще ти подейства newsm78Ако е така,бих сложила и аз..

Незнам, Цвети, в никакъв случай не искам да звуча като рекламен агент на това нещо, просто лекарката ми ми я препоръча горещо Rolling Eyes; ето тук пише за нея:
http://www.yasmina.bg/?op=page&lan=BG&id=88

мамадона-навита съм за късното кафе на НДК и който иска, да идва, да става веселба Wink

# 227
Привет и от мен тази сутрин,
баткото изпратих на градина, татко е на работа, бебока спи, перялнята пере, чиниите от снощи ме чакат  Crazy, но аз влизам да се отчета за днес!
Ел - тук сме си вече, даже вчера излизах с кенгуруто, уж да платя тока, но забравих проклетото червено картонче и нищо не свърших, поне се поразходих напред назад.
Асе, много хубаво клипче, Вики си е чаровница дори и през нощта!  Flutter Само не ми се мисли като порастне как ще я опазиш каквато е нощна птица!  Crazy
Шийла, стискам плаци по-бързо да се оправи бъркотията около теб!  Praynig
Бланш, за спирала идея не мога да ти дам, нищо не зная по въпроса, пък и нали ще раждам още, до като не станат 4, няма да мисля за контрацепция, каквото стане! Crazy
Граци, много си се разхубавила, Пиринският въздух добре ти се е отразил, а Ния е порастнала страшно много!  Hug
Мамадона, даже на някои снимки много оприличавам Дениско с Кико - може би заради "рошавостта" Wink
Синдарела, колажа е супер, и аз ще сменя снимката с по-нова, само ако може едно директно линкче към албума с колажа, че не успях да го открия от бързане  Embarassed
Ея, имам един въпрос към теб, пък и към другите, ако знаете, когато си извън града, където е личният лекар на детето, какво става с ваксините, могат ли да се поставят на друго място, има ли някакви изисквания?!  Thinking
Още щях да пиша, но....  baby_neutral

# 228
Здравейте! не съм писала няколко дни, та имах да наваксвам сумати страници, за да вляза в час с нещата  Mr. Green
тук времето е хубаво и излизаме всеки ден ; аз имам подарък от мъжО - лаптоп  Grinning и вече мога да работя навсчкъде, че иначе ми е доста трудно  Tired последните дни нещо се изпокарах с нашите ( засега живеем с тях) и изобщо е малко крива работа напоследък. днес се скарахме с моя в 6.30 сутринта  Shocked така че и аз се присъединявам към променилите отношенията си след равдането  Tired
Венци продължава да си яде юмруците ( кога приключва този период?), върна си кърменето около 1ч през нощта, след като с мъка го научих да заспива около 9.30 вечерта и след това се буди около 11.30ч. имам чувството, че няма да отхвърли нощните хранения докато е на кърма  Tired
Мика, радвам се да те видя! поздрави на прекрасна франция и брест от мен. много я обичам тая държава  Heart Eyes
абе много хубави тия Граци и Ния, беее  Heart Eyes
мама Галка 23, марш на разходка из гърцията и хич не се замисляй  Hug

# 229
добър ден и от нас  bouquet

нищо за отчитане само кафенце за събуждане Mr. Green малкия си гука засега в стола и аз се събуждам бавно до него, пак имахме ядене през час тази сутрин направо  Crazy ,сега се чудя кафето ли да си изпия или да се захващам  1ironing wash hang

хайде на НДК, къде, кога? аз мисля да изляза към 1.30-2 и ще съм там така или иначе защото ще купувам едни билети евентуално, давайте ориентировъчна среща някъде. Бланш имаш ли задачки днес? аз съм фрии Mr. Green

# 230
Бланш имаш ли задачки днес?
Имам ходене до службата, но не смятам да се задържам, така, че предполагам до към 3,00 ще съм свършила и ще дойда на НДК

# 231
...само ако може едно директно линкче към албума с колажа, че не успях да го открия от бързане  Embarassed

Готово, на първа страничка точно под колажа.

Нямам време да пиша, но ви следя под лупа  Grinning

До скоро  Hug

# 232
Благодаря за комплиентите. Много сте внимателни Embarassed И аз се присъединявам към срещата на НДК днес. Simple Smile мамаДона ще държи връзка с мен и аз ще се присъединя.
 smile3502

# 233
Здравейте момичета !

Включвам се набързо, защото вече нямам помощ у дома и ръцете ми почти не са свободни от друсане на малчо, а и гледам да използвам хубавото време за разходки.

Честити месечинки на златните ни дечица ! Да растат здрави и усмихнати!  Hug

За варненската среща прочетох по диагонала, че остава за тази неделя от 2.30 на входа на морската откъм Одесос ?!?? Бройте ме, само незнам как ще се познаем като аз на снимка съм виждала само Ея мисля. Аз най-вероятно ще съм с ревльо ръце  Party Е ще се ориентираме някак си май  Hug Ако има някаква промяна в уговорката моля някой да ми драсни ЛС, защото незная дали ще имам възможност да изчета всичко и да не пропусна инфото.

За колажа незная към кого да се обърна, но моля да включите и нас в него. Тенкю!

love001 и до скоро надявам се....ако даде шефа !

Пропуснах да се похваля-след 3 месеца най-накрая приключихме с жълтеницата ... Остава и хемоглобина да вдигнем и всичко ще е огън. Пфуууу  newsm53  Дребчо е пораснал доста и този месец-вече е 5 800 и 58 см. а какво скакалче бешеееее....

# 234
Здравейте момичета!
Ивайло днес навършва 3 месеца и черпи тортичка!

Честита месечинка и на Александър на kleopatra_r, Станислав на Викито и Калин на drugoselec 27! Да са живи и здрави за радост на мама и тате!
valeni, благодаря за пожеланията мила!
Шийла, дано всичко около теб скоро се оправи, кураж  Hug!
Ох, пак едно слънце пекнало, отивам да оправям Ивката и да ни няма... hahaha

# 235
Ето ме и мен набързо.

Честити месечинки на сладките ви беболинки   bouquet

Буби аз ще цъфна на НДК към 14:00 часа. Ти къде ще се подвизаваш там?

# 236
Гледам сватята влизала,писала,чак се улисала!
Сватя,ти 'що пречиш на децата да се каляват? LaughingСладури !А факсовете от Космоса как са ? Party Те са около нас ! Внимавай!  http://www.youtube.com/watch?v=89l_C5-Q0ng

Асе ,взела съм Анна на компа при мен и тя като гледа вашето клипче  и взе да гуга .Явно нещо познато и се стори!

# 237
Здравейте и от нас.Тъкмо се прибрахме ама мисля пак да излизаме че нещо не ме свърта вкъщи.
mamadona i mama galka23 вие с какво мислите да започнете да захранвате.Аз отначало си мислех да започна с плодови пюрета,но си ми казаха че било по удачно да се започне с картоф и така мисля да направя.
Аз също мислех да си слагам спирала ама честно казано ме е страх и мисля да си остана с противозачатачните.И без това имам нещо проблем с хормоните та малко да се балансира работата.Преди да забременея пиех противозачатачни и за един месец бях се пооправила и бях смъкнала 4 кг.Но нали решихме да си правим бебе и ги спрях.Щях да пиша толкова много неща ама  newsm78.
Утре ще ходя да ми горят раничката така ме е страх,че не е истина newsm17.

# 238
Ей, сватя, защо ме взимаш на подбив. Улисала съм се била. То вярно поразпусах му края тука на седянката, ама нали и аз душа нося. И на мен ми се събира чат-пат нуждица да се пооплача. Ми тъй де. А за фотографийката - думи нямам. Досущ по описанието. Чак тръТки ме побиха.

А на всички актуални свати, или уговарящи се за такива, препоръчвам филма "Запознай се с нашите". Все пак с малко информацийка предварително по-лесно се избягва инфаркт.
Кандидатките за многодетни пък насочвам към образователния филм "Деца на килограм".

# 239
Здравейте милички, влизам на бьрзо и не сьм чела много, пппппри нас нещата днес са ок вече, не са ни дали стария апартамент и оставаме тук засега докато обзаведем нашия, и сега  1ironing wash hang newsm28 newsm75 newsm79 1dishes и направо  ooooh!, но нищо аз сьм си виновна, та така ще се включа довечера. ИСКРЕНО ви благодаря за подкрепата
Честити месечинки на всички бебчовци  Heart Eyes
Ася, Викито да и схрускаш дупето от мен  Heart Eyes, страхотна е и майка и и тя е страхотна

лек ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт