СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 560
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Тони, засрамих се Blush
Ние на 23 февруари се прибрахме от Франция, ама бяхме малко болни, после разни други задачки Crazy Иначе изкарахме супер, разходиха ни на много интересни места, хората бяха много приятни, въобще беше много приятно.
За разходка не мога да обещая, но ако се разберете нещо, ще гледам да дойда. Само другият уикенд сме заети, в събота е рождения ден на Киара, та ще празнуваме и двата дни.
Онзиден изчистихме основната мърсотия в новия апартамент ми съм много доволна.
Иначе аз ще ползвам малко неплатена отуска, та чак май-юни планирам да се върна на работа.

Поздрави и до скоро!

# 241
Ми аз не пиша, че сме в такъв период, че всичко писано ще звучи като оплакване Joy.

Последното беше, че ми откраднаха телефона. И то в книжарницата в МОЛа, най-вероятно дечица Rolling Eyes.

Иначе сме добре и подкрепям идеята за среща. Ама май трябва да решим нещо конкретно иначе все така си висят във въздуха само подхвърлянията за срещи Laughing.

# 242
Как сте мами Simple Smile
Днеска се запознах с Мелодия  Simple Smile (и то по-случайност) с Тони взимахме Виви от яслата и се оказа че децата ни са в една група със сладкия и рус къдравелко  Hug , и Вив даже си го знаеше Simple Smile. Много беше приятна срещата ни Simple Smile.
И да кажаааа най-важната новина мама Тони ще става пак мама, Кари ще си има сетриче или братче stork-girl  luvbed.
Тонинка и тук да ти пожелая най-леката и сладка бременност  preggo и на есен да гушкаме малкото бонбонче   ylinfant smile3504 1stroller Много  newsm51 пък аз ще помагам за  1ironing newsm75 txtloves.
Обича ме те   lovekiss

# 243
Ехеее, какви новини  Grinning

Тони, честитоооооооо!!!!!! Лека бременност ти желая!

Ама си мълчиш, а? Не те е срам  Crossing Arms

Хайде всички неделя в градинката за разходка. Към 10.30-11. ОК?

# 244
Ей, Тони , супер! Честитка и от мен! Лека бременност и като му дойде времето да гушкаш сладкото мъниче!
За разходката - ако не ходим някъде семейно, ще дойда с удоволствие.

# 245
Тони днес ме смъмри, че отдавна не съм се включвала и ето ме веднага в темата  Laughing
Отдавна чакахме тази новина, радвам се, че вече е факт! Желая ти лека и спокойна бременност  Hug

И последният път като се включих пак се уговаряхте за среща, но като гледам май така и не се е състояла. Сестра ми и децата си заминаха миналата седмица, така че вече съм по-свободна и с удоволствие бих дошла на разходка с вас. Само да видим дали ще сме тук, че имахме някакви планове да ходим на ски.

Някой от вас да има профил в Facebook?  Rolling Eyes

Тони, казах ли ти, че ще след тази новина веднага ще има раздвижване в темата   Mr. Green

# 246
Belisima аз имам -Elica kirova Wink 4akam te tam  Hug.

# 247
Еми ще се раздвижи темата, как иначе Grinning
За Facebook - нямам профил и нямам намерение да имам.

Та за утре не разбрах.... Ще се видим ли?

# 248
mama toni честита радост Hug. Нека бременността ти бъде лека, безпроблемна и с чудесен финал Hug.

Хайде всички неделя в градинката за разходка. Към 10.30-11. ОК?
Хайдееееее, само пояснете в коя градинка Rolling Eyes.

# 249
С удоволствие ще дойдем в градинката,ако руслан не кашля толкова гадно,както днес!  #Cussing out
Тони,СУУУПЕР МНОГО СЕ РАДВАМ!!!!
Най сладкото палаво мом4енце ти пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet
И да имаш бременност като моите 2,както и такива раждания!  preggo  ylinfant txtloves
И аз имам фейсбук ,ама на ли4ни  Wink

# 250
Какво става със срещата утре, ще се състои ли?  Rolling Eyes

Таня, защо е това негативно отношение към Facebook-а, вероятно не си съвсем запозната с това, което представлява...   Wink

# 251
Какво става със срещата утре, ще се състои ли?  Rolling Eyes

Таня, защо е това негативно отношение към Facebook-а, вероятно не си съвсем запозната с това, което представлява...   Wink

Напротив. Запозната съм. Иначе не бих казала нищо Simple Smile

И аз влизам да проверя какво става за срещата утре. Хайде, казвайте, моля. Че сме доста далече и не ми се бие път напразно.

# 252
Аз няма да мога утре. Съжалявам Sad

Но искам да честитя парзника на всички ви  bouquet Hug Бъдете прекрасни и обичани жени, любящи и боготворени майки, успели и уверени дами!

За Facebook - не си правя профил там по една единствена причина - ще има да вися още повече време в интернет Crazy, а и сега прекарвам доста време, понякога за сметка на нещо по-важно Embarassed Embarassed Embarassed

# 253
Като гледам май среща днес няма да има, никой не пише  Crossing Arms
Може пък през седмицата да се организираме за разходка, а ако е лошо времето да се съберем в някое детско клубче.

# 254
Честит празник на всички дами!

За срещата - жалко. Някой друг път. Аз през седмицата не мога.

Общи условия

Активация на акаунт