Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 397
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
  • София
lullaby Аз нея я нямам!А при теб градината с цветята работи ли?

# 496
аз тъкмо да се оплача че още нищо не са ми писали за смяната на играта и получих това:
Hello,

I have taken note of your inquiry, and am pleased to inform you that your request has been processed accordingly.

The Prizee Team wishes you a very nice day.

доколкото разбирам май нищо не разбирам  Joy молбата ми е взета под внимание и дотук натам каша  #Crazy

Аз получих такова писмо, когато ги помолих да ми сменят Диаблото тип Марио със играта Така. Когато го получих - играта ми беше сменена.  Flutter

# 497
не ми беше сменена, затова съвсем се обърках - уж да, ама не
момичета един ми е купил чоко + и не ми е сложил оценката от вчера следобяд, има ли някакъв срок в който трябва да го направи или може да си чакам вечно - блокирани са ми парите за почти 4 макспака и ще откача

# 498
  • Плевен
май ако до 2 дни не ти сложи оценка автоматично ти слагат положителна. Споко.

# 499
  • София
От скоро играя в http://www.binbango.com/. Може ли някой да ми обясни за какво са диамантите там и на коя игра е най-добре да се играе. Благодаря!

# 500
здравейте! искам да попита от къде да изтегля програмата за хака хандикаш, защото тази , която изтеглих от тук не ми тръгва Sad  Sad  мерси ! и оюе един въпрос има ли проблем ако се регистрирам няколко пъти в джинито? целувки !

# 501
  • София
не ми беше сменена, затова съвсем се обърках - уж да, ама не
момичета един ми е купил чоко + и не ми е сложил оценката от вчера следобяд, има ли някакъв срок в който трябва да го направи или може да си чакам вечно - блокирани са ми парите за почти 4 макспака и ще откача

ако си продала 1 чоко, то тогава са ти блокирани парите само от него. защото нямаш оценка за него. другите (ако за тях имаш оценки) са си ти свободни.
Иначе да - май до 2 дни автоматично ще ти сложи оценка и ще ти дадат парите.

# 502
някой може ли да ми помогне за този хандикаш Sad Sad Rolling Eyes

# 503
  • София
natalina8787  - аз имах 3 акаунта в джинето. само на различни мейли и имена...не съм имала проблем.

# 504
marina7510  , аз играя в http://www.binbango.com/. Играя по принцип на играта Rebond  Peace. Диамантите май са за някаква томбола, но там вече не можем да ги настигнем, пък и не съм се и мъчила да ги разбера де  Crazy Hug

# 505
ами вие които ползвате хака , получавате ли си подаръците ,щото в един форъм пишат че призето ги засичало и не им пращат подаръците? а аз  като разархивирам хандикаша ми излиза 4е този фаил не съществува и не може да бъде намерен,някои има ли подобен преблем Sad  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 506
продадох 4 чоко+ кода, на нито един от тях не ми е сложил оценка, а интересното е, че имам продаден и друг код но той е по-малко пари, на него ми е сложена оценка, но и да искам не мога да си купя дори 1 кокорикод - опцията за покупка не ми е активна никъде
както и да е ще чакаме докато ми ги освободят утре или в другиден - поне ме успокоихте, че се чудех вече какво да правя  Grinning

# 507
  • Враца
ами вие които ползвате хака , получавате ли си подаръците ,щото в един форъм пишат че призето ги засичало и не им пращат подаръците? а аз  като разархивирам хандикаша ми излиза 4е този фаил не съществува и не може да бъде намерен,някои има ли подобен преблем Sad  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
По принцип ги получаваме..някой път има проблем с пощите....но е рядко...

# 508
продадох 4 чоко+ кода, на нито един от тях не ми е сложил оценка, а интересното е, че имам продаден и друг код но той е по-малко пари, на него ми е сложена оценка, но и да искам не мога да си купя дори 1 кокорикод - опцията за покупка не ми е активна никъде
както и да е ще чакаме докато ми ги освободят утре или в другиден - поне ме успокоихте, че се чудех вече какво да правя  Grinning

Мисля , че срока е 24 часа. Ако купувача не ти сложи + оценка ти я слагат автоматично от сайта.

# 509
Откакто сложиха за клуба и играта с мината, на жабата ми дава само по 1 диамант. И при вас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт