Удължаване на косата- 10

• 64 581
  • 561
  •   1
Отговори
# 390
Ей,все чаровни дългокоски,беееееееее!!!   bouquet

За теб три   bouquet  bouquet  bouquet

# 391
Наснимката до мен /русото девойче  Wink/ е сестра ми! Тя също си удължи косата, но след няколко измивания тя се заплита ужасно! Като се среши, слага кристали и едно двуфазно нещо /серум ли е кво е?/ и само двапъти да се завърти и става на топка отзад на тила  Cry Дайте идеи какво да направи? Как сте се справяли вие с този ужасен проблем /ако изобщо някой е имал такъв/?

http://media.snimka.bg/1626/009507231-big.jpg

Точно това си помислих като видях снимката ,че сте сестри!А за косата на сестричка,за съжаление може би си е до качеството на самата коса.Въпреки това да я мие с продукти специално за удължена коса само,кристали горещо препоръчвам моите UNA на Rolland.Веднъж имах такъв проблем с няколко кичура,върнах се за рекламация и ми ги смениха веднага.

# 392
 Laughing рядко ни разпознават, че сме сестри! Лошото при нея е, че косата и е на треса, няма как да се сменят едно или няколко кичурчета  Sad аз за това се чудех, дали няма някаква възстнавовяваща маска или продукт или каквото и да е, нещо което възстановява тези удължени коси  Thinking!!! Нещо такова имах впредвид  newsm78 newsm78 newsm78

# 393
мисля, че бях чела някиде напред в темичките за такив проблем със заплитането, разрови се по назад в темичките може да откриш нещо полезно.  Wink

# 394
мисля, че бях чела някиде напред в темичките за такив проблем със заплитането, разрови се по назад в темичките може да откриш нещо полезно.  Wink

офффф чета, чета никъде не мога да намеря, нищо по темата! А тези кристали на Rolland от къде да ги намеря???

# 395
Косичката е Ах'Не е страхотна,аз вече й го казах,ама пак де.

airgirls за съжаление няма как да я оправи,така става с евтините синтетични коси,дето са треси на метри. Може да маже кристали и каквото иска,ампули на Лореаол, но общо взето няколко часа след това пак ще се заплита.Просто е некачествена коса.
Това да търсите корени в краищата е пълна глупост. Първо тия коси са синтетични, никой да не си мисли че се събирали от четки и паднали.Нали се сещате тогава колко време ще се събира един комплект само, за да с еднаква структура,дължина и т.н.  ooooh!, и каква трябва да е цената.

# 396
momi4eta molq Vi pomognete.
V4era trabvashe da si smenq kosata poneje moqta zapo4na da se oplita adski mnogo i kato izlqza prekarvam po4ti cqka ve4er pred ogledaloto, no za moe ogromno sajalenie ne friziorkata mi i se naloji za patuva i neospqh da q podmenq... i sega mi se nalaga da posreshna edna koshmarna nova godina  Cry iskam da pomolq ako nqkoi ot vas moje da mi kaje salon v sofiq i da mi dade kordiati shte sam vi mnogo priznatelna... izklu4vam Magama i Dima poneje tam cenata e po 3lv za postavqne na ki4ur bez drugite neshta a az sam se snabdila sas 150br i parite koito trqbva da dam mi idvat neposilno mnogo  Sad taka 4e molq  vi ako nqkoi moje da pomogne shte sam mu mnogo blagodarna  Praynig  Peace
vesela koleda na vsi4ki vi  Hug

# 397

Това да търсите корени в краищата е пълна глупост. Първо тия коси са синтетични, никой да не си мисли че се събирали от четки и паднали.Нали се сещате тогава колко време ще се събира един комплект само, за да с еднаква структура,дължина и т.н.  ooooh!, и каква трябва да е цената.
Всъщност, този тип коса(най-често китайска и индийска) е един от най-разпространените и възможно най-евтините.
Аз лично съм виждала подаващи се корени по върховете на нискокачествени коси.А и колкото и да е евтина косата, чисто синтетична никога няма да ти сложат(обикновено евтините коси са смес).

# 398
EMPRЕSS не споря, да знаеш. И без да е наясно човек, като се замисли, ще се сети че за 200-300кинта,няма кой да събира естествена коса. За толкова години и толкова коси, които съм имала, никога не съм видяла корени по върховете.И не само на мои,и на приятелката ми. Peace

Яна в Магама е 2лв на кичур, не три,и за друго не се плаща, само за поставянето, защо реши че и друго. Rolling Eyes  Иначе виж в тоя салон, 1,40лв на кичур е http://www.suncitystudio.com/?navigate=hair3.

# 399
Не съм много веща в тези неща,но това,което казва Totally*Av4e ми звучи логично и я подкрепям  Peace

# 400
В Магама е 3лв преместване на кичур,2лв е ако кичурите са техни!

# 401
реших че е 3 понеже като званнах жената ми каза : "май беше по 3лв на кичур, а боядисване и оформяне отделно" и затова си помислих че наистина е така.

# 402
EMPRЕSS не споря, да знаеш. И без да е наясно човек, като се замисли, ще се сети че за 200-300кинта,няма кой да събира естествена коса. За толкова години и толкова коси, които съм имала, никога не съм видяла корени по върховете.И не само на мои,и на приятелката ми. Peace

Яна в Магама е 2лв на кичур, не три,и за друго не се плаща, само за поставянето, защо реши че и друго. Rolling Eyes  Иначе виж в тоя салон, 1,40лв на кичур е http://www.suncitystudio.com/?navigate=hair3.

изумена сам и ме е срам... изумена съм че пак реагира толкова бързо и супер адекватно, (за което много благодаря  Hug   bouquet) а ме е срам че два дена си тарся салон и кадето и да се обадя всичко е заето.... хората са луднали по празниците... като мен  Rolling Eyes

# 403
реших че е 3 понеже като званнах жената ми каза : "май беше по 3лв на кичур, а боядисване и оформяне отделно" и затова си помислих че наистина е така.

Значи 3лв. ти е на кичур преместването и боядисване на цялата коса е 70лв.,оформянето си влиза в тия цени,поне на мен не са ми взимали!Това е цялото плащане! Hug
Трудно ще се вмъкнеш в някой салон по това време,по добре измисли някаква прическа за нова година,нещо плитка или нещо събрано щом ти се оплита толкова.

# 404
Яна, звънна ли там душко,какво казаха?Има ли свободни,или да търся друг. Hug По принцип понеже видях косата ти, от бяодисване ти нужда няма да имаш, кичурите са си както трябва.Единствено ако ти прецениш, ще се боядиса нещо по твоята. Оформянето  не е нищо, на мен за него не са ми взимали пари, рязват от тук от там и е готово. Така че слагането на косата и боядисване ако решиш.70лв е боядисване но на цялата коса, заедно с удължената. А ти ея няма да боядисваш, понеже ти е на кичури,както бях аз.

Общи условия

Активация на акаунт