Козметиката на Nuxe - 2

• 62 658
  • 467
  •   1
Отговори
# 450
letsgo съгласна съм с теб,че блясъкът ще е мн приятен,интересно ми  е какъв ще е ефекта в/у косата,сподели като пробваш  Hug

# 451
  • Countryside
Сиренце, би ли споделила тези стряскащи цени? Помня, че малко по-назад Кабив беше казала, че няма нови цени на продуктите  Rolling Eyes
Цените са средно с 5-10лв отгоре  ooooh! Поне за продуктите, които аз ползвам, за другите може и повече, визирам сериите за зряла кожа. Аууу и Фитото ми е станал 20лв  ooooh!

# 452
Цените са средно с 5-10лв отгоре  ooooh! Поне за продуктите, които аз ползвам, за другите може и повече, визирам сериите за зряла кожа. Аууу и Фитото ми е станал 20лв  ooooh!
Thinking Лоша работа  Close Аз ще се въздържа от повече коментари, че и без това вече съм скъсала дипломатическите отношения със Селекта. Нямам вътрешна информация и поне за сега не искам да ги чувам Crossing Arms Получавам новини от аптеките в Пловдив и София, но очевидно не достатъчно актуална. Тц, тц, тц два пъти повишение на цените в рамките на 4 месеца... Confused

Kabiv, серията Crème Merveillance защо не се предлага за нормална към мазна кожа?
Защото по подразбиране мимическите бръчки в тази възраст се появяват при по-сухите кожи. Мда, това е общия случай. Частния случай - мазна кожа на възраст 35-45год с бръчки се брои за изключение и продукти за такава кожа са твърде нишови, т.е. почти нямат търсене.

Kabiv, искам да попитам - ползвам крем с киселини Етинселант за нощен и Фреш-а за дневен.Мога ли да ходя на солариум след като Етинселанта не го ползвам денем или не се препоръчва?  Hug
Може да ползваш крем Етинселант нощем и през деня да ходиш на солариум, но си използвай необходимата УВ защита.

# 453
Kabiv, серията Crème Merveillance защо не се предлага за нормална към мазна кожа?
Защото по подразбиране мимическите бръчки в тази възраст се появяват при по-сухите кожи. Мда, това е общия случай. Частния случай - мазна кожа на възраст 35-45год с бръчки се брои за изключение и продукти за такава кожа са твърде нишови, т.е. почти нямат търсене.

И аз така си помислих. Значи не е проблем да се ползва Crème Nirvanesque, въпреки възрастовото ограничение?

# 454
Благодаря, Kabiv  Hug Какво щяхме да правим без теб...

# 455
Selecta International pak shte se os*** na metenoto. Ne im se slucva za purvi put da zatriat niakoia marka. Jalko za hubavata kozmetika i za tova koeto napravi kabiv za dobria i imidj. A ti dokoga shte polagash obshtestveno polezen trud v tozi forum?

# 456
amikatze, ? ? ? Що за провокация? Shocked

Mина, повече зависи от състоянието на лицето, не от възрастта. Ако нямаш още добре очертани мимически бръчки, спокойно може да си ползваш Нирванеск.

# 457
Момичета, в nuxe.bg вече е изленала флаш рекламата на Aroma Perfection Hug Това означава, че серията вече се предлага за зареждане на аптеките. Липсва инфо за самите продукти (http://www.nuxe.bg/les_soins/ligne.php?id=47), но сигурно скоро и това ще се появи.
Хайде, очакваме софиянки да споделят какви са цените Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 19:01 от Kabiv

# 458
Aaaaaaaaaaa, aз ще ти кажа, заредили са серията в магазина, в който аз си пазаря (Варна) - струват 51-55лв.
Между другото си купих Етиселанта, много ми харесва, въпреки, че имам подозрения, че ми идва една идея по-тежък. Но ще си взема и флуида за дневен и така ще говоря  Peace

# 459
IvelinaAtanasova този ли имаш и на каква цена е  Hug (и от къде   bouquet )
http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=10

# 460
Хм, ама че странно се получава с тези цени newsm78 Ивелина, ти си видяла новата серия в аптека Санита на "Варненчик", нали? А аз вчера видях цената на матиращия флуид Aroma Perfection в новия брой на ELLE и тя беше 38лв. А в Ел информацията винаги се проверява, така че я сметнах за точна Thinking 38 лв срещу 55 си е сериозна разлика (Normaderm е 28 - 30лв) Нямам търпение да чуя отзиви и от други места

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 13:38 от Kabiv

# 461
Тц, магазинът, за който ти говоря се намира срещу Майчин дом-Варна, но със сигурност цената не беше 38лв.

IvelinaAtanasova този ли имаш и на каква цена е  Hug (и от къде   bouquet )
http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=10

Етиселента е 55лв, но аз го взех за 51лв Laughing, пак от същото магазинче.

# 462
  • Ловеч
Здравей,Кабив!
Заинтригувахте ме с тази козметика!
Аз съм на 27 години,имам много мазна кожа на челото и носа и доста суха около устата и на бузите.Понякога на челото ми се появяват единични пъпки но са по- големи и болезнени.Имам и леки мимически бръчици около устата.Бих искала да ми препоръчаш неща за цялостна грижа за лицето/почистване,тонизиране,кремчета дневни и нощни/,каквото сметнеш ,че ще ми е от полза.
Мерси ,предварително!

# 463
Здравейте искам да попитам някой да има отзиви за това http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=7470?

# 464
Здравейте искам да попитам някой да има отзиви за това http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=7470?

Аз го ползвам за дневен крем и съм мн доволна от него като консистенция,аромат и имамного меко,копринено въздействие върху кожата ми.Горещо препоръчвам!!!

Общи условия

Активация на акаунт