Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 393
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
lullaby И аз не искам да обидя никого но коментара ти за  лакомията е  Sick . От написаното оставам с впечатление , че става въпрос за Марги, а тя  не го заслужава.

# 646
Напротив, не е за Марги, а е за всички с по милион акаунти (чела съм за хора с по 7-8 акаунта!!) И това си е мое мнение, не държа да ви хареса, просто казвам каквото мисля, Макар, че от призето уж позволяват за всеки член от семейството, но явно не им е приятно и точно затова режат сумати привилегии. Поне като ги правите, мислете и давайте реални данни, а не после да се чудите защо са ви затрили акаунтите newsm50

# 647
Напротив, не е за Марги, а е за всички с по милион акаунти (чела съм за хора с по 7-8 акаунта!!)

Аз бях от тези с многото акаунти и после не ми беше приятно, като ги изтриха. За това си научих урока, два акаунта ми стигат.  Peace 

# 648
И аз съм с 2-на мое име и на приятелят ми с един и същи адрес...! Майка ми също е регистрирана и когато имам време влизам да поиграя и там, ако тя не го е направила... но пък нейният адрес е в Бургас, а ние сме София.
И аз като четах преди време за тези с над 6 акаунда, първото нещо което ми мина през ума, беше "хората имат време"..., но пък както знае всеки( и е отбелязано на 1 пост) е най добре да се играе с до 4 акаунта(за по-голяма сигурност). А за лакомията... еми щом имат време и възможност(повече адреси които да посочат), нека да си играят, всеки сам си решава и си поема отговорностите, т.е. риска.
Успех на всички и дано да няма такива проблеми с блокирани акаунти и пр.

# 649
  • София
Ако двата акаунта са на твое име и на един адрес ще имаш проблем...по-добре смени единия адрес....

# 650
В писмото не е описана точната причина за блокиране на профила така , че може проблема да е друг. На Марги и изтриха преди време няколко профила и  на нея и е пределно ясно всичко свързано с профилите с имената и адресите.Профила е вече блокиран и въпроса в момента е как да го спаси а не защо е станало. Лошото е , че вътре има 10 макспака и членството и изтича на 14.12 а до тогава не се знае дали изобщо ще го отблокират.

# 651
  • София
ами да им прати ЛК...само едната страна....пък за сметаката - да прати и да пише, че на иметао на съпруга й...ако са с еднакви фамилии трябва да свърши работа....

# 652
margi_vr, можеш да им изпратиш снимка на личната ти карта, като скриеш някои от данните върху нея с бял лист и им напишеш, че това е лична информация (която е защитена от нашите закони ...или нещо подобно) и не е редно да я пускаш в Интернет. Може би ще им е достатъчно само името да се вижда и малка част от личната карта.  А що се отнася за сметката за ток, можеш да напишеш, че си наемател там където живееш и сметката е на името на хазяина.  Peace

# 653
  • E-CLM & CH-VD
А пише ли въобще защо искат тези данни?  newsm78 Не може ей така да й пратят писмо. Ако е без причина, то значи на всички ни трябва да блокират акаунтите.

Марги вр, ако трябва, да спретнем едно писъмце, и да питаш какво става?

# 654
  • Враца
Благодаря ви за загриженоста...А относно лакомията..аз съм наясно с това..веднъж ми закриха 5 акаунта и сега играя само с един...с него и в клуба..в клана..и ми е достатъчно...Единствената причина поради която смятам е ..вчера с диаманти си купих судокото ..на страницата която ми се отвори на адреса имаше едно ченглече..опитах се  да си напиша адреса..но не можеше..затова отидох в профила си..проверих.беше ми адреса там..и го пуснах.А снощи като влязох нямам адрес..значи те са го изтрили..ще пусна в понеделник факс с нещата които изброявате..ще пробвам пък кавото сабя покаже..не ме е яд за 10 пакса или за 130 В.А за времето което съм загубила..сами знаете..по час на ден.Стискайте палци да се оправят нещата..ще ви държа в течение..

# 655
Стискаме палци да се оправят нещата!

# 656
Има новости в Джинито.
Пишат , че понеже нямат пари за бинкодове те ще се предлагат само за ВИП играчите. Пише , че имало много злоупотреби и за това ще трият профили без предупреждение. Предполагам , че се отнася за тези които имат повече профили.
Променили са Мистър Джак.
Има билетче Jack Pts kdos . Влизате вътре.
На всеки час и 15 минути и час и 45 минути (примерно в 10,15 и в 10,45 , 11,15  11,45 и т.н. ) пускат секретни кодове в продължение на 1 минута. Кодовете ще ги намерите в определените часове, като натиснете ключалката Découvrir le code secret. Изкача едно допълнително прозорче и вътре пише кода. Поставяте кода в Code du coffre : и натискате valider. Ако не спечелите се връщате с Back Space на страницата, натискате ключалката и ще ви се зареди нов код. Повтаряте така в рамките на 1 минута докато спрат да пускат кодове. Може да спечелите от 1 - 20 Pts kdos.
Pts kdos са точките които събирате за да станете ВИП.

Съвет: Когато започнете да въвеждате кода в Code du coffre , допълнителното прозорче се затваря, за това ако не помните числа си копирайте кода.

# 657
Взех си FoxCode но незнам каде да го използвам , немога и да го продам ... ?

# 658
Взех си FoxCode но незнам каде да го използвам , немога и да го продам ... ?

Пише , че тези кодове на могат да се продават а се отнасят само за сайта. Регистрирай се в www.jegratte.fr и си го играй.

# 659
от кой сайт не могат да се продават кодовете?

Общи условия

Активация на акаунт