АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 902
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мале девойки, как имате изобщо сили дори да мислите за второ!? newsm78 Mr. Green

За мен след всяко премеждие с Кало въобще мисълта втори път да мина по този път е направо  Sick

Елфче има много деца, които не го пият това мляко. Но Кало си го яде, даже му харесва. Не знам има ли връзка с това, че е на Нестле, а той все още си пие Джуниъра.

# 121
Здравейте и от нас. Вчера целият ден Маги го прекара в лежане и ходене до тоалетна през 15-20 минути. Вода си тече и това е. Снощи я натъпках с Ентерол и Гентамицин. Заспа, но два пъти през час пак имаше разстройство. От 2 часа през нощта няма нищо. Събуди се днес, закусва препечени филиики със сирене и сега гледа ТВ. Пак е отпаднала, но не както вчера. Днес поне ходи. Дано вече спира целият този ужас при  малките ни палавници, че скоро време ще заприличаме на ходещи скелети. Покрай всичко това аз забравям да ям, не спя през нощта за да я наблюдавам, пия разни кафета по 3 пъти на ден /не пия повече от едно по принцип/.
Да не говорим, че и съм станала страшно изнервена и мъжът ми ако не ме изгони скоро , ще имаме дълъг брачен живот Mr. Green
Хайде хубав ден за сега от мен!
Нана, хайде скоро да играем вече по детските площадки Peace

# 122
  • София
didika ще те чакам с удоволствие на площадката  Laughing

А за другото - давай на Маги Хидрасек, а не Ентерол. По-силно е. Сирене също не е препоръчително. Просто препечена филия или лечебната каша на Хумана. Солети, обикновени бисквити или един сварен картоф без нищо.

Аз поне не се притеснявам за гоненето - Митко гледа Кало сега - той взе болничните и знае много добре какво е да гледаш болно дете. Иначе по-скоро аз ще го гоня, ма още не са ме хванали лудите. То такъв мъж лесно не се намира да ме търпи  Mr. Green

# 123
  • София
Мале девойки, как имате изобщо сили дори да мислите за второ!? newsm78 Mr. Green

имам, имам. Аз по принцип искам две, мъжът ми три  Shocked.... И ако не искам за второто в детската градина да ме бъркат с баба му. Joy..ще трябва да се позамисля  newsm78....ама да видим кога.

Дидика радвам се, че и Маги вече е по-добре  Hug

# 124
Радвам се че има подобрение при болничките в отбора HugДискусията на тема второ бебе...тактично ще я прескоча Whistling
 Но пк имам пак малко бебешки въпрос. МИсля си че на Дари леглото вече й е малко  и неудобно Rolling Eyes.Те от най-малките 120/60 , но  за такова имахме място преди.И при все че тя не е извисила ръст с нейните 86 см Crazy, си мисля че вече трябва да  правя детска стая....
Та- казвайте по темата- дали наистина  е възможно да не я свърта в малкото й легло? В яслата понеже вече е кака Wink спи на нормално креватче, та може и от там да й мерак към с палнята вместо нейното си легло с решетки... newsm78

# 125
  • София
Ние от самото начало взехме голямо легло на Миташки ( дето като машнеш шкафчето става на юношеско) и в началото беше много смешен направо се губеше в него, обаче сега е доволен - върти се на всички страни.
Според мен се насочете вече към голямо легло - за Дари ще е по-добре. А мераците към вашата спалня за съжаление едва ли ще изчезнат само заради големината  Wink... тя по-скоро сигурно иска просто да е при вас....това от опита на голямото легло го пиша  Laughing

# 126
. И ако не искам за второто в детската градина да ме бъркат с баба му. Joy..ще трябва да се позамисля  newsm78....ама да видим кога.
Хей Пух, недей така  Naughty . До сега едно хлапе само на площадката ме попита - ти ли беше на Миленчо баба му, на което аз зададох контравъпрос - защо, на баба ли ти приличам, то се почеса по главата и рече - ами само мъ-ъ-ъничко  Joy
Споко, не е важното дори как изглеждаш, а как се чувстваш. Аз съм набор на бабите на почти всички деца от групата /на тия дето не съм им набор е така, защото съм им кака/ - ела сутрин да видиш как пърхам като хлапе, а те как си носят 40+ - те години от позицията на баба.  hahaha
velmar или е едното, или другото, но аз бих заложила на второто. Харесва й да се прави на голяма и за това.
Нана, Дидика, от постовете ви лъха позитивизъм. Дано нещата вече почнат да се оправят. За предимствата на Хидрасек съм съгласна.
По въпроса за второто няма да участвам активно, ще чакам да стигнете до трето и тогава ще се включа  Wink

# 127
Пухче, Дари  през целия си живот е спала при нас не повече от 3 пъти Wink.Просто напоследък като тръгне да си ляга( щото тя това сама си го решава и си прави Wink ) ляга на спалнята , а после я местим...
Относно възрастта- аз се броя за млада  още Mr. Green,ама не в това е проблема.....Ако трябва да си търся оправдания -моя мъж е престарил Joy ...  Laughing

# 128
  • софия
Радвам се че има подобрение при болничките в отбора Hug
Peace Hug
Дискусията на тема второ бебе...тактично ще я прескоча Whistling

Joyи аз     261uu

# 129
  • софия
пухче,ти на колко си,че ми стана мн интересно?

# 130
А, пухчето ви бъзика Simple Smile Аз съм я виждала на живо и още дъъълго няма да я бъркат със баба  Grinning Всъщност не знам на колко е  Simple Smile
Виждам че пак има болни дечица - бързо да оздравяват!
За вторите деца-не знам дали няма да си променя мнението през февруари Simple Smile Обаче на мен живота ми стана по-хубав откакто имам Алекс. Преди да се роди той исках 2 деца, сега вече и за 3 се замислям, ама да видим дали ще си остана на същото мнение Simple Smile
За спането-не мога да дам съвет, защото синковеца от семейната спалня мина директно на голямо легло Simple Smile И сега е толкова горд със себе си че не иска и да чуе да спи пак при мен.
Сега ще се върна да чета назад (понеже чета още една отчетна тема все не ми стига времето за всичко във форъма Simple Smile )
Поздрави на всички!

# 131
  • София
пухче,ти на колко си,че ми стана мн интересно?

ей какъв въпрос - ама нали сме си близки тук всички
 Laughing
на 34 , ама съм младолика и скромна  Joy.....

........и тук да сподаля от както станах на 30 все забравям на колко съм точно и първата мисъл е 30, пък после досмятам  hahaha

# 132
  • софия
 Hug,за набора
а,магнитчета донесе ли  Laughing?като сме си близки  Joy

# 133
  • София
Hug,за набора
а,магнитчета донесе ли  Laughing?като сме си близки  Joy

май остана едно свободно...ако искаш ще ти го дам  Laughing

# 134
  • софия
сигурно е останало най "куцото",но айде,ще се прежаля  Laughing