Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 555
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, много сте бързи!
От два дни не съм ви чела, а вие вече нова тема , а и толкова коментари по нея, страхотни сте!
Минавам да дам само отчет- нямам време за повече.
За 1 месец с Дюкан  минус 13 килограма.Ще ми се да премахна още 10, но ще видим...
Много минуси и успехи на всички!!! Hug Hug Hug

# 211
Деатка, честит рожден ден!
Много, много щастие и усмивки ти желая!  nbirthday

# 212
  • София
Филюдка, получи ли това, дето ти го изпратих на лични, или да го изпляскам тук?

# 213
О! Деата, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Аз потеглям, дружина!

# 214
  • софия
Здравейте и от мен. Видях снимките на всички Ви и направо съм поразена - разликите Ви са огромни. Аз да Ви се похваля - вече си имам кантар и сутринта се премерих, ама с дрехи - 69 кг. Ужасссс. Аз си знаех, че съм се напомпала доста, но тъй като съм на режима от началото на месеца и го спазвам стриктно, се надявах да съм към 65. Нищо - здраве да е, започвам от този резултат и вече всеки ден ще се меря. Утре ще се премеря и със см и ще пусна мерки, за да Ви се отчитам редовно. Целта ми е 50 кг, тъй като съм 153 см, даже ми се иска 48, ама ще видим. Снимала съм се, за да мога да пусна снимки като сваля поне 10 кг.
Отчет до момента: кис.мляко 0,1% със трици и две кафета с мляко Фитнес 0,1%.За обяд мисля да се разходя до Билла и да си взема едно пиле на грил.
Засега Ви пожалавам приятен и отслабващ ден.

inat4o, започнали сме от едни килограми! Laughing
и аз съм тапа - 155
и аз гоня 50!!!!

# 215
  • софия
Филюдка, има едно малко синьо квадратченце с бяла стрелкичка ногоре - натисни го и ще ти се появи панела.
Ако това ще те успокои и аз едва вчера се заиграх с него и му видях функциите Mr. Green

# 216
Скъпа моя любима Деата, Честит Рожден Ден!!!!!
Да си ми жива и здрава, много щастлива и много обичана. Животът ти да е съдържателен и изпълнен с незабравими мигове.

# 217
  • софия
ейййййййййййй ама как може да съм толкова застреляна.

Деата, честити рожден ден!!!

пожелавам ти да се заливаш от щастие и мног много много обич и топлина в сърцето  bouquet
  bouquet

# 218
  • София-Младост
Деата, честит рожден ден!

# 219
Абиииии, с тия снимки ме утрепа Hug Направо съ зъхласнах JoyВерно ти казвам, сега вече съм тотално комплексирана. Heart Eyes
Дорчето, кви са тия красоти дето твориш, размечта ме. Посред зима  е. Весели Дюканки палаво плуват насред морето, обливат ги топли вълни и един палав протеин, ехххх, мечтиииии Hug

Хубава петъчна вечер http://www.gaywired.com/scene/images/ACF1E2B.jpg

# 220
фолииииииииииииии размахай пръчица че имам нужда от тебе задържам от 100 годиниии

# 221
             Нелс, не мога да отида ана лични, дай го тук!

ОПС, готово, благодаря ви милички! обичам си ви и ви филюдкам много, много!

# 222
  • София/Осло
Exx момичета, попотихте ме тук бре с тия пожелания ,цветя и мъже............въъъъъъъъъъх
Още веднъж мерси мили мои верни дружки  Hug Hug Hug
http://www.cookiepots.com/images/giftsets/Best-Friends-Forever.jpg

# 223
deata,   smile3525  party023  Gift newsm59  ura

# 224
  • София
Филюдкааа, час по час ти гледам снимките и нещо ме тормози newsm78, вземи маани гривната от финната десната ръчица, че ще се изхлузи бре душо! Тази гривна ти е купена за друго телосложение и вече не става Hug

Общи условия

Активация на акаунт