АПРИЛчо вече може да пълзи,кога ли ще започне да върви?

• 16 302
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Сисе не само твоят мъж  Peace .Мислех да се въздържа от коментар по въпроса(защото малко ме е срам от мъжът ми  Embarassed) ама ти ме предизвика.Моят е на смени,обаче когато си е в къщи  нищо не бута и иска само филми да гледа на компа.Докато чака някой филм  да се изтегли разглежда мотори  ooooh! .До сега само веднъж е излизал с мен и количката и то защото трябваше да отидем на гости на негов приятел,а той жиовее наблизо  Close .Преди 2 дена с триста зора го накарах да излезе пред блока с количката,че да мога да очистя.Прибра се след цели 40 мин  #Cussing out .А най ме ядосва като каже : "Каква работа имаш през деня " #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

За това споко не си само ти с такъв "хубостник"   Peace

# 256
  • Варна
Уф, моите одисеи с памперсите продължават. Днес реших да пробвам Либеро. Резултатът - зачервено дупе още при смяната на първия памперс. Никога, ама никога не ми се е зачервявала.  И сега се връщаме безславно към Памперс, поне е изпитана марка. Кой ме би по главата да ги сменям? smile3538 Banghead 

Някоя от варненките да ползва случайно Либеро, та да й ги пробутам?

Goldie аз съм се наканила в понеделник да я свърша тая работа с изследванията. Леле как ти завиждам, че мъжът ти се прибира рано рано. Моят обикновено си е в къщи към 19:30-20:00. И то ако е в града, щото половината време е в Сф.  #Cussing out

а по питането на Сиси - мъжът ми е от този тип, дето не може да седи две минути на едно място, постоянно измисля нещо да се прави ли да се ходи някъде.  През седмицата както казах се прибира доста късно, по това време аз започвам да къпя и приспивам Невена, през това време той прави салата, приготвя масата. Щом Невена заспи, сядам и аз с него да вечерям, големите деца обикновено са привършили с вечерята и успяваме да си поговорим малко двамата. Ама малко, защото обикновено сме доста изморени и си лягаме рано.  Heart Eyes Филмите ги гледаме в спалнята.  Ако все пак му се удаде случай да се прибере по-рано, обикновено извежда Невена на разходка.

Неделята е друга работа. Ставаме всички рано както през седмицата, таткото прави палачинки (така повелява традицията). После излизаме навън. Това в неделя да стоим вкъщи означава, че навън е бедствено положение и валят камъни примерно. Събота не я споменавам, щото от доста време си е един обикновен работен ден - той е на работа, аз водя децата на извънкласни занимания.

# 257
  • Бургас
А, Сисее, моят даже и при банята не помага Crossing Arms, само ми носи хавлията и пренася Дима в спалнята, после започва да вика "Защо се бавииииииииш" Whistling
В неделя, понеже е почивен ден и той гледа формулата, после си слага ракийка на обяд, спи следобед и гледа английските мачове или някакви други Crossing Arms
Вече започнах да готвя и сутрин, защото като се прибира за обяд, мърмори, че няма нищо сготвено и трябва да правя нещо набързо ooooh!
Мъжка работа вкъщи почти не върши ; и понеже го навих да боядисаме хола и трапезарията след смяната на дограмата, два дни се тюхка как ще боядисваме сами /за тапетите в кухнята не се тюхка как ще ги слагам сама Twisted Evil/ и вчера пазарил майстор да дойде да удари две ръце латекс. Поне няма да го отнеса пак аз и го похвалих Mr. Green
Да не говорим, че сексът в нашата къща е почти мираж напоследък, но това е друга тема и не ми се почва, че ще стане страшно Tired
Ясмина, не ми завиждай, защото той присъства само физически Sad Вчера готвя, а те с Дима са в спалнята; аз я чувам, че се дере с цяло гърло; бягам - нашият чете книга; тя в кошарата вече посинява от рев; викам му "Ами дай и водичка, гушни я, не чуваш ли как плаче"; той ми отговори, че бил сигурен, че и аз ще я чуя и ще дойда; направо ми идваше да го нокаутирам #Cussing out
А тия работи със салатите и миенето на чинии ми звучат като приказка просто. Докато бях бременна, беше научил Илчо да казва, че иска сестричка, за да помага на мама за салатите, ракийките и миенето на чинии Crazy
За бебешките манджи щях да пиша - за кисела писах вече, грисът го правя като загрявам 1ч.ч. вода и 1ч.ч. козе мляко със захар на вкус; добавям 2-3с.л. грис и бъркам 2-3мин.; накрая слагам 1 ванилия, защото ми мирише гадно Rolling Eyes Ако се сгъсти прекалено много като изстине, разреждам с вода.

