АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 898
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ане не се притеснявай не й е тясно леглото на Дари. Кало е 96 см в момента и спи на същото креватче. Не съм забелязала да му е късо.  Wink А и те не спят опънати като гвардейци. Като решиш да правиш детска стая ще ми свирнеш. Кумът е интериорен дизайнер. Направи си проекта за стаята на щерката и има един майстор, който му го изпълни. Включваше гардероб и легло. Цена: 300 лева  Mr. Green

За останалото - много отдавна съм спряла да обръщам внимание на останалите. Дали ми викат бабо, мамо, лельо или чичо все тая. Важното е аз как се чувствам  Wink

# 136
  • София
Велмар, на Ина леглото е 140/70, ама не може да става юношеско. Обаче ми прави впечатление, че когато се налага Ина да спи в кошарата си, която е 120/60 определено е по-неспокойна и ми се струва,че й е тясно. Обаче аз ако и махна решетката тя ще пада по 130 пъти на нощ, така се върти и премята!А щом Дари спи на нормален креват в градината, според мен директно минавайте на такъв.
Иначе мнението ми за вторите деца не е тайна за нкой, макар че съм на 25 и имам бая време много искаааааааааааааааам,бе хора, направо не си го обяснявам!
Нана, и Ина е на Джуниър 2 и за това питах за лечебното на Нестле,че да разчитам на него, не дай Боже!

# 137
Здравейте  Hug
Велмар и Даяна от една седмица,вечерта постоянно иска да спи при нас на леглото и след като заспи я местим в кошарата и нейната кошара е 140/70,досега си заспиваше сама в кошарата,но какво и стана идей си нямам  newsm78
По дискусията за вторите бебчета и аз ще я прескоча   Mr. Green
Пухче иначе и аз съм ти наборка  Laughing
Даяна вече 5 ден е на ясла,засега сутрин влиза с мерак,но след половин часа започвала много да плаче и вече втори ден като я забирам,я заварвам навън с една леличка се разхождат,че много плачела и другите деца като я видели и те започвали да плачат  Simple Smile
Незнам дано да свикне по-бързо,че с това ходене всеки ден по 2 часа,много ми се разкъсва деня и нищо немога да си свърша  Wink
Иначе мен адски ме боли ръката и днес ми изписаха хапчета и гел да се мажа,ако не ми мине след 10 дни ще ходя на физиотерапия или ще ми бият инжекции  Cry
Бързо оздравяване на Маги и Кало и дано повече да не чета за болни дечица  Peace Hug
Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 138
  • София
сигурно е останало най "куцото",но айде,ще се прежаля  Laughing

Разбрано - ще ти го заплюя - виртуално де само  Joy, че не се знае кога ще се видим да ти го дам  Wink....все ще измислим нещо

Ама срещу него искам да ми кажеш откъде взехте за стаята на Найа едно дръвче -метър за стената ( много ми хареса, когато беше пратила снимки от стаята й и все се каня да питам....), може и да си писала, ама не помня   

# 139
Хайде, почнаха се дискусиите на тема детска стая Grinning.Аз сега събирам идеи за  детски елементи само, щото симо нещо не ще да се изнася на дивана в хола Sick.Предложи да й вземем нормално легло ид а го сложим  на мястото на креватчето..... ooooh! Е то ще стане  егати спалното помещение- като в казарма Crazy Аз пък иска по-скоро да се "жертвам" в името на обособена детс Crossing Armsа стая.А не, както е сега, насред хола  ми да има къщичка на принцеси Crazy,кончета, коли , колички .... и какво ли още не..............
И в тая връзка да питам тези от вас, които са отдеили вече децата в самостоятелна стая....не ви ли е малко терсене... newsm78( за притеснения говоря, а не за разни сантименталности.....)

# 140
Велмар, моите са от първия ден в самостоятелна детска стая, само дето с увеличаване на броя деца им отстъпих просторната спалня за детска, а сега ние сме в казармата.
Никакви притеснения нямам, защото срещу 25 лева си уредих спокойствието - камера монтирана в детската стая /цветна със звук/ и Биг Брадър започна. През нощта функционира като бебефон.

# 141
velmar, аз сложих бебефона при леглото на дребното и подслушвам от спалнята. Ама не се притеснявам, защото ако дребното има нужда от неща няма как да не разбера-или ще нададе вой до небесата или просто ще дошляпа при нас с босите крачета Simple Smile

# 142
  • софия
ето от тук
http://www.decorcenter.bg/?p=galery&lang=bg&c=6
отиваш на дет.стикери и радваш окото  Grinning
има ги в маг. на ъгъла на к.величков и т.александров
от стикерите,за"възрастни",също има мн добри попадения  Peace

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 17:01 от dani777k

# 143
 Привет
 За второ бебче-хич не ми се връща в бебешкия период и всичко от начало.. ooooh! Ама мноооого искам Мари да си има брат или сестра -да са си опора в живота и да има човек на който да може да разчита, верен и истински приятел,някой който да  я обича и тя него безрезервно.( и един ден ,като ни няма да не остане самичка на света). Бих се жертвала още веднъж заради това,но кога ли ще е  newsm78 ,нещо хич не го виждам в бъдещето за сега.Но си го пожелавам.

