Първо зъбче украсява вече усмивчицата сладка на Юнското бебче

• 15 160
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, нека да подпомогнем естественото раждане в България http://estestveno.com/index.php?pageid=2&langid=0&itemid … 1501&cid=1504, дори и да сте раждали секцио Wink

# 76
  • Стара Загора
...Днес трябваше да ни приемат, ама се отложи за понеделник, та имам още няколко дни бонусSimple Smile
Хич не ми се влиза в болница, ама ...(хидронефроза имаме , оперативно лечение ...ако някой се чуди)...
Дано скоро всичко се оправи fingerscrossed
Вижте какво намерих. Това е от панаира преди 2 седмици.

# 77
Здравейте мами,

И аз да се разпиша  Grinning
Мимченце,  Hug за темата
Ние вече хапваме пюренаца-тиква и морков,от утре морков+картоф.На бебе много му хареса моркова и даже се ядосва като извадя лъжицата за нова хапка,иска постоянно да му се налива в устичката.Купувам Хип,но ще пробвам и др.марки .
Иначе момчето ми е мн послушно... спинка нощно време и се буди чак към  7 сутринта Пу-пу.
Всеки ден сме на разходка и се надявам още дълго да е по-топличко.
...Днес трябваше да ни приемат, ама се отложи за понеделник, та имам още няколко дни бонус:)
Хич не ми се влиза в болница, ама ...(хидронефроза имаме , оперативно лечение ...ако някой се чуди)...
Дано скоро всичко се оправи fingerscrossed
Praynig всичко да е ок

Хубава вечер и лека нощ  Heart Eyes

# 78
Бърз запис и от мен  Wink

mimchence   bouquet както винаги бърза и прекрасна темичка  Simple Smile

Sleeping Beauty на мен докато бях бременна ми казваха да пия протеинови шейкове ,само като се сетя  ooooh!,аз съм пробвала да ги пия с какво ли не:мин.вода,газирана вода,безалкохолно,,кисело мляко,прясно мляко,кола,нектар,натурален сок,сок от компот и .... каквото там има в течна форма но резултатът беше  Sick,дано ти имаш по-голям успех  Peace

Лека нощ и спокойни бебета  Whistling

# 79
Здравейте!

Ние вчера бяхме на консултация и отново сме качили цяло килце за месец- вече сме 8.100кг Shocked и 67см
Затова от днес сме вече на 4 хранения и от утре започваме с попарките. Ще имаме само едно хранене с мляко-вечерното.
закуска-попарка
обяд-зеленчуково или месно пюре
след обяд-каша
вечеря-мляко
Бихме и последния пентаксим и сега следващата ваксина(хепатит Б) е декември месец.
Вече смених зимния кош с летния, че на Атанас не му е интересно да гледа небето , иска да гледа напред!
MaLe стискам палци!Всичко ще мине и замине!
samimami сигурно е било страхотно!

Сладка вечер!

# 80
vesi21, това за активиата - аз само преповтарям казаното от лекар... вече тотално се обърках по въпросите за кърмата... Значи казваш само дребни мастноразтворими молекули... логично звучи да  Peace
а я ти кажи как върви плуването? Може ли да пуснеш някоя снимка, или да "разкажеш" някое упражнение? Да подпомогнеш и нас, в дълбоката провинция, дето се опитваме да си киснем децата във ваната  Joy

Моят Митак чу, че се каня да го отказвам от нощното ядене, и явно се стресна... откакто го споменах това във форума си спи по цяла нощ без чужда намеса   Mr. Green ама да видим до кога...

Аз имам помпата на авент, но съм я ползвала само един-два пъти. После я дадох назаем на едно майче, но тя се е отказала тотално от кърменето още през първия месец, та сега ще ми я върне, но аз май ще я пазя за следващото раждане. То май за 4 месеца съм цедила не повече от десетина пъти  Crazy Лично за мен няма никакъв смисъл, щом има бебе, което да суче  Peace  

Лека ви нощ!

# 81
  • И аз не знам къде...
geneva2008, не е ли малко рано за попарка  newsm78? Днес на обяд дадох 6 лъжици плодово пюре и намалих млякото с една лъжица. Резултата беше рев със сълзички половин час преди времето му за хранене  Sad! Явно не го засища това пюре. Утре пак ще пробвам като дам половинка бурканче и по-малко мляко и дано няма пак рев  Praynig! Иначе как ще заместя цяло хранене  newsm78!

MaLe, стискам палци операцията да мине успешно и всичко да е наред с бебчо  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover!

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 22:41 от dari75

# 82
Здравейте Simple Smile

МеЛе стискам палци всичко да мине безпроблемно!

Имах ужасна нощ... Tired Боислава се събуди в 1.15 и аз си помислих,че не е от глад,защото иначе си спи до към 3 часа минимум.Давах биби,вода...ама не!Гладно си е било детето!Наяде се,заспа и в 4 и 6 часа пак ставахме да се храним  ooooh!  Какво и стана-незнам.Дано  не се повтори и тази нощ,че съм страшно уморена,а и цял ден репетиции...

Отивам да лягам Crazy

Лека нощ!

# 83
geneva2008, не е ли малко рано за попарка  newsm78?
аз пък мислех да попитам не е ли рано за месо?

МаЛе, дано всичко мине гладко  Peace

# 84
geneva2008, не е ли малко рано за попарка  newsm78? Днес на обяд дадох 6 лъжици плодово пюре и намалих млякото с една лъжица. Резултата беше рев със сълзички половин час преди времето му за хранене 
...ами аз само слушам какво ми казва педито и това правя. Няма му нищо на детето.Така доволно си спиииинка.
Относно плодовото пюре- и Атанас не издържа 4 часа с едно бурканче и затова като давам плодово пюре  следващото хранене е след 3 часа.
MISHAa дано тази нощ да се наспите с Борислава Peace!
offioly малко е раничко за месце ама не мисля да го спирам, след като му е вкусно  chef

# 85
както обещахме : властелина на ваната ... моля простете леко скованото представяне на Митю, ама още не може да преживее сценичната треска, и се стъписва  Joy Когато прожекторите угаснаха си направи такава салса във водата   Crazy

# 86
Хаха, Митачето е голямо сладурче. Heart Eyes Ама накрая се поуплаши, и Йойо прави такава физиономия като й мине вода през лицето и разперва ръцете. hahaha

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 87
  • И аз не знам къде...
както обещахме : властелина на ваната ... моля простете леко скованото представяне на Митю, ама още не може да преживее сценичната треска, и се стъписва  Joy Когато прожекторите угаснаха си направи такава салса във водата   Crazy

Joy Joy Joy smile3501 Браво на човечето!
Офи, не те ли е страх, че ще му напълниш ушите с вода? Аз още му ги пазя на моя младеж  Blush! Иначе и ние пляскаме и изхвърляме половината вода от коритото със сериозна физиономия при това  Mr. Green!

# 88
Здравейте,
от вчера доста сте поизписали  Wink та накратко

Честити месечинки на Любослав, Пресияна, Боян, Елена, Искрен, Виктория  Heart Eyes Hug  bouquet

Трънче, мисля след 6 мес. да му взема от онези чаши с мек накрайник, те са с дръжки и на тях ще се учи да държи, за сега не давам  Naughty бях чела някъде, че е хубаво (задължително) при хранене на бебето да има човек от единия край на шишето и от другия  Wink

orhid, браво за захранването, радвам се, на Боян му харесват кашичките  Heart Eyes специалист си  chef

T o n i, браво и на Теди за първите лъжички плодови пюре  Heart Eyes, а на теб желая дълги и спокойни нощи  Wink
Изобщо поздравявам всички бебоци за откриването и новите за тях храни  Hug колко ли са интересни, вече нямам търпение и Митето да стане поне на 4 мес. и да му предложа картофчето, малко ще се караме с педиатърката му, ноооооооо това си е моето решение, детето още повръща, а тя сокчета!

Gali80, поздравления за избора на помпа!  Hug

MaLe, дано всичко мине бързо и да се възстанови бързо твоето съкровище  Praynig много  Hug от нас

samimami, как ми се ходи на такова мероприятие... като дете много ги обичах панаирите, а тук от тази година нямаааааа! да благодарим на кмета  Close

offioly, и нашия Митак като види, че го снимам и се стъписва  hahaha, баща му е същата работа, може да е от името  Joy

Ние почти по цял ден сме на разходки. Днес го водих на консултация при друг педиатър и ни даде жената направление за ортопед, да видим другата седмица дали ще ни приеме доктора, че няма свободни часове за седмици напред  ooooh! дано всичко е наред  Praynig

Спокойни нощи и безгрижни дни от нас за вас  Heart Eyes

# 89
Dari, и аз ги мислех тез уши, но май няма причина за страх. Имам си едно на ум, ако вземе да плаче безпричинно ще кажа на педито да ги погледне специално Simple Smile Но нали ще става плувец, все трябва да свиква  Peace

Общи условия

Активация на акаунт