# 258
Аз само за една дублика, щото не можах да се стърпя.........  Embarassed  wait
 azvasi, Сисе, ако някога ми се изцепи така -кЛачета,Лъчички- е познайте к'во я чака/или който и да е друг/.  Mr. Green Шъ има "Момиценце дай ми зсъпките" -сетете се за великия Константин Коцев!!!  newsm66  341uu  newsm29  af box bash   bambam fight

А по въпросите /че те са много/ утре ще взема отношение.  Wink

# 259
Здравейте.

Благодаря на всички за милите думи за Дари.Тя е прекрасно,спокойно и слънчево детенце. CrazyНякой питаше дали говори,АМИ newsm78 крещи,бърбори,като реве вика мааа-мааа,някой път казва и баба,айде и май това е. Thinking

А сега и аз да ви отговоря на запитването.Моя мъж се прибира към 19.00,а понеделник и петък ходи да рита и се прибира към 21.00.Къпе се,аз през това време слагам масата или храня Дари и после слагам масата,а той се занимава с децата.После къпем Дари(той само ми полива накрая)и след това компа или ТВ,едното аз другото той или и двамата гледаме ТВ.Междувременно Борис ни тормози за внимание и такааа...После си лягаме и ако Борис не ни е приспал нас правим и джиджи-биджи.Ако не е на работа през уикенда ,което е много рядко,Събота пазаруваме,излизаме с децата в парка и се виждаме с приятели и спим на обед.В неделя същото без пазар.Някой път той я храни в 8-8.30 с мляко и аз спя до 11-11.30 Crazy

Това е от мен.Приятна вечер.

# 260
  • Варна
леле hiksita много си бойна  Laughing

а пък за къпането хич не ми е хрумвало да искам помощ, справям се сама.  Понякога каката или баткото искат да я къпем заедно, ама те май повече пречат. Всъщност Ели като по-голяма се справя почти сама - сама пълни ваничката,сама я сапунисва, прави й прически и я забавлява. Аз отивам само за изплакването и си прибирам бебето да го обличам.

от мен толкоз за тази вечер. Отивам да лягам, че две не виждам.  newsm46

# 261
Момичета, не съм споделяла защото имаше много много фактори от които зависеше това заминаване.

Вчера направихме и последното нещо от което зависеше Simple Smile

Целувки  Heart Eyes

# 262
  • Временно
Започвам първо с притеснението ми в момента - моята дъщеричка също е със срастване.Благодаря на Лурдес и на Елчо,че повдигнаха въпроса и ме накараха да я проверя отново.Защото още докато бях бременна бях чела по този въпрос и като се роди Сиана я проверих и всичко си беше наред.Не знам защо бях останала с впечатлението,че това със срастването е вродено и оттогава не съм обръщала внимание.Другата седмица ще я водя на лекар по моя инициатива,защото според педиатърката ни била малка още да и правят каквото и да било(тя всъщност въобще не беше и чувала за това срастване).Дано всичко мине бързо и безболезнено!

Честито на всички бебчовци и бебки със зъбчета!!!

