Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 522
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Шийла мила стискам палци всичко да мине по най-безболезния за вас и Валентинка начин.  fingerscrossed Дано бързо намерите това, което търсите!!!  Praynig и да не се налага да живеете в "кашони"
Стели-Мели на фона на други майки от форума това направо си е супер рано, така че това имах аз предвид, като казвах за ранното захранване!  Naughty Кико е същия рошльо като моя Дениско, а и баткото е голям чаровник!  Party

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 21:57 от mamadona

# 211
  • ....от ляво до десния завой...
Синдарелка колажа е страхотен, но може ли да прибавиш и Дениско в него? Не успях да го видя! А аз ще се възползвам да сложа по-актуална негова снимка в албумчето!  Wink

Няма проблеми, Дони! Още утре! Peace

Edit - Хоп и Денис е вече в колажа! До моя Борис! Grinning Party Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:30 от sindarella

# 212
Steli_Meli, не съм влизала от месец.  Радвам се, че някой се е сетил за мен, но то е защото сме градски Wink.  Я кажи ти завърна ли се в LA или още си при маминка? Не те виждам из центъра, аз по цял ден скитосвам, възползвам се максимално от хубавото време Peace!
Ивайло расте със скороста на светлината и всеки ден нови неща прави. Страшно е интересен! И взе доста да слушка, ама как няма вече нали е голям, утре навършва цели три месеца!
Гледам коментирате захранването, аз мисля в края на 5 или началото на 6-ти месец да захранвам и то не със сокчета, а с картофено пюре например. Една сутрин темата на "Часът на мама" беше точно за захранването и лично на мен ми беше много полезна и ми помогна да реша този казус (100% това сте го коментирали, ама нека и аз да си кажа Crazy).
Лека вечер на всички!

# 213
Леле, Шийла, представям си какво ви е.. стискам палци всичко да се нареди!

# 214
  • Germany
Добър вечер и от мен! Ей, страхотни бебенца, да ги нацелувате! Честито на всички месечинки, аз видях Пресиянчо и Лисалоте - страхотни сладури са, много да ви радват, не се съмнявам, че и другите са такива.

Синдарела е направила страхотен колаж, трябва да даде някой урок на нас лаиците във форума, та и ние да спретнем по един личен и по-скромен  Wink

Всеки път като видя Ния на Граци установявам колко си приличат с Калина, добре завърнали се  Hug

Меган
както винаги разби всички с чувството си за хумор, браво   Hands Clap

Ея, почерпи ли родата за месечинката на Велла? Да ти е жива и здрава  Hug

Асето се загуби, явно много работи.

Аз днес ходих до южния парк, въртях въртях и накрая пак на сандвичите се паркирах Embarassed, иначе и аз бях на работа, и да си призная малко се уморих, прибрах се в 19, едва гледаща, а Калина се заливаше от смях и очаква внимание, та едва издържах до девет да я изкъпя и нахраня и сега отивам и се отнасям. Лека нощ от мен.

# 215
благодаря ви сьрдечно мили Мамадона и Брит, да много ми е зле емоционално, направо ми идва да се  #2gunfire защото аз сьм виновна за да трьгнем да се  местим, и сега...... Sad дано да свьрши утре този кошмар , че незнам
лека нощ от мен и целувки от Валентина
 welcome на Ел и пиши по-честичко, липсваше ни Heart Eyes

# 216
  • Бургас/Пз
Да ви се похваля - в събота кръстихме Калоян. Той се представи много добре - гукаше си, гледкаше си, но не плака изобщо. Едно време Ники го кръстихме голям - на 10 месеца и се скъса да плаче през цялото време, а с него кръстиха и едно бебче около 3 месеца, което пък спеше през цялото време. И затова сега реших да избързаме и да го кръстим по-рано. Мина страхотно, а след малко ще кача и снимки нови в албумчето ни Ето няколко.

А сега и да ви се оплача - аз се поразболях - боли ме гърлото, а носа ми тече като чешма. Много ми е кофти на главата. Ники и той е пак с хрема, ама го откарах на детска, че вкъщи ще издивее и така почва с белите. Пия само парацетамол и то вечерта след последното кърмене. Кажете ми, моля ви, знаете ли колко на ден мога да пия и тези смучещите за гърлото дали влияят нещо на кърмата !? А спрейчето за нос Олинт дали може?

Валени, Калоян е страхотен, не че ни е адаш, ама просто е суперско бебе!!!!
Да ти кажа аз също бях така преди две седмици. Взимах Хексоралетен, но не ми повогна много и минах на Стрепсилс интензив и много бързо се оправих. За носа можеш да ползваш Стеримар и Олинт. Хубаво е обаче всичко да вземаш веднага след кърменето за да има време да подейства преди следващото кърмене. И си слагай предпазна маска на устата. Успех, Оправяй се бързо!!!!