Велмарче-вие до сега на какво спите в детската стая? В хола с разтегателен диван ли ще сте? Хайде покажи на какво се спряхте,че аз още го умувам и съм намислила ,като оздравея да се мяткаме на колата и да ходим до Икеа в Солун.По-късно може да ти покажа от там какъв разтегателен диван съм харесала за детската,щото Марти още си спи при мен,а тримата на дивана в хола изобщо няма как да се съберем.
Дани-Найа продължава ли да си спи в нейното легло? Нали лятото беше отишла сама да си легне там? Мартина изобщо нямам идея как ще я науча да си спи в нейното легло. Tired

# 144
Галка, хич не се бях сетила за вариант с камера Blush- а съм парче телевизионер Joy
Дани, ще се възползвам от  предложенията ти за декорация Heart Eyes
Миленка, досега нямахме детска стая, а спалня,м в която има детско креватче Mr. Green.Явно преждевременно ще се превърне в обособена детска стая...В хола сме с огромен разтегателен диван, който е на матраци, -специално търсен за целта Crazy.За Икея- хвалят повече румънската- по-голяма е като площ, а и по-добра като цени Peace
Аз не разбрах- вие пренесохте ли се вече....?

# 145
 Дай координати на огромният ви диван от хола. Praynig
Ние още не сме се пренесли,защото кухнята,която трябваше да ни монтират в нач. на септември я чакам в началото на ноември  Crazy После остават малко неща,ама ние нещо сме много мудни с организацията.
За Румънската Икеа и аз така чух ,ама ми е мнооого далече.
А спалнята какво ще я правите  newsm78

# 146
  • софия
найа от мнооооого отдавна спиииииииии ОТНОВО ПРИ НАС  Laughing
пак по желание  Joy Joy Joy
толкова много съм изморена вечер и ми се иска да заспи и да имам час,или два само за себе си,че съм готова и на единично легло да спим тримата само и само да заспива от раз,а не да се кандърдисваме,колко е хубаво в нейното легло,а тя да ме поглежда с тези големи очКИ и да вие НЕ ИКАМ  smile3514 ...
та,топлим се тримката  Laughing
а детската я полазва само,за игра и то от време на време.обича да влачи всичките си боклук-чета и да ги трупа в хола.
с две думи иска да е нон стоп в джаза  Sunglasses..

# 147
  • София
Мале, много сте писали  ooooh! И то сигурно защото аз нямам време да ви чета  Crossing Arms Hug , ама ви се радвам!
Дидика, защо сте на гентамицин?  Rolling Eyes Не знаех, че още го изписват.
Нана, Ивчо също пиеше АЛ110, а по принцип е на Аптамил.
Бързо да се оправят сладурите!  Praynig
Бубче, на сестра ми преди, а и сега й казват, че бебето е най-добрата терапия за кистите, така че може да кажеш на таткото да помисли и за твоето здраве  Wink Hug Дано скоро се похвалиш!  Hug
Пух, чакаме те тогава в отбора на шкембенцата  Laughing
По въпроса за възрастта - мислила съм винаги, че искам преди 30г да съм свършила с раждането на деца, ама ако искам трето... с надеждата за дейвока....ще съм по-дърта вече. А бебешкия период и мен ме плаши, ама вече съм се хванала на хорото. Само всичко да е наред!  Praynig
Янаст, изшпионирах темата на февруарките  Blush и видях и при теб синьо щъркелче  Hug Да ти е честито!  Grinning
За спането - трима сме, пардон - четирима.  Simple Smile Един ме рита отвътре, друг отвън  Crazy Иначе леглото му мисля е като това на Миташки  Peace , или поне е то тези, ставащи после за по-големи деца.
Мис, от какво те боли ръка? Дано скоро мине!  Praynig
Блан, вие как сте? Пиши нещо!

# 148
Изписахте темата за два дни - браво на вас. Я марш по леглата  Wink

Моите съкровища спят от 20 часа, и аз ще ги последвам до минута. Не знам от какво се измориха, но още в 19 напираха за креват  newsm78

# 149
Привет и от мен Hug Чета ви редовно, но нещо ме мързи да пиша Embarassed
МамаГаля, хубаво ни пращаш по леглата, само че който е пил кафе в 5 следобяд какво ще прави цяла нощ newsm78
Много се радвам, че Калоян и Маги са по-добре Hug Peace Ади, на Сашко ушето мина ли му вече? Миленка, а вие с Марти как сте?
И Деница заспива при нас на леглото, после я местя Peace Сутрин обаче към 7.30 пак иска при мен, пие мляко и двете продължаваме до 10.30 ч Embarassed Само дето от известно време вечер преди 22.30 ч. не мога да я накарам да легне, а докато заспи стане 23 ч. Това направо ме довършва Close
Яна, браво за ентусиазма за трето дете Hug, дано ти остане и по-нататък Peace Моите мераци се поизпариха, понякога едва издържам на лудницата у дома Crazy
 Мислех си, че с голяма разлика ще е по-добре и по-лесно Rolling Eyes Влади много ми помага, това не мога да отрека, но и какви неща е научила Деница от него, не е истина ooooh! Станала е груба, играе карти Ю Ги о, с капачки Бен Тен и гледа Наруто ooooh! Това са неща, които никак не приличат на една малка девойка. Онзи ден караше батко си да й пуска игри на компютъра и след като Влади си пусна игра по негов вкус, репликата на Деница беше: "Не тая игра, бате, тая е тъпа". И това от двегодишно дете ooooh!
Бубче, не се ядосвай, сега си гледай здравето Peace. Радвай се на Ина, второто по-нататък, пък и ти си наистина много млада. Между другото и аз родих Влади на годините, които ти си родила Ина.
Май се разписах много дълго, за което моля да ме извините Blush, обаче не знам кога ще се включа пак.
Пух, добре дошла Hug

Общи условия

Активация на акаунт