Отговори
# 165
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Лек и весел ден и от мен!!

Честит рожденник на мама Ала-Бала! Нека Ваньо расте послушен, умен и все так игрив!!!!!

# 166
Честит рожден ден на батко Ваньо! Нека бъде здрав, смел, умен, силен, добър и щастлив!

# 167
Благодаря ви момичета Hug
Ето една скромна виртуална почерпка, да ви е сладко с кафенцето на Мила Sunglasses

Аз ще тичам, че ме чакат 2 купона - в градината и с приятелчета, по-скоро приятелки, защото сме поканили само 1 момче и цели 7 госпожици Mr. Green

# 168
ЧРД НА ВАНЬО НА АЛА БАЛА.ДА РАСТЕ ЗДРАВ,УМЕН И ЩАСТЛИВ.

# 169

Честит рожден ден на Ваньо на Ala-bala! Пожелавам ви страхотно изкарване и мнооого подаръци! Да ти е много здравичък и послушен!
Благодаря за кафенцето на Лили!
Мартина вече не смуче пръст, но пак иска да заспива при мен. Ще изчакам още малко преди със сигурност да стане ясно, че се е отказала от вредния навик за смучене!
Прекрасен ден на всички! Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 10:33 от VAVA

# 170
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ваньо  Hug Да расте жив и здрав и да е гордост за мама и тате  Hug

# 171
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТЕ ВАНКО!!!
ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ РОЖДЕН ДЕН!!!

а това е комплимент към щастливата мама Hug
Честит празник и на теб  Теди Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 09:56 от iva i moni

# 172
  • Пловдив
Честито на батко Ваньо и от мен   bouquet

ВАВА, аз май съм пропуснала нещо  Blush Как се отказахте от пръста? Ние мажем с Даум Ексол, но ефекта трае до половин час, след това казва, че пари и е гагно (гадно) и продължава да го смуче  Tired

# 173
Честит Рожден Ден на бате Ваньо и от нас! Да расте здрав, умен, чаровен и добър малък ( а впоследствие и голям) мъж! И добре да си изкара на купоните днес Simple Smile

Честит празник, мила Теди!

# 174
  • Пловдив Белащица
Честит Рожден Ден на Ваньо.
Да расте здрав и обичан, да има много щастливо и безгрижно детство!

# 175
Лубрикант, и аз мазах с Даум Ексол, но при Мартина се получи. Вече цяла седмица не си е лапала пръстчетата докато спи. Надявам се да продължи така, дори няколко дни не съм я мазала.
Амели, спри да се сърдиш и пиши как сте с Ивето!

# 176

Честит празник на бате Ваньо, да е много весел и игрив, много приятелчета и весели игри.
Теди, да ти е живо и здраво момченцето и винаги да ви радва- букет и за теб

# 177
Момичета, както вече разбрахме, Амели ни ползва за кошче за душевни отпадъци, така че отсъствието й аз приемам като нещо много положително, случващо се в нейния живот.
и да ви светна за една промоция- от днес в Билла цената на олито Клевър падна на 2,09 лв/литър- при досегашна 2,79  Peace

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 20:34 от mini_79

# 178
  • Пловдив Белащица
Аз да се "похваля", Андрея от снощи си отваря сама вратите  Crazy. Днес излезе на стълбището при мен, сега ще се видя в приключение, докато майка не ми прати предпазната решетка за стълбището.

# 179
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро!!!! Предполагам се излижавате и поспивате, нали е събота. Ама аз снощи си легнах с Гого направо- в 21.00 часа  Embarassed

Момичета да не забравите да смените времето тази нощ!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт