Козметиката на Nuxe - 2

• 62 689
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
  • Countryside
Този серум Марвеянс за колко години се препоръчва? На мен консултантките ми казаха над 35г и упорито ми твърдят, че ми е рано за серуми, аз се притеснявам да не изтърва влака  ooooh! На 26г съм.

# 376
Този серум Марвеянс за колко години се препоръчва? На мен консултантките ми казаха над 35г и упорито ми твърдят, че ми е рано за серуми, аз се притеснявам да не изтърва влака  ooooh! На 26г съм.

За 35+ Peace, и аз съм на 26, но го ползвам Blush Mr. Green Мисля, че веднъж годишно няма да ми е фатално с нещо по-силничко да се намажа, пък и имам нужда Whistling

# 377
  • Countryside
Чудя се между Марвеянс и Фитошок  Thinking Имам фини линии само на челото 2 броя, не се виждат с "просто око", ама много ме дразнят. Имам и леки фини линии на долния клепач, пачи крак нямам.
kiora, хелп  Flutter

# 378
Чудя се между Марвеянс и Фитошок  Thinking Имам фини линии само на челото 2 броя, не се виждат с "просто око", ама много ме дразнят. Имам и леки фини линии на долния клепач, пачи крак нямам.
kiora, хелп  Flutter

Фитошок така и не успях да пробвам на мостра Tired Той е по-скоро за стресирана кожа, която временно има нужда от стягане. Според мен Мервеянс-а Peace, ако разбира се си привърженичка на ранната превенция, дори с малко по-силни съюзници Wink. Правя уточнението, понеже всеки мисли различно по този въпрос Mr. Green Аз съм идентична с твоя случай - хоризонатлни линии на челото и такива точно под долния клепач ooooh!. Специално Мервеянс-а, както писах и преди в темата, за около очите много ми помогна - видимо се поизгладиха линиите Flutter

# 379
  • София
Пробвах серум Марвелянс, но си чувствам лицето много опънато. Със суха кожа съм и се притеснявам серумът да не ми я изсуши съвсем.  Tired
След като го чувствам по този начин на лицето си, означава ли, че не е подходящ за моята кожа или само първоначално действа много изсушаващо ?

Иля Hug, да споделя, понеже ползвам серума Peace На мен не ми действа изсушаващо Rolling Eyes, даже напротив - много добре ми хидратира, но аз съм с комбинирана кожа. В началото обаче усетих лек дискомфорт, като го нанесох newsm78 и така няколко пъти. Не знам, може би на кожата й е било необходимо да свикне със съставките. В последствие обаче неприятното усещане премина и сега всичко е О.К. Може би трябва да пробваш да го ползваш в продължение на няколко дни и, ако продължава опъването, да спреш употреба! Peace

Много благодаря, kiora Hug

Ще продължа със серума още няколко дена, за да установя, дали изсушаващото действие ще премине.

# 380
  • Countryside
kiora, хелп  Flutter

Фитошок така и не успях да пробвам на мостра Tired Той е по-скоро за стресирана кожа, която временно има нужда от стягане. Според мен Мервеянс-а Peace, ако разбира се си привърженичка на ранната превенция, дори с малко по-силни съюзници Wink. Правя уточнението, понеже всеки мисли различно по този въпрос Mr. Green Аз съм идентична с твоя случай - хоризонатлни линии на челото и такива точно под долния клепач ooooh!. Специално Мервеянс-а, както писах и преди в темата, за около очите много ми помогна - видимо се поизгладиха линиите Flutter
Край, зарибена съм  Mr. Green Щом става и за околоочен. А трябва ли ми допълнително околоочен, сега ползвам Продиджо мостра (ей няма край бе  Mr. Green ) и нещо не съм във възторг и се чудя дали да се връщам към Клиник или да опитам нещо на друга марка?

# 381
Аз пък се чудя какъв крем да си взема за околочния контур. Трябва ми някой силно хидратиращ,  успокояващ и сруще мимически бръчки. Спряла съм се и на друга марка, но все пак не съм се отказала от Nuxe.

# 382
А трябва ли ми допълнително околоочен

Няма нужда от допълнителен крем отгоре Wink, серумът си е достатъчен Peace

# 383
  • Countryside

Спечели ме, ще си взема. Още ли има подарък при закупуване на 2 продукта Нюкс?  Flutter

# 384

Спечели ме, ще си взема. Още ли има подарък при закупуване на 2 продукта Нюкс?  Flutter

Не знам, Сиренце, нямам представа Rolling Eyes Дано някой се включи с информация Wink, защото и аз мисля да си взема 2 продукта Flutter, като излезе новата серия Hug

# 385
  • на последния етаж
Аз вчера си закупих крема за ръце и крема за стъпала и ми подариха едно много сладко несесерче с четири мини разфасовки вътре (крем за ръце и нокти, крем за стъпала, крем за тяло и крем за лице с мед).

# 386
Крема за ръце има страхотен аромат, но ефект траен не усетих. Залагах големи надежди. ooooh!

# 387
  • на последния етаж
Аз ползвам крема за ръце едва от днес - надявам се да не ме разочарова: толкова много се чудих какъв крем да си избера сега.... Rolling Eyes

# 388
  • Countryside
Аз ползвам крема за ръце едва от днес - надявам се да не ме разочарова: толкова много се чудих какъв крем да си избера сега.... Rolling Eyes
Ще ти препоръчам страхотен крем за ръце при това евтин. Имам голям проблем с кожата на ръцете в студа, пробвах какво ли не(вкл. крем за ръце на Ести  Mr. Green ), най-добре ми действа простия Епитализиращ крем на Талодерма за 2лв. Е, няма такъв крем просто - не омазнява, омекотява, не пада след миене и има вълшебен ефект върху кожата на ръцете(милото е с алергия към студ, само с това му оправям ръцете ooooh! )

# 389
  • на последния етаж
Благодаря ти, Сиренце  Hug !
Веднага щом имам път към центъра, ще се обзаведа с това кремче  Grinning ! Талодерма се продава само в аптеките на Лечител, нали?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт