Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 393
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
Сенниците са два. Аз не съм ги спечелила все още, но скоро и аз ще ги имам.

# 136
Привет, да се отчета за днес... преинсталирах си хака...но...пак не ми работи на това Диаболо...! При вас как е? Благодарности на Киара77, спечелих по 50 и 30 буби... Hug Grinning
Все още не съм си поръчвала награда, но май до 1-2 дни вече ще го направя...исках да събера 20 бъбса!
Дано да си ги получа Wink
Много ме е яд, че немога да си направя трифорс куеста, защото без хак на Диаболото стигам само до 7-мо(радко и до 8-мо) ниво.А вече съм 53 ден и рибката ми позволява да активирам куеста....!
Лек ден на всички Simple Smile

# 137
И аз да се похваля, получих поредната награда Simple Smile Бонбонките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285770&pid=8622509
Чесно да си призная, мислех, че кутийката е по голяма, а тя се оказа много, много малка. Но пък бонбонките са много сладки Simple Smile

# 138
  • Враца
Браво и честито.. като гледам май нямаш награда ,която да нямаш..супер.предполагам колко им се радваш..  PeaceА на сенниците съм дала снимков материал мисля на 6 странизца беше..Много им се радвам...
И при мен хака на диаболото не работи..

# 139
gibel супер си.  Много ти благодаря за обновяването на хака. Благодаря и за  Fish train. Чакам с нетърпение да оправиш диаблото.

# 140
lullaby , регистрирах се в www.cocoricode.com, но не мога да намеря въпросните ticket roco или ticket coco..

# 141
lullaby , регистрирах се в www.cocoricode.com, но не мога да намеря въпросните ticket roco или ticket coco..

в grattages

# 142
Намерих ги!  Hug
Изиграх 1 Cocoricode, но не виждам никъде да отчита ? . Сигурно станах досадна, но този сайт все още не ми е ясен!

# 143
И аз не виждам тези ТТС евро newsm78, точно затова питах тук, но явно никой не играе там. Sad А точките също не ги виждам, само като цъкна на classement  ми дава на кое място съм с колко точки.

Да се похваля, дойде плюшката дяволче. Донесоха ми я на вратата и ми искат подпис при всеки подарък. Явно не са обикновени пратки все пак. Приличат ми на препоръчани. Или пък ни е много честен пощальонът. Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 16:50 от lullaby

# 144
Честито на черните овце, борбата беше безмилостно жестока, но атакувахме успешно и се класирахме в първите 30   bigdance2

# 145
  • На края на света !
Честито На овцете   bouquet
момичета на вас седмичната игра с тиквите по колко ви даде ,при мен беше сла беа работа едва 0.20 Tired

# 146
  • София
И при мен толкова....а иначе до сега няколко мами писаха - все по-височки печалби....ама 0.20 не езле пак Simple Smile

# 147
и аз сьм черна овца  Mr. Green момичета,пишета дали пак сьбираме игрите  Wink

# 148
На мен на единия акаунт ми даде 0,50 на другито по 0,20  Tired

# 149
На мен на единия акаунт ми даде 0,50 на другито по 0,20  Tired
Има и по-зле  Mr. Green, на мен на всичките ми даде по 0.15, само на единия 0.30  Tired

Общи условия

Активация на акаунт