Козметиката на Nuxe - 2

• 62 678
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
здравейте, моля Кабив да даде съвет и на мен - на 33 съм, предполагам, че кожата ми е нормална към смесена, забелязала съм, че ако не попия водата след измиване  стават подкожни пъпки (може би няма обективна зависимост,  аз така съм си определила). При измиване я чувствам опъната, имам бръчки около очите и между веждите. В момента ползвам дневен на Филорга, малко е скъпичък за мен и ще го сменям. Вечер слагам серума на Мервеянс.  Та въпроса ми е - след няколко седмици ще трябва да си купувам нови кремове, кой избор ще е най-добър според вас?

# 406
  • GYM

donatella , имаш 3 опции: крема за лице с мед Reve de Мiel (той има успокояващо действие за суха и много суха кожа), крем Фреш за много суха кожа или мултифункционалното масло (може и в комбинация с друг крем (против бръчки), просто ги смесваш двата)

Kabiv, благодаря, мисля да пробвам маслото, че не ми се ще да се отказвам от Нирванеск-а Laughing

# 407
Kabiv,престраших се и си купих шампоана,нямам чувствителен скалп,но косата ми е къдрева и доста суха и я боядисвам всеки месец.
Уж ползвам  маската на Лореал-професионал Абсолют рипер за много сухи коси а ефект никакъв,даже и обратен.
Все още немога да намеря най-подходящите продукти за косата ми.
Ти никакви впечатления ли нямаш от шампоана на NUXE?Мисля към него да си взма и многофункционалното сухо масло.

# 408
Kabiv,искам да те попитам,колко време мога да ползвам етисалента-2,3,4 опаковки без прекъсване или не е добре?  bouquet

# 409
Сиренце, в момента няма обявена промоция с подаръци, но в повечето аптеки имат останали количества несесери. Аз в събота си купих 3 продукта на Нюкс и ми подариха несесер Продижо, който беше актуален през лято 2008 Crazy В случая не съм ти най-точния съветник, защото мен на всякъде ме познават и отчасти затова правят такъв жест. Но ако имат несесери, обикновено ги кичат сред продуктите на рафта. Така че преди да напазаруваш, питай дали ще ти подарят ако купиш 2 продукта.
В кампанията за новата серия сигурно ще има подаръци.
За чувствителен скалп по-добре си остани на Phyto. "Интелигентния" шампоан ли ползваш?

Привет!
Аз си заупих  преди 2 дни от една аптека до Джумаята в Повдив мултифункц.масло без частици+крем фреш за нормална кожа,понеже ми се бяха изчерпали ценните запаси,а нямам възможност да чакам новата серия. Grinning и аптекарката ми подари несесер с "лакомства" без да я питам,просто обясни,че са й останали от коледните промоции и няма нищо
 против да продължи да ги подарява при покупката на 2 продукта.Беше много мила!!!!

# 410
Здравейте!  Hug
Kabiv ще се радвам да има нова тема щом излезе новата серия (тъй като съм на 21г. тя ще ми е полезна)  Peace Много се радвам, че има на бг. в сайта вече, тъкмо го разгледах.
Пробвала съм мостра на маската с 3-те рози; за сега съм си набелязала почистващата пяна с 3 рози и шампоана с мед  Grinning Но ще изчакам и новата серия, преди да реша за кое да събера пари  Crazy
Благодаря за хубавата тема  Hug
за инфо- във Варна в аптеката в Кауфланд имаше 2 несесера от промоцията и казаха, че все още ги дават при закупуване на 2 продукта  Peace Дано съм помогнала!  Grinning

# 411
Здравейте,
Кабив Исках да те попитам дали Емулсия Étincelante без киселини е подходяща за моята кожа и как се използва , аз съм на 21 години кожата ми е нормална към смесена и много чувствителна , зимата става малко суха дори  , ако не кой друг крем би ми препоръчала , Благодаря предварително
Поздрави

# 412
  • на последния етаж
И аз да изкажа разочарованието си от крема за ръце на Nuxe. Ползвам го вече близо седмица. Състоянието на кожата на ръцете ми не е фатално тежко - просто ги чувствам опънати (най-вече заради климатиците, парното, студа). Кремът попива добре, не е мазен, но... дотук! Налага се да го нанасям след всяко измиване на ръцете си (дори това да е през 5 минути), защото в противен случай ги усещам сякаш не съм ползвала нищо!
Ще се купува Талодерма възможно най-скоро! Само жалко, че изръсих 20 лв.....

# 413
 ooooh! така изчетох ви,вече и аз съм зарибена,първо ще си купя това мултифункционално масло,щом помага за стрии,че бременността не ми се отразява добре в тази област,а има ли някакъв аромат,че уж четох,но не можах да разбера,търся нещо което да ухае приятно и трайно  Thinking.Крема арома перфекшън дали вече се предлага навсякъде  newsm78,лицето ми е мн чувствително,понякога ми се образуват гадни пъпчички,за сега се изчистиха от бременността,но ми останаха едни гадни червени петна по бузите и брадичката,та мисля че този крем може добре да ми подейства,ако имате по - добри предложения приемам  Hug

# 414
Момичета, ползвам емулсията Étincelante и Soleil Prodigieux и сам влюбена в марката и продуктите! Горещо ги препоръчвам на чудещите се. Моля обаче по-запознатите да ме посъветват преди да направя някоя грешка Simple Smile Започнах да ходя 2 пъти в седмицата на солариум. Сутрин се мажа с емусията, а в самия солариум с Soleil Prodigieux.

1. Лошо ли е да се пека вечер ако съм се мазала с емулсията сутринта?
2. Soleil Prodigieux става ли като активатор на тена в солариум?
3. Искам да си купя крем Étincelante (за вечерта) или Aroma perfection (за порите), но как ще им се отрази солариума?

Вярвам, че има доста фенки на NUXE, които ходят на солариум, а никой не е говорил до сега за това...   bouquet

# 415
А аз искам да попитам серума Мервеянс за цялото лице ли е или е специално околоочен? Благодаря предварително!

# 416
  • Countryside
...
Ще се купува Талодерма възможно най-скоро! Само жалко, че изръсих 20 лв.....
Mr. Green

# 417
А аз искам да попитам серума Мервеянс за цялото лице ли е или е специално околоочен? Благодаря предварително!

За цялото лице + околоочен Peace Може да се нанася и само локално върху мимическите бръчки, а не изцяло, по индивидуална преценка Wink

# 418
kiora , благодаря много   bouquet

# 419
Kabiv, знаеш ли коя от двете серии за проблемна смесена кожа всъщност е по-добрата и освен това малко ми се губи какъв е този серум,който половината момичета тука ползват за кожата си и дали многофункционалното масло всъщност не доомазнява смесената кожа?

Общи условия

Активация на акаунт