По въпроса на Сиси-при нас положението е доста по-различно,понеже нашият тати е от барманската гилдия и работата му е нощна.Обикновено отива на работа между 17 и 22 часа,зависи как се пада.И съответно се прибира сутрин към 4-5-6,пак зависи от работата.Ние с малчуганка ставаме сутрин,оправяме се в спалнята(той спи толкова дълбоко,че въобще не ни и чува) и се изнасяме.Храня я,играем си,излизаме(свеки ми помага да свалим количката,че живеем на 8 етаж).Татито го събуждаме към 13-14 часа.Ако имаме да свършим някоя работа излизаме,ако не си стоим вкъщи.Събота и неделя за мен с нищо не са по-различни от останалите дни,защото той почива веднъж седмично и то в различни дни,зависи как се разберат с колегите.С къпането ми помага свеки,колкото и да не ми е присърце.Просто се налага.

Със захранването сме стигнали точно до никъде.Първоначално проявяваше голям интерес към новата храна,но след двуседмично захранване и все още не напълно изместено хранене,започна да отказва пюретата.Направихме почивка от 2 дена и пробвах отново.Изяжда точно по 40-50 гр. и започва да бута лъжичката и да се сърди.С кашата сутрин е същото положението.Първо започнах с царевична каша на Фризокрем-е няма толкова гадна каша,бие на брашно,направо отврат.Влязох й в положение,че не я харесва.На следващия ден и дадох ябълкова каша на Хумана с кърма и пак не прояви кой знае какъв интерес.Изяжда си по точно 40 мл и си иска мляко.

За памперсите - ние сме с Либеро от 5 месеца вече и нямам оплаквания.

# 263
  • Варна
Добър вечер от моя милост. Hug

Ясмина
, памерсите Evy Baby ги има навсякъде, където продават памперси. Само в Кауфланд не съм ги виждала, а в Пикадили не съм гледала.

Сисе, по твоя въпрос, въпреки че си наясно, но ще напиша за другите7
Моя мъж се прибира към 19.00 часа. Преоблича се, и веднага започват "часовете на тати". Играе си с Малвина, говорят си, забавляват се, разхождат се из "големия" апартамент до към 21.00 часа, когато я къпем. Аз през това време правя нещо за вечеря, ако няма, или съм пред компа. Обикновено вечерям преди да я къпем, след банята той. Рядко се случва принцесата да ни остави да хапнем заедно.След това аз я оправям и храня, той хапва и пред ТВ-то, аз пред компа. Събота и неделя, когато почива, ставаме, разпределяме задачите в къщи - миене, чистене, готвене и след това на разходка. Ако сме в къщи, предимно той се занимав с нея, като изключим храненето. Това е общо взето  Peace

Да ви се оплача.. ЕММА не е сама с болката си от отминалите й гости. Утре пристигат моите свекър и свекърва за уикенда. Няма да мога да ви следя от близо, но после ще си наваксам. Дано гостуването мине добре, до колкото е възможно  Crossing Arms ooooh!

# 264
Анилинда Честито ви зъбче!  Hug  Ако можеш ни го снимай да го видим  Hug

Днес реших да направя кашата безмлечна, без глутен с плодовете на Фризокрем, направих АМ (210 мл за след 6ми месец, може и с кърма ама аз толкоз не мога да издоя  Mr. Green) , измерих 6-7 суп.лъжички, чаках водата да стане долу -горе 50-ина градуса и я направих .....ееееееемииии стана егати бълвоча, само на топчета и като тесто, тесто бе, можех да я омеся тая каша и да я пекна после  Joy  На вкус бива, ама то ще се залепят червцата ако я хапнеш  ooooh! Незнам къде и с какво сгреших, стрикно следвах описанието на опкаовката.... Засега само Хуманата винаги ми е ставала гладка и толкова разтворима и хубава каша.....ама нали сме на безмлечни че нямам мн избор Wink Та накрая и отворих едно плодово десертче на Гербер май беше Simple Smile

Тази вечер сложих Либерото да видим как ще е до сутринта- как ще ги понесе ....

