Удължаване на косата- 10

• 64 664
  • 561
  •   1
Отговори
# 195

Ти като имаш тресички тях ли искаш да си слагаш,или искаш кичури,и просто разпитваш.Кажи ми,за да мога да ти отговоря.Относно това,че явно си с гъста коса,това няма значение,просто ще ти се сложи повече коса,демек набутана си с парите. Laughing

Тресите нямам намерение да ги ползвам, не ми стоят въобще добре Crazy Дори си мисля, че косата на тия треси е синтетична. Такъв тънък косъм няма как да е истински. Иначе са на три реда, но стоят като плява в косата ми Sick А не бяха много евтини, към 340лева с ушиването. Имам предвид за качеството им. Знам, че хубавата коса е към 1000 лева и за такава съм се навила.

Иначе това, че съм с гъста коса и че ще ми сложат още повече коса ме притеснява. Ако стана с огромна, гъста коса не знам как ще го преживея този обем ooooh! Laughing

# 196
Не,ти с огромна йоса няма да станеш.Те си знае то колко да ти сложат.Става дума че няма да е малко и плешива коса,защото не върви горе да ти е гъста косата,а надолу да има някакви тънки редки косички.Праосто ще гледат да върви дфобре надолу,да не енещо рядко,което да се откроява от косата ти. Hug
Жалко за тресичките,по принцип и 340лв не са малко.
А ти на редове ли пак искаш?

# 197
Славче, и аз не знам какво искам. В смисъл не съм наясно. Искам да стане хубаво и качествено и да знам , че косата е истинска, а не синтетика. До колкото разбирам от сайта на Дима при гъсти коси се практикува методът кичурчета- много на брой разположени навсякъде из косата. Хареса ми тоя метод с кератина, защото не знам как ще търпя капсите по главата си Laughing Редовете придават повече обем, а аз не искам. Другото, което се чудя е дали косата да е права или чуплива като моята естествена. Ще проуча добре вариантите преди да отида, че да не се получи както с тресите ooooh!
Знаеш ли кои марки коси са 100% естествени и европейски? На Дима уж са, поне така пишат, но как да разбера дали е така? Знаеш ли направо не ми се вярва откъде ги намират толкова много естествени и европейски коси Wink Mr. Green Представи си колко девойки ежедневно трябва да стрижат, само за нуждите на българките, които масово се удължават. Какво остава за другите страни.

# 198
Момичета ,имам една голяма молба, кажете ми кой е най-добрия мед за удължаване на изтощена и тънка коса, и в кой салон ?! Ако можете да ми дадете и някакви ориентировачни цени ?
Моля, изгориха ми косата !

# 199
Момичета ,имам една голяма молба, кажете ми кой е най-добрия мед за удължаване на изтощена и тънка коса, и в кой салон ?! Ако можете да ми дадете и някакви ориентировачни цени ?
Моля, изгориха ми косата !

Гледам и ти никакъв труд не си си направила да прочетеш  Tired.Затова- кичури Great Lenghds ,е Магама,цена 1500лв.

Славче, и аз не знам какво искам. В смисъл не съм наясно. Искам да стане хубаво и качествено и да знам , че косата е истинска, а не синтетика. До колкото разбирам от сайта на Дима при гъсти коси се практикува методът кичурчета- много на брой разположени навсякъде из косата. Хареса ми тоя метод с кератина, защото не знам как ще търпя капсите по главата си Laughing Редовете придават повече обем, а аз не искам. Другото, което се чудя е дали косата да е права или чуплива като моята естествена. Ще проуча добре вариантите преди да отида, че да не се получи както с тресите ooooh!
Знаеш ли кои марки коси са 100% естествени и европейски? На Дима уж са, поне така пишат, но как да разбера дали е така? Знаеш ли направо не ми се вярва откъде ги намират толкова много естествени и европейски коси Wink Mr. Green Представи си колко девойки ежедневно трябва да стрижат, само за нуждите на българките, които масово се удължават. Какво остава за другите страни.

Сещай се сама колко от косите са естествени.Косите които вземеш от човек,на оплкитки,това са естествени,всичко е друго е синтетика,но много добра синтетика,или смеси- естествена със синтетика.Все пак има разлика между синтетика за 100лв и синтетика за 1100лв. HugЛентите де правят повече,не знам защо си останала с такова впечатление.Ако ти харесва на кичури,иди и се направи така,хубаво там е че може да се оформи по-естествено,отколкото тресите.
Не гледай толкова сайта на Дима.Аз с много неща там не съм съгласна.Приемнро аз съм с тънка и изтощена коса,и според тях трябваше да съм самона ленти,аз заложих на киури,нямах никакъ проблем,моята си отпочина,порастна.Абе всичко беше на 6.

# 200
Благодаря ти ,Slav4e_Av4e !
Мога ли да те притесня с още един въпрос?
Как  е твоята  косата след удължаването? Не се ли затормозява ?Расте ли?

# 201
Благодаря ти ,Slav4e_Av4e !
Мога ли да те притесня с още един въпрос?
Как  е твоята  косата след удължаването? Не се ли затормозява ?Расте ли?

Моята коса,беше изгорена от изрусяване,сега е супер.Вече е израстнало,съживена е,много порастнала,няма грешка просто.И се е сгъстила Grinning

# 202
Много ,много ,Благодаря  Slav4e_Av4e !   bouquet
 lovekiss

# 203
Няма защо.Успех.  bouquet

# 204
Славче само да ти кажа че цената в магама за редове /от 200гр/ с моя коса е 400 лв и поставянето отделно 160 лв, да ти кажа  направо се обесмисля щте пробвам пак като твойта коса на кичури но моля те ако чуеш за някой перукер ми кажи без значение каде е ,че косата която я купих е фантазия.

# 205
Славче само да ти кажа че цената в магама за редове /от 200гр/ с моя коса е 400 лв и поставянето отделно 160 лв, да ти кажа  направо се обесмисля щте пробвам пак като твойта коса на кичури но моля те ако чуеш за някой перукер ми кажи без значение каде е ,че косата която я купих е фантазия.

Аз затова ти казах перукер.Защото за шев на ред е 80лв,отделно е обработката,понеже тая коса минава на дарак,после я подреждат,и отделно цена за слагане. Grinning Ти си помисли че всичко е 80лв ли.Ако имаш 3 реда,само 280 са ти за шевл.А те са минали направо на грамаж.Иначе със сигурност имате няколко перукера,все някой в темата се надявам да каже.Аз в Кърджали си я правих.

# 206
а ти кажа те не ми споменаха 80 лв явно това е за тези които си слагат от азиятските нали ги обшиват допълнително ,решила съм за сега ще сложа от"мерцедеса"  Grinning на косите и ще се изправям проблема ми е че исках къдрава и готина коса но нестава за сега а и някой ако се сети за перукер ще съм много благодарна

# 207
а ти кажа те не ми споменаха 80 лв явно това е за тези които си слагат от азиятските нали ги обшиват допълнително ,решила съм за сега ще сложа от"мерцедеса"  Grinning на косите и ще се изправям проблема ми е че исках къдрава и готина коса но нестава за сега а и някой ако се сети за перукер ще съм много благодарна

по принцип не искам да се заяждам, но вече много се ядосвам.... като искаш коса и перукер, защо не си търсиш.... аз написах в google.com - перукер в тъсачката и веднага ми излязоха поне 10 страници, които ако беше прoчела щеше да видиш че в София има доста такива... а в един форум има цяла тема за това, не ми е работа да се меся и не искам да се заяждам, ама като искате коси положете усилия

"Ето тел на перукери близко до площад Македония "Би Си Уик студио" 0888619731, 9543329 за ушиването, а фризьорката ми е Лили - студио за красота Лазур 3000 тел. 0898337878"

това е цитат от форума, не знам дали функционира още, но все пак е нещо!

# 208
ако знаеш само колко съм ти благодарна,но моляте не се ядосвай нали съм блондинка въобще не съм се сетила   love001 

# 209
Още малко ще ви поизнервя с един въпрос Laughing Wink Нали може?
Въпросът ми е към тези, които са пробвали и двата метода за удължаване. Кое ви е по удобно за носене? Коса на кичури или на редове? В смисъл при кой от двата метода скубе по-малко при ресане? И имам едни подозрения, че там където са съединени собствената и чуждата коса измиването е много трудно. Изобщо промени ли по някакъв начин ежедневието ви заради косата. Говорим само за постоянното удължаване. Преди време бях на плитки и доста зор виждах точно с миенето. А съхненето беше 9дена 8часа Laughing Затова и ги махнах на 20я ден.

Общи условия

Активация на акаунт