Козметиката на Nuxe - 2

• 62 704
  • 467
  •   1
Отговори
# 345
Здравей  Кабив  -   мисля   утре да си  взема кремове на  Нюкс     взех мостри на серум  Мервеянс него  го слагам на цялото лице  ,отгоре за през деня     се мажа със  Нирванекс за суха кожа   а вечер  серум и  крем  Мервеянс  .Добро ли е като комбинация   год 29  по4ети на 30  суха кожа  нямам бръчки  но искам да я освежа .. серума и   крема Мервеянс са добри  .Благодаря за препоръката  бредварително .

А относно Клиник  тъкмо измазах кремове за над 300 лв  - ефект никакъв  никаква  хидратация  дори ми до изсушиха лицето   така че ...
По  важното е крема да е добър  и да  действа благоприятно на кожата   bouquet

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:31 от Bluevelvet

# 346
  • София
Предпочетох Nuxe заради по-достъпните цени,но с тези увеличения скоро ще ме загубят като клиентка.Също така съвсем не са натурални,дневния ми крем е с три вида парабени(били вредни консерванти четох някъде).

Напълно съм съгласна. Ползвам Nirvanesque® Enrichie и Крем Étincelante®, единя днес го доизразходвах, но като се има предвид повишените цени, и това, че ми стигна за по-малко от 2 месеца, май няма да повторя. Rolling Eyes

# 347
  • Countryside

За очния контур например видими резултати имах с All About Eyes Rich на Clinique.
И аз съм доволна от околоочните на Клиник, за зимата кремчето(рич версията), за лятото гелчето, плюс това е адски икономично, но искам да сменя  Rolling Eyes а досега всичко на Нюкс, което съм ползвала е било супер, та се чудя...То има ли друг околоочен освен този Продиджо, които да не е за зряла кожа?

# 348
 Някой може ли да ми каже дали Étincelante® с киселини е подходящ за мен (на 23 със смесена кожа).От фреша за смесена кожа и този от серията рев дьо миел ми се получава кир ефект иначе кожата ми се чувства добре това проблем ли е?

# 349
  • на последния етаж
Kabiv, аз също имам питане към теб. Има ли продукт на Nuxe подходящ за превантивна грижа срещу появата на стрии по време ма бременност? От това, което разгледах в сайта единствено Интензивния стягащ крем може би би бил подходящ, но ти ще кажеш. Благодаря ти!

# 350
И аз съм доволна от околоочните на Клиник, за зимата кремчето(рич версията), за лятото гелчето, плюс това е адски икономично, но искам да сменя  Rolling Eyes а досега всичко на Нюкс, което съм ползвала е било супер, та се чудя...То има ли друг околоочен освен този Продиджо, които да не е за зряла кожа?
На Nuxe е само Продижо(за не-зряла кожа). Аз мисля след него да пробвам нещо на Decleor (ще дебна в ягодка за намаление  Simple Smile )

# 351
Момичета, в днешния брой на "Стори" има реклама на новата серия за кожа с несъвършенства Flutter Party Някой вече да я е мяркал из аптеките или по-добре - пробвал? Mr. Green Споделете  bouquet

# 352
На Nuxe е само Продижо(за не-зряла кожа). Аз мисля след него да пробвам нещо на Decleor (ще дебна в ягодка за намаление  Simple Smile )

Само да питам,понеже в Ягодката не видях кой знае колко европейски фирми,нито пък мога да се ориентирам кои от там посочените са "зелени" серии, както е козметиката на Нюкс. Да питам  можете ли да помогнете с малко инфо? Или поне Нюкс къде може да се намери на по-ниски цени (И бей мълчи по въпроса) Sad

# 353
Бройте ме и мен в групата на разочарованите от ценовия ход Sad ..., но все пак аз оставам на Нюкс
Bluevelvet, няма смисъл да използваш едновременно крем Нирванеск и крем Мервеянс. След като нямаш още видими бръчки, по-добре използвай само крем Нирванеск. Нямаш нужда и от серум Мервеянс. За освежаване на сухата ти кожа може да използваш крем Фреш или мултифункционалното масло Huile Prodigieuse. Ако имаш нужда от допълнителна информация, пиши. Peace
Сиренце, ти тества ли Фитошок като околоочен?
Ralica85 крем Етинселант с киселини е подходящ за твоята възраст, но има известно излющващо действие. Така че ти гарантирам "кир ефект". Пробвала ли си маслото Huile Prodigieuse?
Riuia мултифункционалното масло Huile Prodigieuse е с доказано действие против стрии, както превантивно, така и при съществуващи. Мисля, че го пише и на опаковката  newsm78 . Дерматологичния тест е паказал, че дълбочината на стриите намалява със 74%; избледняват - 84%; стават по-слабо видими - 79%.

# 354
Момичета, в днешния брой на "Стори" има реклама на новата серия за кожа с несъвършенства Flutter Party Някой вече да я е мяркал из аптеките или по-добре - пробвал? Mr. Green Споделете  bouquet
Реклама (цяла страница) или PR-че (няколко реда със снимка)? ... Значи в аптеките ще бъде през февруари Hug Ура!!!

# 355
Благодаря за отговора на Кабив   купих си   крем Мервеянс и серум  за през деня  крем Нирванекс    . Подарък несесер с кремчета  и постелка за   йога и гимнастика  Hug  bouquet Доволна съм  Peace

# 356
Реклама (цяла страница) или PR-че (няколко реда със снимка)? ... Значи в аптеките ще бъде през февруари Hug Ура!!!

PR-че - няколко реда със снимка Mr. Green Даже пише "в търговската мрежа, в края на януари" Blush, но аз нали само разлистих списанието наобяд и не прочетох внимателно Whistling

# 357
Ralica85 крем Етинселант с киселини е подходящ за твоята възраст, но има известно излющващо действие. Така че ти гарантирам "кир ефект". Пробвала ли си маслото Huile Prodigieuse?

Не не съм пробвала маслото  Huile Prodigieuse , а  то може ли да се използва вместо крем, кое от двете ако не бъркам май едното беше с частици,а другото без и дали няма да мазнее?Кабив благодаря за отговорите,имам желание да използвам продуктите на Нукс и затова съм толкова настоятелна във въпросите. Embarassed

# 358
А някой да ми каже нещо повече за новата серия тази за несъвършенства?

# 359
  • Countryside

Сиренце, ти тества ли Фитошок като околоочен?

Не съм. каквото ми даде консултантката като подходящо за моята кожа, това ползвах  Blush На сайта на Нюкс ми излиза серияра Етинселант, а консултантката ми препоръча Нирванеск(който ползвам в момента, за зимата е ОК), околоочен и в двата случая ми даде Продиджо. Консултантката каза, че фитошок не е подходящ за мен, бил за след 30г  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт