Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 463
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 465
Sagittarius , мерси ще разгледам   bouquet

# 466
waq,на предната страница споменах стевията,имаше и два линка,ето и още единhttp://www.bb-team.org/articles/3177/.
Ползвам я,може да се подлага на термична обработка,има специфичен вкус обаче-на лакриц,ако това не те притеснява.

# 467
  • Пловдив
Няколко човека казаха, че Стевията става за подслаждане на кафе и чай, но като я сложат в кекс имала отвратителен вкус (няма да повтарям определението)  Mr. Green

# 468
  • София
Девойките, моял ви, не влизайте в тъпи спорове - и двете страни! Много е гадно като ги четеш....

Два дни чета и все не стигам да напища две думи. Аз продължавам да задържам... Но все някога ще мръдна, сигурна съм.

Тунинг, прав си, че отношението към колата е важно. Преди имах VW костенурка - а съм я напсувала, а съм останала без кола. Но като я галех и й говорех мило нямаше грешка. В днешните коли обаче няма душа.

Тристаниа, прочети книгата наистина. НЕ отнема много време, а инфоррмацията е безценна.

Ива_нета, бонбоните изглеждат невероятно вкусни. Утре ще ги пробвам.

# 469
Добре извинихме се,аз лично прекратих спора,не виждам причина да се палите повече,разбрахме,ще четем книгата  Peace Peace Peace
Само искам да ти кажа че книгата е наистина много хубава.Аз си я купих , когато още много малко се знаеше за Дюкан и кагато като кажеш на някой, че ще отслабваш с мръвка и отговорът им беше "Да бееее, се си отслабнала". Shocked Още първите страници са способни да те надъхат и да те заредят с надежда, че наистина нещата ще се получат.Да не говорим за многото рецепти които са вътре, така че да не се чудиш всеки ден какво ще се яде.Та който я прочете само ще спечели.

# 470
Няколко човека казаха, че Стевията става за подслаждане на кафе и чай, но като я сложат в кекс имала отвратителен вкус (няма да повтарям определението)  Mr. Green
И аз го потвърждавам от опит. Опитах таблетките - отвратителен вкус.

Тонито 26  smile3501

# 471
Тъй и тъй е повдигната темата, нека тези, които са опитвали различни подсладители, кажат кой според тях е с най-приемлив вкус. Аз ползвам захарин за кафето и Хуксол за топлинно обработените. Не съм особено доволна и от двата.

# 472
Мислех че тук ще сращна усмихнати и хора които не се карат ама не...... Не се сърдете че по- новичките задават въпроси нали сте старши ще помагате е то наистина някои от въпросите са тъпи ама какво да се прави.Нека да сме усмихнати и положително настроени нали имаме една цел да се подкрепяме.И на мен ми се иска да ви питам нещо но незнам дали ще е тъпо.Опитвам се да изчата темите ви но не съм успяла още.Но ще успея и тогава ще питам.Пожелавам ви лека седмица,много минуси и положителни емоции  bouquet

# 473
  • София
Тамън се бЕх засилила да си купя и аз "Стевия" .............  Weary

Тонито26, Игибери, -  newsm10   love001

След като и аз се включих онзи ден в един такъв спор - вече реших, че по тия въпроси ще съм  smile3505  ......... Просто нЕма смисъл - така преди време  една колежка за книга /Художествена литература/ се опита да проведе ожесточен спор, а на въпроса ми "Чела ли си я?!", тя ми отговори "Не, нямам време, но я прегледах отгоре, отгоре ............"  #Crazy  smile3532  , така, че ......................

Винаги ме напушва як хилеж, като някой ми каже, че няма време да чете .................. почти винаги това са хора които нямат, не са имали и няма да имат такова /не време - желание/ .........

Хенриета, аз ползвах "Суитли" на таблетки, сега ползвам "Хуксол" - и той на таблетки. Вкусът им не е никак идеален, но след три месеца дюканстване май започна да не ми прави впечатление. Да не говорим, че на "Суитли"- то пише  "макс. дневна доза 17 табл." В началото много ми се ядеше сладко и непрекъснато броях таблетки ............ сега вече гледам да ги ограничавам ........ примерно следобедното кафе го пия без захар, киселото мляко също си го ям натурално . Лично според мен подсладителите трябва да се ползват минимално .......... за това още не съм си и направила онова изкушаващо ме кексче на Тонито26.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 19:23 от nelsun

# 474
Аз ползвам Суитли ултра.Става за термична обработка и има същия вкус като захарчицата.И няма аспартам.
Неличка, питай аз шти отговорА. Peace

# 475
Мили вегитарянки,
надявам се да успеете , но основата на режима е месото.От него се отслабва , а всичко останало е допълнение за да прибавяме към храната си разнообразие, малко въглехидрати и някои други неща които липсват в месото.
С този режим проядах неща които не съм опитвала в живота си.Но "красотата иска жертви"
Колкото до спора стари - нови, въпроси -отговори, ами и на мен не са ми отговаряли, но никога не дъм се сърдила.
Никои не е длъжен на никого.От 5 месеца съм на режима и днес за N ти пореден път я прочетох .Винаги откривам нещо което не ми е било много ясно.Така , че нека тези които искат да успеят да я направят настолната си книга

# 476
  • Балчик-Сливен
И аз преди диетата Дюкан хапвах само риба,но сега-учудих домочадието Laughing Има страхотни идеи за приготвяне на пилешко,рибки,така „че -опитайте!

# 477
добра ви вечер
тони нали знаеш че съм ти голем фен bouquet bouquet bouquet (между другото тъкмо си приготвих кексчетото ти за утре за работа)
по въпроса за спора. Няма нови и стари тук. Няма дискриминация. Мен защо не са ме нападали,а ме приеха нормално? Защото не съм задавала 100 глупави въпроса в секунда
хайде сега всички пийте по една чаша студена вода  Hug Hug Hug
и в колона по един че ще раздавам цилуфки

# 478
  • София
ооох, изядох повече от половин тава мусака с тиквички  Crazy не трябваше да прекалявам, ама нали утре съм на П...а пък мусаката беше толкова вкуснааааа
Истина е, преди режима не ядях риба, месо, извара и кисело мляко, без да съм имала някаква ясна представа какво съм всъщност. Понякога хапвах печено пиле.  Наваксах си...
Но, момичета вегетарианки, според Дюкан режимът не става за вегетарианци.  Peace Може би да се опитате да хапвате рибка?

# 479
       Добра вечер , сладки мои! Много натоварено ми беше тази и зминала седмица и почти 20 странички съм изпуснала  Embarassed ! Обещавам , че ще наваксам!
    От мен новото е че имам -1 кг но не смея да коригирам линииката като го затвардя тогава !

Целувки на всички много ми липсвате .... тази работа няма отърване  #Cussing out  дано от утре да са по спокойни нещата !

Към всички  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet  

Общи условия

Активация на акаунт