Биси стискам палци да не ти лазят по нервите свекитата много много  Praynig

Лека и спокойна нощ мамчета и бебчета  newsm46

# 265
  • Бургас
Ева Мери, аз се кьорих в снимките тук и в Дима и нищо не мога да видя Tired Това ме тревожи много и мисля при следващото посещение при педката, да я помоля да ми разясни и да провери как стоят нещата.
Акварел, много познати се оплакват от Фризокрем, че става на буци; аз само тази каша не съм пробвала Rolling Eyes
Аз да ви се оплача каква съм идиотка Embarassed - днес бях планувала да взема Илчо от градината и да отидем да вземем АМ за Дима /че сутринта изпразних кутията/ и още една рибка и джаджи за аквариума за него. Да, обаче, докато говорех с госпожата в градината, той изчезна и аз откачих да обикалям да го търся. Такъв ужас изживях, не е истина ooooh! Звънях на мъжа ми дали не се е прибрал - не беше. А той се скрил на междуетажната площадка и ни подлуди да го търсим из района като обезумели Confused Едва след банята на Дима, се усетих, че нямам АМ и вече превъртях Crazy В крайна сметка имах кисели млекца на Хумана и детето изяде две, озверяло от глад. Просто съм патка абсолютна Whistling
Верааа, виждам те  Mr. Green Казвай как са сладкишите Hug
И, понеже тази вечер явно ще си кисна тук Crazy да се похваля или оплача не знам newsm78, но току що реших да си пробвам завършения тоалет за банкета и панталонът ми виси като харизан. Ужасно грозно ми стои, а си го купувах миналия месец и съм го обличала веднъж Tired От една страна се радвам, но от друга утре ме чака тежка задача да измисля какво, аджеба, да облека Crazy
Хайде, пак се олях с писането, ама ще ми е за поне два дни Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 00:07 от Goldie

# 266
Влизам само набързо да кажа за нашия режим! #Crazy #Crazy #Crazy Татито и аз се връщаме от работа към 18.00-18.30, ако ще се пазарува, че и по-късно! Бебка обаче има режим, че в 19.30 най-късно трябва да почнем да я приготвяме за лягане-къпане, миене, масажи и хоп в леглото. Като цяло с всичкото дундуркане заспива до към 20.30 и чак тогава сядаме да ядем, да гледаме филм и т.н.  Mr. Green
А преди да почна работа (тука май е по-близко до вашите положения Mr. Green) - татито се връща от работа към 18.00, но понякога ходеше и на фитнес, та и по-късно, но режима си беше както е и сега - в 19.30 се почва едно голямо мрън за сън, поне да спеше като другите бебета! #Crazy Whistling
Събото-неделите - маааалко сме трудни за каквото и да било, не знам туткави ли сме, мързи ли ни (татито май го намързява за разходките Thinking ooooh! #Crazy), излизаме все пак, ама е имало големи преговори - тук ли, там ли, кога ли, сега ли!?!? Вече не е така след един-два сериозни разговора, даже си бяхме развалили отношенията доста! Whistling Сега сме пак Флюбени, пу-пу! Blush Но продължава да ме нерви в почивните дни, че иска да спи до обяд, и при най-малката вероятност да вали - веднагически значи, че няма нужда да излизаме!!! #Cussing out #Cussing out
 newsm29 newsm66 newsm77

Не съм ви чела, нямам време да влизам, обещавам тия дни да наваксам.
А, ето един-два отговора набързо:
Сирене не давам още, вижда ми се адски рано! Shocked Нали затова до 1 годинка се дава АМ, а не млечни продукти?? Или аз нещо бъркам? newsm78
Ползвам микровълновата за ужас на майка ми, която топли нещата на водна баня! Laughing Laughing
Абсолютно всеки ден сменяме долните дрешки, ако не са омазани с пюре - бодита и т.н. Връхните естествено не всеки ден. Плюс това като спи, ако ми се види че се е изпотила, я сменям изцяло. Аз много мразя да спя с едни дрехи и после да остана с тях, прилагам това и на бебка! Grinning Плюс  това я слагам да спи само по боди с чорапки, и баба й така прави по мои нареждания! bowuu
Лека вечер, мили мамчета! Hug Целувки на бебоците! Hug

