Спамо- чат тема (20- 26.10`08)- ...уабъдЪ- дабъдЪ- 6

• 50 460
  • 4 671
  •   1
Отговори
# 4 515
  • София
Аз пък  нещо хич не му вярвам на тоя хороскоп. Едно лошо нещо не пише за моята зодия, а пък не е като да сме толкоз перфектни / с изключение на мен, много ясно Mr. Green/.
Освен това би следвало ама хич да не се спогаждам с Близнаците, ама нА - Паликъркова и Джулиана са ми лИбов от пръв поглед, дет се вика.

Ма най-много обичаш овчиците, нЪли Mr. Green

# 4 516
Козо, Милен ква зодия е, ма Thinking

Скорпионче.

Чакай, скивай още един цитат от моя Mr. Green

"После той ме изпрати с любезна усмивка и на раздяла каза нещо странно с интересния си унгарски акцент: „Козелът винаги стои над Овена.\" Думите му прозвучаха сякаш между другото и аз го погледнах изненадано, но той беше напълно сериозен. Тръгвайки си, си помислих снизходително: „Какво самочувствие! Кой може да надвие двоен Овен?\" И знаете ли какво се получи от този ден нататък? Ако не мога да открия някоя книга, изчезнала отдавна от книжарниците, Козирогът ми я намира. Постепенно се видях принудена да призная с уважение неговото превъзходство. И ето сега аз виждам у този зодиакален знак качества, които при мен липсват и I които му завиждам. Видяхте ли? Козирогът победи. "

Wink

# 4 517
  • София
Така както сме се почнали, викам следващата тема да е зодиакална Thinking

# 4 518
  • София
"После той ме изпрати с любезна усмивка и на раздяла каза нещо странно с интересния си унгарски акцент: „Козелът винаги стои над Овена.\" Думите му прозвучаха сякаш между другото и аз го погледнах изненадано, но той беше напълно сериозен. Тръгвайки си, си помислих снизходително: „Какво самочувствие! Кой може да надвие двоен Овен?\" И знаете ли какво се получи от този ден нататък? Ако не мога да открия някоя книга, изчезнала отдавна от книжарниците, Козирогът ми я намира. Постепенно се видях принудена да призная с уважение неговото превъзходство. И ето сега аз виждам у този зодиакален знак качества, които при мен липсват и I които му завиждам. Видяхте ли? Козирогът победи. "

Wink

Ма ай сиктир оттука, ма Crossing Arms И аз съм двоен овен - зодия и в година на Овца/КОЗА Crossing Arms

# 4 519
# 4 520
Божеееееее ooooh! ooooh! ooooh!
Кот,че е оптимист-знам,ама не знаех,че е разведен вече Twisted Evil ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
ше умра от смях просто Joy Joy Joy
то тва е Кекс мена Mr. Green

# 4 521
Освен някъв нов образ с шизофрения, друго притеснително не видях.
Не стягай толкова бе , жена.Много си чуствителна, начи.

# 4 522
Ма ай сиктир оттука, ма Crossing Arms И аз съм двоен овен - зодия и в година на Овца/КОЗА Crossing Arms

Ми тва пише жената бе, аз кво да направя Joy Joy Joy  Явно си разбира от работата Whistling
п.п.Много голяма част от нещата са истина за мен, но има и някои, които не ми пасват.

# 4 523
Ма тва не беше ли преди няколко дена? newsm78

# 4 524
  • София
Интересно и любопитно е, че Раците са по-податливи на настинка, но пък по-рядко вдигат температура Thinking Верно си е

# 4 525
  • София

Ма много ясно Heart Eyes Нали знаеш, че пия бира Mr. Green Heart Eyes

# 4 526
КОТ, ГИЛ ГРИСЪМ (+ 10 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази те

пуканки носите ли си  Thinking

# 4 527
Аз пък  нещо хич не му вярвам на тоя хороскоп. Едно лошо нещо не пише за моята зодия, а пък не е като да сме толкоз перфектни / с изключение на мен, много ясно Mr. Green/.
Освен това би следвало ама хич да не се спогаждам с Близнаците, ама нА - Паликъркова и Джулиана са ми лИбов от пръв поглед, дет се вика.

Ма най-много обичаш овчиците, нЪли Mr. Green
И жените, и мъжете.  Crazy
Земи огин, запали мееее
направи ме пепееел.... Crazy

# 4 528
# 4 529
Интересно и любопитно е, че Раците са по-податливи на настинка, но пък по-рядко вдигат температура Thinking Верно си е

моя РАК задължително настива с Т и стига задължително до антибиотик ooooh! Confused

Общи условия

Активация на акаунт