Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 483
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Пазаруваме преди няколко дни дрешки за бебето, с магазинерката обсъждаме ританките,а нашият бъдещ тати "Добре, а тия ританки под или върху памперса се слагат ?"   hahaha

# 106
От снощи:
мъжът ми със запушен нос и похърква, ръгах го, ръгах го, не се усеща и детето се размрънка, та отидох направих и мляко,
дадох и го, и тя започна да смуче като трифазна помпа.  hahaha
Легнах си, въртях се, въртях се не издържах, и пак го сръгах моя мъж. Той изсумтя.
"Мен ме ръчкаш, че хъркам, а на малката че мляска, нищо не и казваш"

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
ние сме същите с хъркането

# 107
Охх тези мъже  Joy Ще ме уморят от смях  hahaha

# 108
  • Плевен
На една позната детето през нощта хълцало и той и се развикал да се обажда спешно на лекарката да я пита защо хълца детето им, дали е нормално, нямало ли да му стане нещо  Shocked
А пък моят мъж, понеже и той много хърка и аз му обяснявам, че като се роди новото бебе, той ще трябва да спи в другата стая с каката, ама не знам тя как ще спи от това хъркане. И той реши проблема - ще купим на детето тапи за уши и готово  #Crazy newsm78 Joy

# 109
А, относно приспивните песни, които таткото пее на малката...

Осиновихме Никола 7месечен. Първа нощ у дома, гордият баща ме избутва от стаята и заявява - "Аз ще си приспивам бебето - ти не ни се меси!!!"
Първите няколко минути - гробна тишина.
После се чува: "Идваме от север, идваме от юг - старите левскари доооо един сме туук ...."
Накрая излиза червен като домат и промърморва: "Ами, аз детски песнички като незнам...."
Joy е това ме разби!
Моят пък, не знае детски песнички и й пее:"Тихо се сипе първият сняг, тихо се сипе, вторият сняг..." и така докато му стигнат нервите Laughing

# 110
Моя мъж миналата седмица ме пита къде ще караме нова година. Аз му обяснявам, че не може да е кой знае колко далеч, защото бебо ще е много малък, за да заместваме хранене с шише. А той ми отговаря -Е добре де, то няма ли да яде тогава вече на 6 часа. Shocked
За пояснение, термина ми е другата седмица и това ще ни е второ дете.

# 111
тати сутринта вика на детето ела да чуеш сестричето как хърка,а аз едва сега видях  EFP Joy

# 112
Добре, а тия ританки под или върху памперса се слагат ?" [/b]  hahaha

Е, това засега ми обра овациите yesyes rotfImbo

# 113
  • Хасково
Много весела темичка  Hug
Ето и от нас вместо запис:
Дъщеря ни си има любима играчка за сън - розов плюшен пудел наречен просто Бау-бау
Снощи се събуди по никое време и започна да ни вика от кошарата: Мамооо, тата.
Чух мъжа ми как й казва със сериозен тон: "Хайде Бам-бам (така я нарича  Crazy), лапай бау-бау и гушкай бибата"  #Crazy

# 114
Обещах на мъжът ми снощи, след като изтропа един "бисер", да го изтипосам, отново тук Simple Smile
По-скоро ситуацията е абсурдна, не репликата.
Седим на дивана той, детето и аз. Малката си събула крачетата боси и си лапа пръстчето на крака.
Мъжът ми: Айде да видим можеш ли да си лапнеш пръста.
Детето се навежда, лапа пръстчето и го гледа победоносно.
М: айде сега да видим дали можеш да лапнеш моя пръст и си вдига крака  Shocked
Малката, оваря устата и се навежда към пръста му, аз започвам да викам
а М: ааааа, няма да ти дам 
#2gunfire

# 115
  • София
един бисер ама не от нашия тати, а от съседка ,която вижда от нейния прозорец в нашата спалня и терасата ни.
та почти всеки ден пера аз по една пералня дрешки на беба инаши тя видяла и ме среща в парка и казва:
тя- ама много чорапи перете..
аз- ами да като обича да си ги топи в аканото ..
и тя  #Crazy ама как бе мъжа ти ли ???  #Crazy
хахахха викам не бе бебето аз мислех че за нейните чорапи казваш и не се сещам, че те са толкова малки че не ги вижда от тях на простора  Joy

# 116
 Joy
много забавна тема

# 117
Много сте ми забавни !
Записвам се да се смея с корема!

# 118
  • Варна
Ей това е любимата ми тема Laughing
Записвам се да я следя Peace

Имаме много изцепки,но за съжаление сега не се сещам нито една newsm78

# 119