Козметиката на Nuxe - 2

• 62 691
  • 467
  •   1
Отговори
# 360
А някой да ми каже нещо повече за новата серия тази за несъвършенства?

Серията е предназначена за мазна и комбинирана кожа. Състои се от почистващ гел, овлажняващ крем против несъвършенства за стягане на порите и матиращ флуид Peace
Иначе аз имам питане към Кабив  bouquet  и ще съм благодарна, ако се включи Hug Знам, че рибата е още в морето Mr. Green, но си мислех дали почистващият гел от новата серия ( предвид, ако не се лъжа, съдържанието на салицилова киселина ) е съвместим с Нирванеск-а и Мервеянса, които ползвам в момента? Не би трябвало да има проблем, нали? Thinking

# 361
  • София
Задължително ще си взема новата серия като излезе на пазара.
От около месец ползвам крем Фреш лайт и крем Етинселант. Страхотни са като консистенция и много добре попиват, но кожата ми е проблемна и се нуждае от нещо по-силно.
Почистващата пяна с трите рози също много ми харесва. След измиване лицето става гладко, меко, много е приятна.

# 362
  • на последния етаж
Благодаря за отговора на Kabiv!
Още днес ще се взема мултифункционалното олио (сигурно пише, но дали се нанася на влажна кожа?)

# 363
Благодаря за отговора на Kabiv!
Още днес ще се взема мултифункционалното олио (сигурно пише, но дали се нанася на влажна кожа?)

Аз го нанасям на суха кожа. Никъде не прочетох че трябва да е влажна.

# 364
Не мога да разбера в кои случаи се получава т.нар."кир  ефект".При мен Етинселанта има направо вълшебно действие и направо се влюбих в него.Кожата ми е с разширени пори и при допир се усещаха пъпчици и трънчета.Сега след по малко от месец кожата ми е като "бебешко дупе" Grinning .Имам следната схема на почистване:

- сутрин -  измиване с гел за смесена кожа ( това не е на Нукс, но чакам новата серия )  и след него Фреш- а за смесена кожа и Фитошок за околоочен
- вечер  - измиване с гела и след него Етинселанта и пак Фитошок около очите
 -един -два пъти седмично пилинг на лицето за премахване на мъртвите клетки (Мисля, че не може да се разчита само на кремовете и че точно от там се получава този"кир ефект")
Дано съм била полезна на някого.  Hug

# 365
Привет!

Има ли вече на пзара новата серия за кожа с несъвършенства?И дали тя е подходяща за 33 годишни фенки на NUXE?Кожата ми е с леки несъвършенства и се чудя дали да не закупя кремовете Фреш и Етиселант за дневна и нощна употреба или да инвестирам в новата серия...  Confused

# 366
Изабела, доколкото разбрах вече има крем за кожа с несъвършенства. Най-добре отиди до Ремедиум. Аз също ще си го купя въпросния крем.

# 367
Изабела, доколкото разбрах вече има крем за кожа с несъвършенства. Най-добре отиди до Ремедиум. Аз също ще си го купя въпросния крем.
Ще чакам отзиви за новата серия и аз, все още имам за около месец от Нирванеск-а, който си купих в края на Октомври  Flutter. Някои от вас се оплакват, че им свършва бързо, а пък на мен ми е страшно икономичен /ползвам го за дневен само, може би затова/.

# 368
записче,отивам назад да ви чета

# 369
Днес търсих новата серия, но все още не е заредена Peace Казаха ми, че от другата седмица я пускат на пазара Wink
Разбира се, в някои ( при това големи ) аптеки ме гледаха на лудо Mr. Green, но това е друга тема

# 370
И аз търсих ама...  Sad

# 371
А дали е желателно да се закупят и трите продукта за оптимален ефект?Колко ли ще струват общо???Аз привършван с Нирванеск и серум Марвелянс и се чудя колко парички ще тр да заделя...... Rolling Eyes...
Kabiv,според теб за 33 годишна жена с леки несъвършенства кое е по-подходящо:новата серия или старат комбинацията от Фреш сутрин и Етселант крем вечер?По принцип ползвала съм преди време на Виши Нормадерм и имаша супер ефект,но тогава бях и по-младичка,а сега го пробвах наново и нещо не се получава същия ефект и прекалено изсушава кожата,даже ме е страх да не намажа очната зона,че....
Та с една дума съм се спряла на Nuxe и ще очаквам твоето мнение,за което благодаря предварително! newsm51

# 372
  • София
И аз имам въпросче към Кабив.   bouquet

Пробвах серум Марвелянс, но си чувствам лицето много опънато. Със суха кожа съм и се притеснявам серумът да не ми я изсуши съвсем.  Tired
След като го чувствам по този начин на лицето си, означава ли, че не е подходящ за моята кожа или само първоначално действа много изсушаващо ?

# 373
Пробвах серум Марвелянс, но си чувствам лицето много опънато. Със суха кожа съм и се притеснявам серумът да не ми я изсуши съвсем.  Tired
След като го чувствам по този начин на лицето си, означава ли, че не е подходящ за моята кожа или само първоначално действа много изсушаващо ?

Иля Hug, да споделя, понеже ползвам серума Peace На мен не ми действа изсушаващо Rolling Eyes, даже напротив - много добре ми хидратира, но аз съм с комбинирана кожа. В началото обаче усетих лек дискомфорт, като го нанесох newsm78 и така няколко пъти. Не знам, може би на кожата й е било необходимо да свикне със съставките. В последствие обаче неприятното усещане премина и сега всичко е О.К. Може би трябва да пробваш да го ползваш в продължение на няколко дни и, ако продължава опъването, да спреш употреба! Peace

# 374
Много доволна  съм от  серума Мервиянс  опъване   чувствах първите няколко дена ..след   втория  ден дискомфорт не съм почувствала.
Но слагам  малко серум  една   максимум  две капки   дори две са много   за моето   лице   изчаквам 20 мин   и след това слагам богатия крем   през деня Нирванекс  или нощен  Мервиянс.  Изглади    всички  фини лини  за  няколко  дена   Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт