Спамо- чат тема (20- 26.10`08)- ...уабъдЪ- дабъдЪ- 6

• 50 551
  • 4 671
  •   1
Отговори
# 4 485
# 4 486
  • София
Смейте се вие, ма и за ДЕТЕТО Овен сичко е верно, мали, ужас, горките ми майка и баща, дано не ми се падне второто да е Овен ooooh! ooooh! ooooh!

# 4 487
добървечер

как сте, как сте
спамите ли, спамите ли  Hug

# 4 488
  • СОФИЯ
Другаркооооооооо- ако ти пусна цитати от моя хороскоп ше паднеш Joy Joy Joy

Ma дека са другите зодиЙ, ма? newsm78 Аз ако почна с цитати, требе ти пусна целия хороскоп, нема нещо да не отговаря на мойта изтънчена, нежна и финнннна особа Flutter Flutter Flutter

Да де , но ми излиза само дневния  Rolling Eyes

# 4 489
  • София
Джулиана, наистина звучиш доволно добре. Heart Eyes Hug

Наистина е така  Heart Eyes Hug

# 4 490
"Ще си призная и още нещо. Като типичен Овен не търпя чужди съвети и напътствия. И въобще няма писател Овен, който да приеме намеса в творбите си. Затова когато ми предложиха за редактор една жена Козирог се вбесих. На глас казах, че нямам против, но вътрешно реших, че няма да й разреша да промени нито ред в моето гениално, граничещо със съвършенството произведение. Мислех само да се преструвам, че съм съгласна с нея. Но тя започна да излага забележките си плахо и кротко и аз с неохота трябваше да призная колко уместни и точни са те. Ругаех се наум как сама не съм се сетила да сменя тази дума с друга или да задраскам онази фраза. След като дословно изпълних всичките й препоръки, книгата ми стана определено по-добра. Козирогът отново спечели. Накрая агресивният ми овчи мозък осъзна, че е напълно безсмислено да се боря с Козлите. Моят съвет е да направите същото"

Joy Joy Joy

# 4 491
Мацко,знаех си че четеш hahahaне точно Mr. Green
Смейте се вие, ма и за ДЕТЕТО Овен сичко е верно, мали, ужас, горките ми майка и баща, дано не ми се падне второто да е Овен ooooh! ooooh! ooooh!
всичко е верно ма,кой се смее
е аз се заобичах още повече Joy Joy

# 4 492
  • СОФИЯ
добървечер

как сте, как сте

Hug

# 4 493
добървечер

как сте, как сте

тц...рееем се  Peace Crazy

# 4 494
Ето меееее  Hug Прибрахме се  Hug

Добра вечер на всички  Hug Hug Hug

Ако може резюме на вчера и днес  Wink

Иначе съм пре, пре доволна от двата дни в Плевен Дъге  Hug
Починах си от малкия, видях се с Дивианката - не можахме да се наговорим  Heart Eyes
Обзаведох се с яке, ботуши, пуловер, дънки, колан и 3 дебели чорапогашника  Party
Изобщо днес съм мнооооого доволна - за първи път от доста време насам.
И понеже много хубаво не е на хубаво, се чудя утре в работата с
каква гадория ще ме сюрпризират  Crazy

Джули ан Hug Heart Eyes
ибаси якото начи Crazy

# 4 495
добървечер

как сте, как сте

Добър вечер. Четем си хороскопите.

Светкавичке- Hug Heart Eyes  Честити покупки, със здраве да си ги носиш.

# 4 496
# 4 497
добървечер

как сте, как сте
Да ти е жива и здрава Рокси! Всичко най- хубаво и пожелавам!   bouquet                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

# 4 498
  • София
добървечер

как сте, как сте

Кво подари на жената? Тя къде те заведе да почерпи?

# 4 499
  • София
"Ще си призная и още нещо. Като типичен Овен не търпя чужди съвети и напътствия. И въобще няма писател Овен, който да приеме намеса в творбите си. Затова когато ми предложиха за редактор една жена Козирог се вбесих. На глас казах, че нямам против, но вътрешно реших, че няма да й разреша да промени нито ред в моето гениално, граничещо със съвършенството произведение. Мислех само да се преструвам, че съм съгласна с нея. Но тя започна да излага забележките си плахо и кротко и аз с неохота трябваше да призная колко уместни и точни са те. Ругаех се наум как сама не съм се сетила да сменя тази дума с друга или да задраскам онази фраза. След като дословно изпълних всичките й препоръки, книгата ми стана определено по-добра. Козирогът отново спечели. Накрая агресивният ми овчи мозък осъзна, че е напълно безсмислено да се боря с Козлите. Моят съвет е да направите същото"

Joy Joy Joy

Абе яяяяяяяяяяяяяяяя Crossing Arms Тоя хороскоп не е верен, поправяла си Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт