Отговори
# 195
Desem, супер мацка си! Много добре изглеждаш, нали се виждахме преди месец! Пускай снимки!
Ние се прибрахме от турнира, но преди това ходихме за първи път до Принцес аутлет в Младост. Търсихме цял бански за Владислава. За съжаление не можахме да намерим. Аз си харесах 100 неща, но нищо не си купих накрая. Малко се ядосах, защото обиколих целия град заради Влади, а тя не дочела условието на последната задача и съответно не я решила до края.
За готвенето- Аз доста съм се поразглезила и напоследък почти не готвя. За Мартина носят ядене от Ози, а ние сме само вечер в къщи. Прибираме се след 7 и вече съм токлкова уморена, че не стигам до готвенето. Иначе мисля, че ми се удава да готвя и се справям много бързо.  Рецептичката на Мини звучи вкусничко и за големите. Чудя се дали да започна от днес отново с готвенето или да похарчим малко парички в някой МОЛ. Wink

# 196
  • Пловдив Белащица
...
... в тази връзка я кажете какво олио ползвате аз досега купувах Калиакра (може би 1 път на 2 месеца - ползвам малко), но ще трябва да го сменям с нещо родно вече...

...

Какво му е на Калиакрата и не е ли родно? Май съм живяла в заблуда. Така или иначе почти не го намирам на последък. Купувахме Папас (не е българско май  Simple Smile). Последно си купих на Клевър по препоръка - не мирише като че ли, готвила съм 2-3 пъти от него и 1 път пържих. Но от там нататък незнам какъв му е състава и произхода.

# 197
Васе, лятото изтеглиха партида на Папас от Метро заради някакви вредности в него- и аз само него купувах, ама откакто стана това спрях  Peace
иначе е Бг- в Ямбол се произвежда
ох, провалих се и аз одеве- отидох да бърша в коридора, Стефи се качила на тв шкафа и от там до прозореца си държах бутилка с разредена течност за ютия /за лесно гладене и ароматизирана/ и тя май беше пила- поне миришеше в устата й на такова  Tired е..си тъпата патка където съм  ooooh!

# 198
  • Пловдив Белащица
Мини споко, те тези води са доста леко ароматизирани, та не би трябвало нещо да й стане. Но пак виж какво пише на опаковката. Е сигурно не пише, че става за пиене  Wink. Благодаря за Папаса, май ще му се зачудя.

Само да ви информирам, във Фокса имало анцугови комплектчета за по 15 лв. Една приятелка ми писа по Скайп, че са й купили такъв за малката. Та даже и идея си нямам какво представляват. Но все пак са 15 лв.

# 199
  • София
Мацки,здравейтеееее! Hug
Да ви се похваля-приеха ни в новата детска градина,която откриват в Младост.И съм м Hugного щастлива.Ако не се лъжа и Наско на Вили го бяха приели също там Rolling Eyes Та Вили,моля те кажи къде и какви документи ми трябват за записване,изследванията за колко време стават и т.н.Както и другите майчета,помагайте с инфо. Hug

# 200
 Здравейте, момичета.
 Аз само влизам да прочета набързо и да драсна 2 реда.
 Добре сме, сега тръгваме за зоологическата градина.
 Мерси за рецептите.

# 201
Наталче, за сега трябва да отидеш в общината, стая 315 и да запишеш Мишел в двуседмичен срок. Носи копие от акта за раждане, а там ще ти дадат да попълниш една декларация. Пише, че градината ще започне на 3.11, но едва ли ще привършат с ремонта до тогава. Най-рано средата на ноември, така че не бързай с изследванията, защото имат срок на валидност. Ако разбера още нещо ще ти пиша на ЛС.
Мини, възползвах се от промоцията в Била Hug, ще пиша после дали съм доволна.

# 202
  • София
Вили,мерси за инфото.Аз днес ходих да я видя на място и аз мисля че няма да отвори скоро. Peace

# 203
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета! Изкарахме си страхотен ден. Днес тук в Дрезден имаше в един от кварталите така наречен Фломаркт- на него се продават доста евтино дрехи, обувки, книжки и играчки втора употреба. Яхнахме трамвая е право там. Много съм доволна, взех за общо 20 лева- 10 евро- яке, панталон, блуза, 1 количка за бутане на Гого за пясък, книжки ... Такива неща се организират 5-6 пъти месечно тук. Ние искахме повече играчки някакви, но специално нямаше предлагане много на играчки. Всички тези дрехи са за игра, макар и много запазени- тук детските площадки са с пясък отдолу и Гого доста се цапа. После се почерпихме пак там- беше базарът в една детска градина- с малко сладкиш, Гого се наигра и право вкъщи. Следобед пак навън , но в квартала.