Шийла, кво стана бе мила че така станаха нещата. Не се притеснявай, ако ти трябва нещо помощ свиркай имам приятелка с агенция за недвижими имоти, ще намерим нещо....

Мама Дона, направо ти завидях за хойкането по софийските кръчми. Искам и ааааааз.... Този твоя Денис направо да му изядеш бузките.

Граци, добре дошла, тъкмо се чудех кога ще се завърнеш!!! А с чистенето да знаеш оправия няма!!!!!!

Синдарела, браво, колажа е супер!!! Новите снимки пак ли на същото място в албумчето да качваме?????

Ея, Меган, страхотно чувство за хумор имате, направо се забавлявам от сърце като ви чета!!!!

Ковачева, направо се наложи поста ти да го прочета няколко пъти, Това направо звучи фантастично ми това бебе трябва да е надвало мин.по 1500гр на месец?????? Много хубаво не е на хубаво, да знаеш!!!

Честити месечинки на всички празнуващи!!!!!!!!!

# 217
Добър вечер мацките!

Честити месечинки на всички малки, сладки муцунки! Да са живи, здрави, игриви и мнооого щастливи  newsm38

Ето да видите какво прави малката ми дъщеря 30 мин след полунощ http://picasaweb.google.bg/asja.stoilova/VIKI?authkey=wdFocc7M27 … 59313844323800498 хем ми е кеф, хем ми се спи зверски.
Мартииии Вики съм гушнала.....ама и Доти ще я намачкам  Simple Smile

Синарделка суперски е колажа  newsm51 Смених на Вики снимката в албума, с една по-готина (то на мама циганчето навсякъде е прекрасно  Mr. Green)

Днес бяхме на разходка с Граци, Мамадона и една приятелка в 9тия, очакваща всеки момент. После с мъжо обядвахме на въздух и си обръщахме внимание, после взехме каката от занималня и като се прибрахме се почнаха домакинските задължения. Аман значи край нямат, вчера изгладих една пералня, днес като погледнах пак има за пране  Confused. Еййййй много готино си изкарахме днес, много съм доволна , довечера ще питам мъжо уважава ли ме и заспивам щастлива  Mr. Green

Шийла какво бе мила става, я стига се нервира. Погледни го от хубавата страна, така като с в кашони поне имаш оправдание, ако не си подреждала и домакинствала  Wink Пий едно малко и ще ти дойде пауъра . Целувки от нас  newsm51

# 218
Бланш може съвсем спокойно да застане до Стела на ревю Wink и то непосредствено 2 месеца след раждането. шапка свалям  txtloves Иска ми се да направим още една среща.....  bouquet

Ех, Граци-за пореден път се убеждавам, колко е хубаво , че сме ние жените да се подкрепяме, казваш ми нещо мило точно в момент, в който съм "яхнала метлата", ама то напоследък ми стана хронично състояние; завиждам ти благородно, че си била при семейството си, макар и само за седмица; и моите са далече от мен и толкова мечтая поне и аз за 7 дни да им погостувам, но не виждам кога Sad; аз засреща съм винаги навита-обаждайте се само Peace
Шийла-не се коси за неща, които колкото и да ти се ще да се случват по-бързо, уви, не стават; дом като аптека не е най-важното Hug
Честити два месеца на всичките ни бебоци, които празнуват днес  bouquet
Синдарела-много готин колаж, браво на теб!
Стела да се появи и да докладва вече от Белград дали са пристигнали благополучно и как е понесла пътя Дари Grinning
Стели-Мели-голям гъзар е малкия, пич отвсякъде
Сега се чудя да лягам ли, да не лягам ли newsm78...зверски ми се спи, ама Мариела обикновено се буди около 00,00 ч да яде....освен ако не се събуди към 1-2....и после към 4....абе тва дете никога няма да откаже нощното бозаене май #Crazy

# 219
здравейте на всички  bouquet
уикенда не можах да седна, и днес пак цял ден все нещо правя..

първо да кажа, че Борис мина 5те кила  smile3501 браво на нас Simple Smile тежим 5139гр и сме дълги 59см, за втория месец е качил цели 900грама..значи голямото половинчасово ядене е дало резултат  Mr. Green биха му Пентаксим и не виждам някакви по-различни симптоми, нито е поспалив, даже цял ден не е спал почти, може би е кисел малко, ама той напоследък е кисел през час и половина и освен цица друго не оправя работата, но на мен тая схема не ми харесва, не може да е постоянно гладен и да яде..просто за мен не е нормално но ще видим тая работа.. Wink

