Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 525
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Честити 2 месеца на Тристан (с малко закъснение  Embarassed), Велла, Преслав, Лисалоте , Никола и Констанс!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Да са здрави, красиви и щастливи!

Мина и тя е страшно красива! Heart Eyes

Двете Михаелки са холеми сладурани!

Мама Дона, мерси за снимката! Бонбонче си имаш и как хитро гледа.  Sunglasses

Ковачева, много са ми смешни такива родители, като почнат сами да се състезават със себе си.  hahaha

Браво на sindarella за колажа. Как хитро е туширала всички мераци за централните места, като е разположила всички по края.  Wink

Да ви покажа Мис Фибичка. Като чуя за фибичка, винаги се сещам за едно момченце от форума, което казало, че обича Мими от детската градина, защото има фибичка. Joy

Асеее, не е Вики, не е Вики!  Joy

# 196
Момичета, сестра ми участва в конкурс за статия на Космополитън. Молбата ми е, ако ви се чете и ви харесат статийте и, да я подкрепите като гласувате за статията, която ви е харесала. Ето и линк към нейните материали:
http://maider.cosmopolitan.bg/

# 197
Eй най-накрая Граци се завърна и нашата група за разходки стана в пълен комплект!  Laughing
Сега се прибираме с Дениско приятно уморени от днешния ден! Ея и Меги - двете свати - страхотни сте! Снимковия материал е уникален! Да ви имам жабите и принцовете! Много сте сладки - дечицата ви също!
Валени честито християнче мила - да е жив и здрав, добър християнин и той някой ден да кръщава!!!  bishop
Мика малката Мина е очарователна!  smile3522
Синдарелка колажа е страхотен, но може ли да прибавиш и Дениско в него? Не успях да го видя! А аз ще се възползвам да сложа по-актуална негова снимка в албумчето!  Wink
Брит кажи къде да гласувам за статиите на сестра ти?

# 198
Мамадона, като отвориш статия, има едни звездички от 0-5 Simple Smile. Кликаш звездата, според оценката ти. Обаче, за да ти приемат гласа трябва да се регистрираш ( мисля, че искаха и потвърждение от емайл на регистрацията) , което става много бързо.
Мерси   bouquet

# 199
Галка, прелестна е адашката - като бебе от реклама за щастливи бебета  Heart Eyes

Марти
, ако сложим Доти и Вики в колажа една до друга - все едно са близначки!!!  Joy

# 200
Май тук всички са за късното захранване,ама има ли някой който е за РАННОТО.

# 201
tedi_vt_86 аз съм за ранното захранване! Мисля от другия месец да започвам соковете, а от 4 - плодовите пюрета. Между другото събота и неделя ще съм в Горна и може да се видиме в Търново, ако си там и ако времето позволява!
Брит готово!  Wink

# 202
граци добре дошла мила, не се крий видях те  Laughing
аз да се оплача, още не сме се преместили, Всичко тотално се обьрка  Rolling Eyes, май наистина се очертава да живеем в кашони  Cry. Ще полудея, все на мен ли? #Cussing out егатии кьсмета ooooh!

# 203
mamadona това твоето не е ранно захранване,
тук сокчетата са от началото на втория месец  Flutter

Ellle да се е появявала скоро?  Rolling Eyes

# 204
Благодарско Мамадона   bouquet

Шийла, аз вече трета година живея така Simple Smile Едва от няколко дни имаме гардероб  newsm44 . И аз се тюхках известно време, но в един момент спира да ти прави впечатление и виждаш, че в живота има по-важни неща от това дали си редиш дрехите в шкафа или на купчинка на пода   bouquet . Споко, то трябва да се обърка, за да може да се оправи Simple Smile Целувки на Валето.

Нейната двойничка То/п/чица днес нещо ме шокира  newsm78 . Рева нещо и аз понеже приготвях вечерята, реших, че ще изчака. Но тя като се прехласна... като истеряса. Давам и да хапне, тя цокне, изреве, цокне изреве.. от какво се изнерви така това дете ... сега спи като се събуди ще и давам вигантола дано се успокои.

А да ви кажа То/п/чица нощес се е предвижила около 40 см Simple Smile Бях я оставила в другия край на матрака, че се обърнах да спя по гръб. Събуждам се сутринта и какво да видя, То/п/чица почти напряко на леглото, гушнала си любимата тенджерка и спи  Joy hahaha

Ковачева, деца различни, всяко си се развива по своя собствен път. Калинката си е много добре детето. Да ти е жива и здрава и все така да се усмихва!

Като казахте захранване, гледахте ли в Часа на мама дискусията за захранването. В америчку вече захранването съветвали да е на една година.

# 205
mamadonaняма проблем да се видим.Като тръгнете насам ще се разберем за срещата newsm44
Аз съм започнала вече със сокчетата,така че в началото на 4я месец ще почваме пюретата.Аз това разбирам под ранно захранване.Незнам дали съм с грешка ама моето педи така ми обясни.

# 206
Брит мила, ама ние буквално няма каде да живеем, трябва да се изнесем до сряда, а днес отказахме точно преди да подпишем, и сега си стоя тук и си ровя да тьрся апартамент и не знам , багажа целия е в кашони и чували  Cry

# 207
Привет!
Аз днес бях на контролен преглед при гинеколожката си и ме е яд, че целия следобед изкарах да вися пред кабинета й #Cussing out; хем имах час за 4, но тя имала раждане, закъсняла и часовете се движеха с огромно закъснение-сколасах да вляза в 5,30 #Crazy; добре, че бях "строила" двете деца да ме чакат на пейката пред клиниката, та поне те бяха "на въздух"; иначе прегледа беше ок, каза, че напълно съм се възстановила от раждането; питах я за удачен метод за контрацепция и тя ми препоръча хормоналната спирала "Мирена"-в тази връзка някоя от вас ползвала ли я е???; Ще си помисля, но малко ме е страх-досега спирала не съм ползвала; четох из форумите много хубави и много лоши неща за нея(ама то във форума винаги е така-мнения различни)
Още нещо смятах да пиша, но явно ще стане, след като приспя Мари; хайде до после  bouquet

# 208
Eй ме на. Прибрахме се снощи. Не съм си починала, но въздуха е друг в благоевград.Ния беше като ангел. Тук ме чака чистене мамата си трака. Нали се сещате, че цяла седмица мъжа ми се е прибирал само за спане. Ох не знам откъде да започна с това чистене. Все чистя и все не е инаф чисто.
Много ми харесаха снимките от срещата. Вие така ще направите...чакате ме да замина и юруш на мандарините в южния, ама и сандвичи ималооооо Simple Smile
Мисля,че всички изглеждат много различни доста поотслабнали. Бланш може съвсем спокойно да застане до Стела на ревю Wink и то непосредствено 2 месеца след раждането. шапка свалям  txtloves Иска ми се да направим още една среща.....  bouquet
Честити месечинки на всички бебчовци, които съм пропуснала. Да са живи и здрави и много усмихнати и гукащи.
Не се сещам какво още исках да напиша. май съм по-уморена отвсякога. В цялото ми щастие има някква тъга и все още не мога да разбера защо?...... ето една снимка от Благоевград

как може нищо розово да не и купя, а така да и стои. Това е подарък от баба и дядо

и една снимка от рождения ден на братовчед ми който стана на тАри, както той казва

# 209
Качила съм малко нови снимки с Киколино, бати и тати Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279156

И специално една прическа за Мегън  Party

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 21:46 от Steli_Meli

Общи условия

Активация на акаунт