Използваме хубавото време, че от понеделник - вторник тук още по-голям студ.
Мерси за рецептите, за сега открих, че Гого яде много сос Бешамел и често го предлагам с различни зеленчуци, с месо, кайма и други. Старая се да чета и да си обогатявам кухнята, че не всичко яде, каквото готвя за нас. Но хич не е заслабнал Joy

# 204
Дени, много се радвам да прочета хубави новинки около вас Hug
И аз наминавам набързо да хвърля един поглед.Не ми остана време тази седмица да ви навестявам по-често,че много задачки имах.Ние нали утре ще кръщаваме Мити и ме чака напрегнат ден.Той естествено днес реши,че ще бъде възможно най-непослушен Laughing
Като мине утре събитието ще кача снимки,че отдавна не съм ви го показвала какъв юнак е станал Joy

# 205
mango напълно ясна ми е картинката с чантите,но слава Богу ние скоро не сме го правили този номер.А и като й се скарам сериозно 2-3 пъти за нещо,явно "вдява" и повече не повтаря белите си! Grinning
А вчера,ми разтовари цялата пералня с дрешките си,но под моето ръководство.И с какъв замах вадеше дрешките!!! Crazy Страшна помощничка ще ми е! Grinning
gertrudka ,направо ме разсмя със случката с прахосмукачката.Просто си го представих,защото и при нас прахосмукачката е в гардероба! Grinning
ДАН ,изобщо не съм майка-герой,а съм една лоша майка,която оставя слънчицето си,с единствената цел за пустите му пари.Но да не започвам пак тази тема,че ми е болна...Дано на никой не му се налага да прави това,което аз правя!Не се гордея изобщо,вече нито с професията ни,нито със ситуацията.А лошото е,че и парите в крайна сметка не са кой знае колко,а разходите са много,и изобщо като се замисля,май не си струва особено цялата тази мъка за всички!Не знам до кога ще издържа така... Sad
Десем ,точно от теб си спомням преди време,че беше писала,как не им дават вода в градините,за да не пишкат.А знам,че Елизабет вече пие от чаша,но като се прибрахме и видя шишето,изпи към 300мл. вода наведнъж  Shocked така че явно наистина не им дават!А ме лъжат,че пиела по 5 пъти на ден!  Thinking
Една съседка ми каза,че момченцето й отишло до тоалетна да се изпишка,но не могло да си откопчае копчето и не се изпишкало,а се стискало горкото,докато майка му отиде наобед да си го вземе.Но то все пак е на 5.5г.,така че си казва всичко.И това става също в частна детска градина!Разказа ми някои неща и за там.Става въпрос за дет.гр. в Гео Милев,не знам точно коя.
 Фрея,чудесно е,че ще си имате къща!Гледай напред и не се тревожи излишно!

Ние от четвъртък сме на антибиотик Зинат,капки Тобрадекс,сиропи,витамини...и пак вкъщи,а не на градина.С мен ще си е до последно жабчето,но е болничко  Sad  Отидохме на УНГ и лекарката каза,че има остър фарингит,който няма да мине без АБ.Та откак почнахме АБ,имам чувството,че дори още се влоши положението.Но ще видим!Поне днес вече започна и да хапва повечко храна.
Мами от София,утре последно ще има БЕБЕМАНИЯ в зала Универсиада!Сестра ми ще е на щанда на Бебелан,понеже работи там!Каза,че имало на всички щандове подаръци и награди,ако отидете с бебо!ОТ Бебелан давали по 2 пюренца,тефтерче и още нещо ако не се лъжа.Та аз утре по обед мисля да отидем за малко да поразгледаме!
Извинете за дългия пост!ЛЕка нощ от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
  • Пловдив

Честит празник на знайни и незнайни именици! Да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите  Hug

# 207
  • Пловдив

Честит празник и на vanka 11! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана  Hug

# 208
  • Пловдив Белащица

Пожелавам на всички празнуващи днес зраве, късмет, любов.

# 209
  • София
SunshineMery, едва ли от мен ще си научила, че не им дават вода Simple Smile... аз знам, че им дават или поне за там където имам вътрешна информация Simple Smile...  никой няма да държи жадни децата, но не е като в къщи шишета из цялата къща, защото нали се сещате, какво ще стане там не само биберони но и шишета ще си менкат (аз това съм го виждала в домашна обстановка и при моите, а и моите събрани със себеподобни по кафета/по домашно)

Дават им след ядене и поне още веднъж между закуска и обяд... това за бебетата, големите си пият когато искат (при мити всеки си има шише в гардеробите и си пие, когато е жаден)

Общи условия

Активация на акаунт