Ти какво сготви! Снимай, покажи!- 15-та тема

• 51 271
  • 493
  •   1
Отговори
# 420

Уф, бързам да пиша, защото от вчера едва влизам във форума, нито снимки ми зарежда, нито мога да пусна отговор, тъпа работа.

pepika, копвам си линковете на рецептите, които искаш, и ще ги превеждам една по една, когато имам време, тук ще ги пускам. Grinning За мен не е проблем, а и на онлайн преводачите не може да се разчита според мен (особено пък за рецепти, ще се получи някоя манджа с грозде Mr. Green)

# 421
   Здравейте момичета! И тази сутрин има какво да се види от какво да се вдъхнови човек- но както винаги!!! Hug

betina33 и  bagira_bambinas - благодаря ви! Ето и рецептите:

]Хлебчета с маслини и домат

Запеканка с пиле и картофи

Добавих ги по- горе към поста със снимките.

Леки усмихнат ден на всички!

# 422
Дикси - тия тубички, които ги показа боички ли били  newsm78 Аз пък вчера си купих от магазина до нас, като си мислех, че са контурни боички и вече си представях как ще шаря сладки  Mr. Green
Дори и да са боички няма лошо. Уредих се за цветната глазура на коледните сладки, а и формички подходящи си имам вече.
Ралфиета, първите, които съм показала са бои, а другите са за писане и рисуване.
Не знам ти от кои си си взела.

# 423
Здравейте! Ето го и нашият обяд: /още пари Simple Smile/

Мусака с макарони

Плънката е от кайма, лук, кисели краставички, моркови, варени яйца, гъби, а отгоре - кашкавал и малко галета.

# 424
Ей, паднах се след Дикси!  Laughing

# 425
berina , много апетитно  предястие от картофи и яйца ! Предполагам е бързо и лесно - точно като за мен !  Mr. Green

dixi , дъщеря ми много обича такива комбинации с макарони ! Предполагам , че са сварени , а другите съставки изпържени и тогава ги печеш ? Ако има нещо различно , моля да го споделиш ! Много вкусно изглежда мусаката !  Peace

От мен само едни бисквитки днес :

# 426
   Ето и нашият обяд:

Фритата с пуешко и други работи Laughing

Салата от печени чушки и домати

Желирана плодова салата

# 427
За днес руло Стефани,печени кюфтета и домати. Simple Smile

# 428

dixi , дъщеря ми много обича такива комбинации с макарони ! Предполагам , че са сварени , а другите съставки изпържени и тогава ги печеш ? Ако има нещо различно , моля да го споделиш ! Много вкусно изглежда мусаката !  Peace

Точно така. Подправки: сол, черен пипер, чубрица, червен пипер. Забравих да кажа, че сложих и 1 домат (без семките). Иначе количествата са 1 пакет макарони, 500 кайма, 500 гъби - пресни, 2 големи моркова, 1 буркан кисели краставички. Кашкавалът не зная колко точно беше, може би към 300 грама...

# 429
asyalein, доматите не са проблем. И аз слагам в салата, но ние за гуакамолето говорехме.
Чесън в него няма. Рецепти толкова, колкото хора го приготвят.  Peace Аз слагам 2 лъжици сметана например.  Wink Всекидневно имам контакти с латиноамериканци и всеки ден някой носи гуакамоле. Уж еднакво го правят, а все с различен вкус. Домати слагат, само ако ще се яде с тортиля. Вери е права, че някои не харесват кориандъра. Аз съм една от тях.  Sick Но някак си в гуакамолето си пасва идеално.  Peace

# 430
Pety, може ли да помоля за рецептата, по която правиш "Руло Стефани" Hug
Че аз нещо все не мога да го докарам... Confused
Благодаря предварително!  bouquet

# 431

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ffidji.canal … p;sl=fr&tl=bg
С малко въображение може да се разбере за какво става въпрос, но друго си е да го преведе човек, дето разбира езика.

hahaha Много весел "превод"! Особено това: Заливаме я в мухъл по ваш избор.
Joy Joyили "Овчар се пренасят следните ваши за деня желания"
И това е от мен:

млечна салатка с печени чушки и маслинки

хек-пане с печени картофи и зеленце

# 432
Не съм се включвала скоро, но искам да ви покажа едни много вкусни зелеви кюфтенца, рецептата я имам от форума  Embarassed но не си спомням от кой е:

и за гарнитура на кюфтенцата свинско бон филе мариновано в зехтин, лимонов сок, соев сос и сол и бял пипер и на грил-тигана

# 433
Милен@, на косъм беше Mr. Green Чууууден стана! Вече изядох две парчета. Embarassed Благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Холандски ябълков пай:

# 434
О, Ягодке, какъв пай, ще кажеш ли рецепта? Flutter

Аз направих плодовия пай, който бях дала в миналата тема с праскови и грозде, а сега по твой модел с ябълки, канела, орехи и стафиди. Супер стана, благодаря ти за идеята. Hug

Общи условия

Активация на акаунт