Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 426
  • 797
  •   2
Отговори
# 420
привет от мен Simple Smile  В призе се кандатирах за клана черните овце Simple Smile Ще съм благодарен да ме приемете . А какви са тези новите скрити игри 2 Платени и 1 от седмичните ?

# 421
Пишете лични при въпрос/проблем, че не следя много тук 

Немога да ти пиша...забранил си получаването на лични! Crossing Arms

# 422
преинсталирах хака и пак не работи, от проби игрите почти ми свършиха и след 3 часово прекъсване влязох да си ги доиграя - на градината изведнъж се оказах с работещ хак, но само тя ми беше останала на този акаунт
влязох с другия и се оказа, че хака отново не работи вече на нито една от игрите
пу ама и късмет имам  newsm78

# 423
Aз като го преинсталирах и стана... незнам защо не се е получило при теб. Да не би да е от настройките на Прокси сървъра...там в Моилата на Tools!

# 424
Някой откри ли новата игра ?

# 425
erkantcho, съжалявам, но в нашия клан сме само членове на клуба. Ако станеш такъв, си добре дошъл Wink Peace

Аз хакът си го изтеглих преди време от горния линк и си бачка. Даже на фиштрейн няма нужда да обикалям. нивото свършва веднага.

# 426
хахахаха много тъпа тиква съм
на единя акаунт хака ми работи, на другия не - ами естествено, че ще е така - на този на който не работи бях прехвърлила на френски, защото не ми отваряше една от игрите и после съм забравила да върна на английски  Joy

# 427
Купуваш му телескоп Simple Smile Всъщност този в сайта най-вероятно е от категорията "бинокли". Купуваш на мъж ти бинокъл Simple Smile С някои бинокли се вижда Луната.
Той си има бинокъл  Peace, но какво се вижда е друг въпрос  Crazy
Тези бинокли, дето се вижда Луната, кой знае колко струва  Whistling. Абе не е честно и това си е  Crossing Arms
Мале, като му казах на човека, много се разочарова  Tired. Вика ми да спирам да играя вече  Crazy

# 428
  • Плевен
Вземате ли ме при овчиците,в клуба съм даже съм подсигурила паковете и за другия месец Laughing
Там съм десислава19.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 14:24 от *Краси*

# 429
Вземате ли ме при овчиците,в клуба съм даже съм подсигурила паковете и за другия месец Laughing
Там съм десислава19.

Взехме те, добре дошла  Peace
Почвай да събираш игрички  newsm47

# 430
Там съм десислава19.

Взехме те, добре дошла  Peace
Почвай да събираш игрички  newsm47
Joy много черни овце станахме в стадото  hahaha. Ще ни трябва и овчар  Mr. Green. Ще ги разбием момичета  Crazy

# 431
Днес активирах макспак но освен на седмичните , които са по 20 пъти друго не ми даде да играя ?  newsm78

# 432
с 1 макспак активираш само една игра - ти си избираш коя

# 433
Ами да обаче преди имаше и някакви бонус игри
две летящите картици и ваканцията а сега няма никаквъв бонус Simple Smile

# 434
Тези игри ги махнаха, за съжаление.Вече дава бонус само за игрите в клуба (1 the poem tree а преди даваше 3)  и 1 на devil's mine )

ОВЦЕ, състадници мои Simple Smile), имам предложение - искате ли този път да събираме повечко и да се пробваме за топ10? например след НГ да ги изиграем (от 8ми до 15ти януари), по мои изчисления всеки ще има по горе-долу около 100 нива (максимумът). Или считате,  че не сме узрели за такава офанзива?

Общи условия

Активация на акаунт