Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 940
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
 Оххх, и мен ме заболя корема от смях. Нашия тате всяка вечер пита "мърда ли вече, кога ще почне да мърда?" и снощи слуша върху корема ми дали се чува нещо; мълчи, слуша и в един момент казва:"чува се нещо, все едно плува вътре, честно бе".

# 181
Много сте готини всички, чесно. Вече час съм във форума и умирам да се смея.
Аз все още нямам бебче, но моя приятел каза, че трябва да имаме момче, понеже ако е момиче той щял да го облича, а чуждите момчета да го сабличат. Grinning

# 182
JoyЩе умра от смях, а съм на работа.
Включвам се с нещо весело.
В края на осмия месец отидох при родителите ми и зачаках раждането отрано.
Говорим си с мъжа ми по телефона на първия-втория ден от 9-я месец и той ми вика - да не вземеш да раждаш, изчакай поне до заплата. Да,ама не.
Звъня му аз на другия ден в 7 сутринта и викам- няма да дочакам заплатата. Раждам. hahaha
А веднъж бяхме при баба и дядо, излизаме за малко, детето беше на около 8 месеца и спеше в количката в едната стая, лятото. Викам на дядо ми - наглеждай я, едва ли ще се събуди.
Връщаме се, Джули на двора, сложена на слънце вързана в количката, а дядо сърдито ми казва - оставили сте го голо, по една пола и потник!!! И нашият я изнесъл на слънце да се напече, без да забележи купищата дрехи и одеала в стаята около количката!!! JoyНе знам да смея ли трябваше или да се втрещя. Направо туш. hahaha

# 183
 hahaha Joy много смешна тема

# 184
  • Плевен
Оххх, и мен ме заболя корема от смях. Нашия тате всяка вечер пита "мърда ли вече, кога ще почне да мърда?" и снощи слуша върху корема ми дали се чува нещо; мълчи, слуша и в един момент казва:"чува се нещо, все едно плува вътре, честно бе".
Егати развития слух  rotfImbo

# 185
И аз да разкажa нещо  Laughing Като се роди дъщеричката ни и след първото събличане, мъжът ми застава до нея и и се радва и  вика "Много си ми хубава в личице тате, ама в тяло..........."  Wink Сетих се и за един познат, когато дъщеря му беше някъде на 2-3г, и той викаше от сега мразя зетя  Laughing

# 186
  • София
 Wink #Crazy hahaha МНОГО СА СМЕШНи МЪжЕТЕ!!!!!! newsm62 newsm44 newsm19 nuts newsm81

# 187
Много добри наши приятели се сдобиха с детенце. , 3 месеца след това, таткото идва в къщи и носи бонбони. Питам какъв е повода, а той гордо отговаря :" Жена ми е бременна за втори път." А аз го гледам ей така:  Shocked Просто се учудих, че толкова бързо са действали и за второ.  Благодарихме му за почерпката, а той ми вика: " Е,как няма да почерпя, ние толкова време си го чакахме...."  Crazy Laughing

# 188
Това изобщо не ме учудва! То и моят мъж от третия месец след раждането, дава зор за второ бебче!  Crazy
Да са им живи и здрави!

# 189
  • На планетата Земя
Малката хванала вирус и аз давам ампулка с витамин С.
Мъьо като се втурна, вика не, не давай, опасно е, ще й разяде стомаха, дай да й го дадем с малко течност.

# 190
  • Пловдив
Моя съпруг винаги е искал повече деца,поне три.Беше много щастлив като се роди малката .Добре ама като видя колко грижи иска бебенцето една вечер ми каза.Жена, ако още един път забременееш  събирам си багажа и си тръгвам , да знаеш newsm78 newsm78.Толкова ми е трудно с едно дете ,какво ли ще е ако дойде второ. И това като се има предвид, че неговата помощ  е няколко часа вечер с каквото може.Ако трябваше да я гледа постоянно, сигурно и с това щеше да избяга hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 09:03 от Aнели

# 191
JoyТова и аз го преживях Joy

# 192
Темата е уникална Joy!

# 193
  • Пловдив
JoyТова и аз го преживях Joy

и аз ,нашия татко всяка вечер проверяваше дали корема ми бълбука, значи бебчо е жив и всичко с него е наред smile3532 smile3532

# 194
Моя съпруг винаги е искал повече деца,поне три.Беше много щастлив като се роди малката .Добре ама като видя колко грижи иска бебенцето една вечер ми каза.Жена, ако още един път забременееш  събирам си багажа и си тръгвам , да знаеш newsm78 newsm78.Толкова ми е трудно с едно дете ,какво ли ще е ако дойде второ. И това като се има предвид, че неговата помощ  е няколко часа вечер с каквото може.Ако трябваше да я гледа постоянно, сигурно и с това щеше да избяга hahaha hahaha

hahahaЕми така де,то не е лесно Joy

Общи условия

Активация на акаунт