Мамадона браво на теб newsm08 направо ти завиждам за "ергенската" вечер Mr. Green и ние имахме планове които се провалиха, а в събота направо нямах сили да излеза а така настоявах Embarassed явно остарявам

за историята с голямото бебе, която разказа Ковачева направо съм в потрес, тази приятелка сигурна ли е че нещо не си е объркала термина или е родила вундеркинд или доста преувеличава.. newsm78

Шийла направо ме шашна, как с това бебе сте изпаднали в такава ситуация направо...стискам ви палци бързо да разрешите проблема

Брит и на мен ми се е случвало Борис реве и да яде едновременно ей така като е много разстроен нещо, а понякога рита и блъска по циците като че са за един ден  Mr. Green направо ме изумява  Crazy

Бланш ни е голяма мацка даааам, трябва да взимаме пример Mr. Green аз днес заради ваксината излизах в много странни часове но утре съм на линия за разходки, ще ходя до билетния център на НДК така че може да съечтаем разходки Mr. Green

Асе, и ние имаме един такъв клип в който Борис "разговаря с играчките и е много смешно:) вие сте много сладки направо.. Heart Eyes Heart Eyes

Меган влюбена съм във вашия тоалет жаба..няма такъв аутфит Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен пък скоро ми предстоят шофьорски курсове Embarassed направо ме е срам как нямам книжка досега, но имам един неуспешен опит все пак, отдавна..та сега ще ми е като за първи път, ще видим как ще го съчетавам, но толкова "свободно " време като майчинството едва ли ще имам в скоро време..и от друга страна така ме дразни гадния невъзпитан, отказващ да спазва правила и супер самоуверен на пътя бг шофьор че направо не знам как ще се оправя  #Cussing out

и аз нямам никакво намерение да захранвам, някакси не виждам смисъл толкова рано, не че нещо ми разбира главата, но някакси мисля да изчакам и също да се ориентирам към нещо зеленчуково и защо не и готово пюренце, и без това ще е зима.

охх запленах се  Laughing лека нощ от мен  Hug

# 220
бланш влизам да ти отговоря за спиралата тъикато и аз ще слагам,аз също питах за мирена(също съм чувала хубави неща за нея макар и да не ми е много по джоба 300лв) моя доктор ми каза,че я препоръчва на жени над 35г и то главно за лечение не за контрацепция,аз ще слагам някаква испанска,коята е 45лв и е за 4г,каза ми че е много добра.
И аз ще сложа нова снимка на Петър в албума,иначе колажа е супер,Синдарела  bouquet
Теди аз също съм за ранното захранване!

# 221
mama galka23 -аз през декември ще стана на 35г, така, че покривам този стандарт Laughing; моята лекарка обаче не спомена за възраст, слагали я и момичета; каза, че "Мирена" била лечебна система и ми я препоръчва не толкова с контрацептивна цел, колкото заради продължителния ми, обилен и болезнен цикъл newsm78' незнам, ще помисля; страх ме е при мисълта за чуждо тяло постоянно в мен и какви ли не чудесии съм чувала за спиралите.....но пък не се виждам и с хапчета де, определено не ме кефят и те като алтернатива, та ще трябва наистина да се спра на по-удачния вариант; колкото до парите-разбрах, че е 300 лв, ама тя на практика се изплаща още през първата година от тампони и превръзки; с нея цикъла бил 1-2 дни и то с ежедневна превръзка с по 2-3 капки, ето това ми звучи супер съблазнително- а не да се "точа" по половин месец с най-големите превръзки като с памперс и да се чувствам като пребито куче; пък и това, че няма да има вече предменструален синдром и болка също никак не са за пренебрегване

# 222
Здравейте майчета,

Яяяяяяяя, какви са ви топли и меки ръчичките - че вие не сте спирали да ги раздвижвате по клавиатурата  newsm62 . Както се казва "оставихте ме в точка" на старта. Имам поне 6 страници за преглед на печата  ooooh! . Явно тук си кипи от сладки приказки  newsm10 .

