При нас нещата са много объркани, единият вид стрептокок бил задължително за АБ. Добре де, ама сега сме на хомеопатично и те вият да не пие АБ. Аз като майка не мога реша. Мисля днес да намина за една бърза консултация с хомеопат, и дано не ме отръска 30 лв
в карай сметка детето е добре докато пие хомеопатичните, почива в 2 дена и пак всичко шурна, текат гнойни сополи в гърлото и т.н. От един месец е така вече, носа му рана стана... Та сега се чудя, ще покажа и на моето джипи по въпроса. Днес определено ще си замина по-рано от работа, шефа е в Гърция и няма смисъл да седя тука само да чатя, имам и малко по-важни неща за вършене. Пак ми е пълно гърлото със сополи, едвам дишам..това продължава вече години

Излезе ми резултата от цитонамазката, втора група съм, но пак имам раничка..Нали ви казвам, където не съм проверила там не е излязъл проблем

Относно бебеправенето и годините, аз родих първото на 31. Не смятам, че съм закъсняла, но съм имала късмета да забременея веднага. Имам връсничка, която също се реши на 31, но нещо не се плучава. Мен винаги ме е притеснявало само дали ще успея да забременея, когато поискам да имам дете. Е, знаете стана и веднъж случайно, никой не е застрахован.. По принцип искам още едно дете, но с тази не стабилна работа се притеснявам, че няма да успея да го докарам до разждането на тази работа и става много сложно. Не можем да живеем с една заплата и то под 500лв. В крайна сметка всеки сам си преценя кога и как, решението е индивидуално. Аз имам брат с 2 години по-малък, разбираме се чудесно, това е така едва от десетина години. Дотогава само се биехме, клюкарихме и прочее. Но сега е спер да знаеш, че има на кого да разчиташ
Ще ги сметна пак дали нямам греШка, но все пак, реШавайте какво Ще правите