Отговори
# 180

Добро утро! С Владислава отиваме на турнир по математика. Може би там ще бъдат децата от училищата в Младост и е възможно да се срещнем с Мила и Лили!
На всички пожелавам прекрасен и изпълнен с любов ден! Hug

Мини, изказванията ти за Амели станаха твърде груби и неприятни!

# 181
Не се сдържах да повторя кафето

# 182
Добро утро

VAVA мерси за кафенцето.Блестящо представяне на Владислава по математика.Поздрави на Мартинка,че не лапа пръстчетата,явно вече е голямо момиче. Hug

Абе Андрея много бързо напредва с "материала".Браво на нея. Hug

Амели на мен ми липсваш душа.Аз пък не се натоварвах от постовете ти.Явно някои вземат прекалено навътре всичко което четат. Crossing Arms

# 183
да, както Амели си позволява да се разтоварва тук, защо и аз да не си позволя да се разтоваря от нейните постове, не виждам нищо нередно в това  newsm78 - амели, която се появи онзи ден и с нищо не ме е обогатила емоционално и интелектуално да има право да се разтоварва, а ние, които не я харесваме да си траем, да не би да я обидим нещо
защо аз, като бременна в нестабилно емоционално състояние, никой не ми съчувства, че постовете й допълнително ме натоварват и ми влияят негативно  newsm78 аз също имам нужда от разбиране, защо ли не го намирам тук
мен пък ми липсват всички мацки, които спряха да пишат заради нея /те си знаят кои са/, защото преди да влезе тя в темата имаше къде по-духовити, позитивни и изпълващи с приятни емоции постинги
хайде разпъвайте ме сега на кръст
забравих да ви кажа Добро утро, надявам се всички да имат прекрасен ден

# 184
Нямам намерение да разпъвам на кръст когото и да е. Просто смятам, че животът е по-хубав, когато се забавляваме, а не се караме.

# 185
абсолютно на същото мнение съм и аз

# 186
  • plovdiv
В живота на човек има и хубави и лоши моменти,но не трябва човек да споделя само хубавите или само лошите.Затова влизаме в този форум за да споделим своите радости  и тревоги.Всеки е имал момент в който сивото ежедневие те съсипва и започват да навлизат едни мрачни мисли в главата ти.Но когато видиш малкото слънчице как ти се усмихва и прегръща и си казваш-Господи благодаря ти за прекрасното създание с което ме дари и че заради него си струва да се пребориш с всички трудности които ти поднася живота.Лек и спокоен ден от мен.

# 187
Здравейте,
благодаря на всички за вчерашните поздрави Hug
Изкарахме си добре. Цвети се страхуваше от клоуна и стоя през цялото време до мен на едно диванче Mr. Green, но иначе си танцуваше, пляскаше на децата и им се радваше. В понеделник ще споделя снимки, че сега се стягаме за гости, отиваме при баба и дядо.
Желая ви хубав ден в иначе мрачното време  bouquet

# 188
В живота на човек има и хубави и лоши моменти,но не трябва човек да споделя само хубавите или само лошите.Затова влизаме в този форум за да споделим своите радости  и тревоги.Всеки е имал момент в който сивото ежедневие те съсипва и започват да навлизат едни мрачни мисли в главата ти.Но когато видиш малкото слънчице как ти се усмихва и прегръща и си казваш-Господи благодаря ти за прекрасното създание с което ме дари и че заради него си струва да се пребориш с всички трудности които ти поднася живота.Лек и спокоен ден от мен.

Страхотно казано!  Peace  bouquet
Честит рожден ден на батко Ваньо на патерица от нас!

# 189
Понеже Дени беше питала напреди за яденето, Дени днес сготвих специално за Стефи следното:
картоф
праз
домат
пилешко бяло месо
зехтин
нарязани на ситно, задуших докато праза си смени цвета, добавих сол на върха на лъжицата и залях с водичка, варих до готовност на картофите и Стефания си облиза пръстите от вкусотия  Peace

# 190
  • София
Честит рожден ден на батко Ваньо на патерица от нас! Бъди здраво и послушно дете
ala-bala, ще чакаме снимки. Simple Smile

... и ние бяхме вчера на РД. И да ви похваля нашия тати - взел децата от ДГ и после ги завел на РДто(аз отидох по-късно) ....преоблякъл ги, като междувременно се наложило 2 пъти да сменя памперс на Ели Simple Smile... за първи път обувал чорапогащник и сукман Simple Smile 
Та и аз да се похваля след 2-дневно обикаляне на центъра успях на 3тия ден да се снабдя с нещо ново - сукман, че и чорапогащник за да се върже всичко (нали още не съм си подменила гардероба.. Редута не броя, а как ме е разглезил,... ужас какви са цените по магазините newsm78)...
В работата работейки ни ремонтират(стени тавани подови настилки врати - ужас, а "майстори" Twisted Evil мазало са натворили не е истина)и вчера след почти цял ден на крак да сортираме разни бумаги (не може просто да се изхвърлят)  си тръгнах изтупана... много ме харесаха всички (и татито, той не знаеше, че съм се подновила)

# 191
  • София
mini_79, благодаря за инфото...
... в тази връзка я кажете какво олио ползвате аз досега купувах Калиакра (може би 1 път на 2 месеца - ползвам малко), но ще трябва да го сменям с нещо родно вече...

Ето наша рецепта любима на Елица.
"ориз по китайски" (по скоро е ризото с соев сос)
задушени месца(пилешки) е MW, добавям ориз и соев сос (ползвам един полски в стъклено шише, може би това е един от първите, които се появиха на пазара ни).
Като стане готово (изпари се водата) както е вряло всичко обърквам в него наситнени моркови (като фиде, може и на ренде), консервирана царевица - препоръчвам ви тази на АРО (същата е като Бондуел, а цената е в пъти по-ниска, пак е произведена в Унгария), кълнове на Бондуел, малко краставички на пръчици. 
Зеленчуците може да са различни важното е да има нещо сурово и соевия сос Simple Smile

# 192
  • Сливен
Мини, рецептата ще се пробва Peace
Деси, ами пусни снимчица на теб със сукманчето Whistling

# 193
  • София
iva i moni, нямам пък и не съм си доволна от кг-мите Simple Smile

# 194
  • Сливен
Деси ами щтракни се Wink
то хубавото си е хубаво и някое килце в повече Simple Smile

Общи условия