Докато шарех насам-натам по страниците, мернах на Мелфин една от репликите за моите постинги. Брей, че мило ми стана (добре, че си нося лъжица в джоба да се събирам, като се разтопя). Благодаря ти, Мелфин.  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Ние се завърнахме от " 3 дни яли, пили и се чудили". Местенцето беше възхитително като пейзаж - удобство и българска традиция в сафалъка на 1 място. Домакините - много гостоприемни хора, но ... чудаци  newsm12. Като ни харесаха  smile3521 , като си помислиха, че сме идеално подхоящо-позитивни хора да ни "открехнат"   smile3508 за вселенските тайни  , извънземните раси и скорошното си контактуване с Иисус Христос, който  им казал, че е благодарен за силната вяра на последователите си, но не е цялата истина в Библията ... Е,  smile3515

Наложи се да им каже мъжа ми в прав текст, че сме християни и че може 5 неща да знаем от Библията, ама ги вярваме наистина, и ... всички по стаите.
Абе странни хора има по тоя свят. 3 дни не съм спала да им се чудя на приказките. Аз смятам, че е израз на уважение да изслушаш човека, да опиташ да вникнеш в мисленето му с разбиране и да си кажеш и ти мнението, ама то тяхното беше от 99 кладенеца идеи. Не им се подигравам. Далеч съм от мисълта, че е глупаво човек да търси истината за себе си. Напротив. Обаче те самите бяха объркани, пък на мен искаха да ми допокажат пътя.

Уффф, извинявам се за космическата тематика, ама и вас да ви гледат в очите, докато се храните, и да ви казват " Не сме сами.  smile3506Тук са.  smile3521Усещам духовете." и вие ще се наложи да се хванете за някаква логика, за да си осигурите спокойствие. Добре, че мъжът ми е силен човек и не може някой току-така да провокира убежденията му. Гушках си детето и бях на щрек. Даже се помолих  newsm17 Бог да ни пази от зли сили.

А децата иначе - щастливи. Брах гъби с тях - ливадна печурка. Намерихме огромни минзухари. Вечерта им разреших да се качат в стаята и да гледат тв. като им звънях по тел. на проверка. Обаче реших да се кача изненадващо. Сварих ги неочаквано тримата във ваната как се цамбуркат по бельо. Пода плувнал във вода и дрехи. Плочките по стените и огледалото - мокри. Ей, колкото и да ми се искаше да бъда строга, не можах да не им се зарадвам тайничко (после се издадох, де) на задружното щуреене. Като пипнах водата - студена  smile3511  . И веднага -  smile3513 по леглата , облечени в топли дрехи, пиха чай, дадох им парацетамол... Добре, че ми работи майчиното 6-то чувство и ги спипах преди да са се превърнали в моржове  Laughing .

И тъй с нашите преживелици. Имахме чудесни моменти и  newsm09 странни такива. Но важното е, че добавихме още един спомен в семейния архив  newsm10.

На всички мъници поздравления за надебеляването и удължаването. А на майките им - прилежащото уважение и  newsm51  bouquet  newsm51  защото зад техните нови мерки прозират вашите всеотдайни денонощни грижи и търпилива обич.
С Лазар младши ви желаим щастлив ден.
А колажите са наистина чудесни. Този с речните извивки много ми капна на сърцето.
 Hug за всички и ... До скоро писане, мамита-съфорумки.

За спиралите знам, че са рискови понякога. Майка ми е получила перитонит ( не, знам как се пише  Embarassed) и едва са я спасили.

# 223
Добро утро мамита  bouquet
Гледам че за предпазни методи сте се замислили ,което ме наведе на мисълта че аз все още не съм посетила гинеколога си ooooh!.Каза ми човека след 40-я ден а аз се самозабравих.Страх ме и от спирала,  че чувам какви ли не неща за нея,а от хапчетата да не говорим за нерви,килограми и много бушуващи хормони.
Бланш ,а сигурно и гарантирано ли и е дейсвието при всяка жена   newsm78.Ако нямаш ПМС,си е идеално и болките и течовете  огромни,но дали ще ти подейства newsm78Ако е така,бих сложила и аз..

За захранването,ще захранвам след 6-я месец.И каката тогава захраних и сега пак смятам по същата схема ,с плодово мляко и каша след 6-я!Педито ми е много против и не иска и да чуе за по ранно.И аз мисля ч,че е по добре за стомахчето на детето.

Граци,добре завърнала се  bouquetИзглеждаш много свежа,явно чистия балкански въздух си е оказал влиянието Peace

# 224
Добро утро и от мен!  Hug
Помилвана добре си се завърнала. Хубаво сте си прекарали като гледам!  Wink Laughing
Бланш слизай от метлата мила и ако искате с Буби по едно късно кафе някъде след обяд да пиеме около НДК?
Като говориш за тая спирала ми звучи като вълшебна. Ако решиш да я сложиш и е истина всичко написано за нея и аз ще се престраша!  smile3557 На мене ми се очертава днес голям купон - трябва да застраховам колата, да анулирам предната полица и още куп други дребни задачки, които трябва да свърша с Денис, така че след малко ще паля  afwitch а на вас желая приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт