Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 396
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
На мен ми даде цели 5 ама единия не успях да го хвана,събрах лист4етата и тои остана.

# 511
  • Враца
И на мен дава по едно диамантче  на жабата и по едно на мината..скрънза...

# 512
  • София
някой играе ли в http://games.myrtille.com/? Имам 2 месиджа, но нещо не мога да схвана как да ги отворя да прочета какво искат....

# 513
 Party спечелих с аукциона печатите, най- накрая  Party

# 514
някой играе ли в http://games.myrtille.com/? Имам 2 месиджа, но нещо не мога да схвана как да ги отворя да прочета какво искат....

Аз се регистрирах в този сайт и оттогава имейла ми е засипан с писма и някакви коментари към профила ми. Ужас!!!  #Crazy

# 515
Честито xxubavka .

Днес купих макс пак от кодис дисконт и се оказа , че кода е невалиден. На някой да му се е случвало? Писах негативна оценка на продавача , но дали ще ми върнат парите не се знае.

# 516
  • в реалността
омичета знаете ли кога изобщо пускат кодове в namuhon.com има ли някакви дни и т.н.Вече имам за три макс пака а все не ги улучвам

# 517
  • София
май няма определени дни...не са им приоритет паковете и пускат когато си искат.
Аз съм си взимала 2 до сега....общо взето с малко дебнене става.....Wink

xxubavka - честито Simple Smile

Клаушка Гарджета Пантофиус - аз в мейла не, но имам някакви 2 съобщения - горе в самия сайт.....вчера беше 1...та се чудя какво искат Simple Smile

# 518
Аз съм регната в myrtille, даже мисля, че аз ви дадох сайта. Оттам си взимам бинкодове, вече 3 бр. Много бързо става. Точно заради тези коментари и когато някой ви оцени получавате 0,01 т. paffe като ви изпише е хубаво да върнете жеста. Аз каот получа на пощата, че някой ми е дал +, му отивам на профила и цъкам paffe moi, Но не е задължително да го правите, де. Сега ако си влезете в профилите, ще видите, че имате натрупани точки. Освен това може да триете 6 билетчета. В Jeux.
Сайтът е нещо средно между сайтове за игри и myspace.

пакове могат да се взимат като станеш вип - това значи да се активират 10 техни кода.

# 519
  • София
Т.е. не мога да си взема макс пак ли???
А от къде да взема техен код?

# 520
Честито xxubavka .

Днес купих макс пак от кодис дисконт и се оказа , че кода е невалиден. На някой да му се е случвало? Писах негативна оценка на продавача , но дали ще ми върнат парите не се знае.

пробвай пак, може да си копирала неправилно
случи ми се един път да продам код, който оцениха като невалиден и аз върнах парите - получих благодарствено съобщение
случи ми се и втори път, но нямах възможност в момента да върна парите, когато се прибрах в къщи и влязох, за да го направя оценката беше сменена на позитивна

само да ви кажа, че ако не са оценили кода който сте продали сайта слага автоматично положителна оценка след 24 часа - вчера ми отблокираха парите, но не ми стигнаха за 4 макспака, защото докато стане това цената му се беше покачила вече #Cussing out
а и ме прецакаха с два кода - от http://www.kangoocash.com вече втора седмица не са ми пратили кода, а го пращат най-много до 3 дни - писах им нещо сглобено с преводача, но още нямам отговор
другият код от http://www.codes-clic.com се оказа, че не мога да го пусна за продажба незнайно защо
в този ред на мисли, ако на някой му върши работа Pikicode да ми пише да му го дам, за да го ползва

# 521
vasipan благодаря за отговора. Пробвах какво ли не, но кода си е невалиден, което ми е странно защото уж ги проверяват. Ще изчакам 24 часовия срок да мине за да видя какво ще стане след като съм му писала негативна оценка предполагам, че той няма да може да ползва парите.

# 522
Момичета, днес нещо не ме пускат в Прайзи..., по точно изобщо не ми зарежда страницата и ми дава Error. Как е при вас?

# 523
  • София
Аз нямам проблем с влизането. Току що си спечелих  USB Cup Warmer за 5 буби  newsm44. Дано само си го получа!

# 524
И аз нямам проблем с влизането, но аз пък имам друг проблем. Тези които са в клуба, я кажете, тази новата игра дето е в мината човечето, дава ли ви да я играете? При мен е червено кръгчето. Зелено кръгче имам само на жабата с диамантите.

Общи условия

Активация на акаунт