# 267
  • София
Айде и аз да се отчета, макар и по нощите. Пуснала съм на малкия една приспивна песен и тая мижава надежда да вземе сам да заспи ...
По въпроса за мъжете - ами нещо моят не мога да го похваля. Връща се от работа към 18:30 - 19 ч и дирекшън му връчвам малкия. Оставям го цяла вечер да го гледа, къпе го към 22, после аз го обличам и приспивам. Два пъти в седмицата след работа ходи на спорт (което мен ме вбесява, щото за 8 години сега се сети  Twisted Evil) и се прибира към 20:30 и пак му го връчвам, макар да се прави на много уморен (ми да не е ходил!). Събота и неделя излизаме по разходки и магазини, чистим и общо взето пак при удобен случай му оставям бебока. Само да направя едно уточнение да не решите, че пък е много добър моят мъж - въпросният режим го въведох скоро без даже да го питам, защото ми се беше качил на главата. Вече гледам да си оставям време за мен си  Peace
Айде, че мижавата ми надежда стана на пух и прах  Crazy

# 268
  • Бургас
Събото-неделите - маааалко сме трудни за каквото и да било, не знам туткави ли сме, мързи ли ни (татито май го намързява за разходките Thinking ooooh! #Crazy), излизаме все пак, ама е имало големи преговори - тук ли, там ли, кога ли, сега ли!?!? ...................... Но продължава да ме нерви в почивните дни, че иска да спи до обяд, и при най-малката вероятност да вали - веднагически значи, че няма нужда да излизаме!!! #Cussing out #Cussing out
 newsm29 newsm66 newsm77
Хихи, това все едно аз съм го писала... Еееей, вярвайте ми миналата събота щях да го разстрелям  #2gunfire Как така ми хрумнало да извеждаме детето в този студ...навън било едва 12-13 градуса...  #Crazy Викам - добре де, то от сега нататък по-лошо ще става, цяла зима в къщи ли ще стоим  Thinking Трябваше да се напазарува и той "мило" ми предложи, че ще гледа детето, а аз да ида - хем съм щяла да се поразходя  Shocked Полудях, казвам ви... Обаче явно е видял, че чашата ми ще прелее всеки момент и реши да не ме ядосва повече - стана и се облече...
Иначе през седмицата се прибира към 18.30, прави си кафе, изпушва няколко цигари в хола и решава, че ще ни удостоява с внимание. Под внимание разбирайте - идва в спалнята, ляга и започва да говори на детето, докато гледа телевизора или си щрака на лаптопа, който е върху него  Whistling Като погледна "лошо", започва да обръща малко повече внимание, но като цяло най-много се занимава с Мимето като реши да я снима. Тогава чак го съжалявам горкото, поне час я тормози да стои така, или иначе, или просто "гледай тука, тате..."  Laughing Наскоро му я оставих да се гледат за 3 часа, че ходих на фризьор. Тя се наакала, яла съвсем малко АМ, той й измил дупето, обаче ако я бяхте видяли как я беше облякал...  Sick Чорапогащник /облечен с петите напред/, върху него тънко боди с дълъг ръкав и понеже му се сторило, че ръчичките са й студени, й нахлузил лятното чувалче гърба върху гърдичките /като елече, само че отпред/ и за всеки случай я гушнал до него, завита с олекотена завивка. А... и за разкош беше надул климатика.  #Crazy Joy Joy Joy Просто стоях и незнаех как да реагирам... Аааа, наакания памперс и дрешки бяха небрежно хвърлени на пода до леглото...
Още бисери имам, ама да не ви занимавам... Blush
Отивам да досъбирам багаж, че утре заминаваме за Дряново при другите баба и дядо за 4 дни. Пожелайте ми късмет  Wink

# 269
  • Варна
Е, не, milena1976 твоят мъж направо изби рибата!  hahaha Joy Представям си какъв зор е било да я облече така. Имаше една тема за изцепките на татковците, трябва непременно там да го постнеш мъжо.

Alokazia видях ги и аз тези памперси, просто не се бях заглеждала. Ама няма да рискувам повече с нови марки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт