Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 397
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Днес си получих прозрачните карти Simple Smile))
По някакво чудо на митницата ги били описали(каквото и да значи това), но не било както татусите съвсем инкогнито пратка...та предполагам за тва си ги и получих....
Както и да е - интересни са Simple Smile
Честито.  newsm53 Това кой по ред подарък ти е? Спомням си, че все не ги получаваше.  newsm78

Втори, от 6-7 пратени Simple Smile))

# 481
Привет. Hug
Можете ли да ми кажете от къде се взема триещо билетче Коктеил?  Искам да направя куеста The Magician quest Thinking
Благодаря много.

# 482
  • София
Ами, не можеш, защото играта "Cocktail" я няма вече. А и надали ще ти я върнат.

На мен ми пише, че не съм потвърдила опашката на единият acc, е писна ми вече Simple Smile

# 483
АнМари Hug
Значи този куест да го забравя така ли? Или има решение с друго билетче, без Коктеил?

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:41 от tony_t

# 484
Преди няколко дни  ми изтече членството  в клуба и като го поднових ми изчезнаха игрите, които не съм играла. Отново. Написах им писмо ама след два часа взеха , че игрите се възстановиха от самосебеси.
 Вчера получавам писмо , че ще ми върнат игрите и какво да видя, хитовите игри са си толкова, колкото трябваше да са но към двете игри с диамантите ми бяха сложили 4-5 игри допълнително. Нещо са се объркали явно ама не смятам да им ги връщам.

# 485
В призето освен макспак други какви кодове могат да се използват и дали дава еднакво както и самия призее + (20 на една от седмичните и 2 от другите ) това имам впредвид ? Аз знам за кодовете Speedcode , Getpass , Prizee + това е Simple Smile Ама просто не съм използвал тези кодове и затова питам дали да играя за тях , дали стават и кои точно ?

# 486
  • София
Не съм чела да се използват други кодове, зареждат се само кодовете за Прайзи, т.е. maxpack.

# 487
Здравейте! Някой може  ли да ми каже кога в намухона зареждат кодове? мерси

# 488
Да и аз там чакам за кодове  #Crazy
А за кодовете прочетох тук http://serv116.en.prizee.com/forum-jeux-gratuits-730_119_1210787 … 1_AS-MAXPACK.html.
Codes that you can validate as a Maxpack:
- Maxpack (pack +)
- Allopass B
- Speedcodes
- Getpass   
и до колкото разбирам това означава ,че можеш да използваш тези кодове ... ама не съм сигурен и питам ,защото ако не станат после какво ще ги правя   Rolling Eyes е освен да ги продам . Та вапроса ми е дали има други кодове и  дали с тях (например с спеедкода) е същото както пака (20 пъти от седмичната и т.н.)

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 19:51 от Erkantcho

# 489
И аз знам, че може и с тези кодове. За Getpass и Allopass B съм чела и тук във форума, че стават за Призето, но аз не съм вземала от тях. Предполагам че дават същите игри. Някой друг ако е взимал от тях, да каже дали е имало проблеми.

# 490
АнМари Hug
Значи този куест да го забравя така ли? Или има решение с друго билетче, без Коктеил?

Аз им писах скоро, точно с такава молба, да ми сменят една игра с "Коктейл" за да изпълня куеста, но ми отговориха, че този куест не важи за новите потребители, следователно нямали да ми сменят играта. Много нечестно. Tired Като не може за новите този куест, да ни измислят друг, тогава.  Crazy

# 491
аз тъкмо да се оплача че още нищо не са ми писали за смяната на играта и получих това:
Hello,

I have taken note of your inquiry, and am pleased to inform you that your request has been processed accordingly.

The Prizee Team wishes you a very nice day.

доколкото разбирам май нищо не разбирам  Joy молбата ми е взета под внимание и дотук натам каша  #Crazy

# 492
Някой направил ли е мисия в новото призе ? Видях ,че има в главната страница като щракнеш на някои къщурката и има една книга и пише някаква мисия ...

# 493
  • София
Здравейте! Преинсталирах си хака и всички игри си работят без цветната градинка. Казва ми че нямам флаш, а аз го инсталирам и пак нищо не се получава. Моля ако някой има идея как да го оправя да пише.

# 494
Здравейте! Преинсталирах си хака и всички игри си работят без цветната градинка. Казва ми че нямам флаш, а аз го инсталирам и пак нищо не се получава. Моля ако някой има идея как да го оправя да пише.
И the dare of diabolo ли работи!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт