Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 397
  • 797
  •   1
Отговори
# 585
Моля, който не се е регнал тук: http://www.crazy-carrot.com/?Sponsor=lullaby
да го направи.  Praynig Много ще ми помогнете. В момента съм на 10то място.
Благодаря предварително Hug

lullaby   регистрирах се , но можеш ли да обясниш какво се прави и кодове има ли?

# 586
Има кодове, да. Но трябва да имаш моркови, за да ги смениш за кодове. А трябва да си в първата десятка. И май колкотo си по-нагорe, толкова повече моркови. Досега моркови нямам Sad Но пък и за първи път влязох в 10ката. Сега даже съм девета. Мен ми е кеф да играя, иначе и аз не съм наясно с кодовете. Има по 2 parties  на ден, дава допълнително, ако някой се регне под теб. Едната игра мисля че е като мините на уиндоуса, а аз играя на другата, която е срещу реални хора и е точно като snuggy's pies (chika boom se kazva)

# 587
Моля, който не се е регнал тук: http://www.crazy-carrot.com/?Sponsor=lullaby
да го направи.  Praynig Много ще ми помогнете. В момента съм на 10то място.
Благодаря предварително Hug
Peace готово
Нали сме стадо, трябва да се подкрепяме  Wink

# 588
  • Плевен
и аз се регнах, дано само това да е достатъчно, че няма да играя и там.
Да се похваля, днес ми пристигна динозавърчето за оцветяване с фулмастрите и малката през опаковката много му се радва. По-нататък ще го отворим, че сега е малка да оцветява.

# 589
.....Да се похваля, днес ми пристигна динозавърчето за оцветяване с фулмастрите и малката през опаковката много му се радва. По-нататък ще го отворим, че сега е малка да оцветява.
Аз останах разочарована от този подарък, фулмастерите не пишеха.  Laughing

# 590
Успях да събера 15 макспака и току що си поднових членството до март месец  newsm44
вече ще дишам спокойно   Laughing

# 591
оф аз се отказах от тези подаръци половин година висях за една играчка и нищо една вечер е изтървахме то вместо да ми се намаля местото то се увеличава  ooooh!

# 592
vasipan за колко време успя да ги сабереш ? Аз незнам какво да правя да си взема по евтин код и да го продам или да играя направо за макспак ?

# 593
Momi4eta, klana Bg mama v Namuhon si tyrsi nov 4len. Iziskvaniq- da igrae vseki den. Molq, kandidatiraite se napravo v saita.
P. S. Madmouse, za6to ni napusna???

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:11 от Milivan

# 594
  • София
Напуснах, защото като взема следващия код, ще спра да играя изобщо...общо взето го карам на доизиграване във всички сайтове и в призе само потвържадавам опашки...нещо загубих нтерес, при все че подаръци почти не получавам, не виждам смисъл да си губя по 3 часа на ден в игри....
Та по-добре от началото на месеца да сте с нов член, а не да напусна по средата или да спра да играя и да загубите точки....Simple Smile)) Успех ви желая - дано този път успеете да влезете в топ 30 Wink

# 595
Получих си часовник-ланеца  Laughing
Но преди него трябваше първо да получа комплектчето за баня на тоя акуант, нооооо явно ще пия една студена вода  #Cussing out

# 596
Erkantcho ами незнам за колко време ги събрах, то се насъбира - играя в доста сайтове и във всеки момент събирам някъде за код. Има сайтове в които е по-изгодно да вземеш по-евтини кодове, продавам ги и събирам за пакове. 

# 597
Днес спечелих плажната чанта! Дано да си я получа преди пазниците.

# 598
  • София
Има нова награда!

# 599
наредих се  Party на 579 място.

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 11:18 от silvi@

Общи условия

Активация на акаунт