Първо зъбче украсява вече усмивчицата сладка на Юнското бебче

• 14 926
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Вече 1634  Laughing /после ще включа и др. компютри и ще гласувам пак/

Sleeping Beauty, браво на Мишето.

Офи, забравих да те поздравя за плувеца, браво на Митачето!

# 181
  • И аз не знам къде...

Сами, 1463 са  Peace! Зачудих се от къде за 15-20 минути се събраха толкова гласове и проверих  Embarassed!

# 182

Сами, 1463 са  Peace! Зачудих се от къде за 15-20 минути се събраха толкова гласове и проверих  Embarassed!

1464  Simple Smile получи се  Mr. Green преди не ми мина номера, но сега стана  Mr. Green ще го гоним това бебе докато го стигнем  Wink

Митето тази сутрин ме изуми - събуди се да хапва в 5:30! ами не го е правил това от бебе  Joy разбирай от край на 1 мес.
Днес ще запретвам ръкави, че имам двама именника утре  Party ще замеся една питка и ще забъркам един бърз кекс, като за начало   chef

като ми остане време само ще рестартирам и ще гласувам  Mr. Green

При нас вали, и днес няма да има разходка  Sad
Дано на вашата улица изгрее слънце  Heart Eyes

# 183
Защо не виждает нищо полезно в киселите,като те се приготвят с мляко и плодове  Confused
Ми щото доколкото си спомням се правят и с нишесте. Пък плода е варен, нали? А за млякото, ако става дума за прясно, него бих дала след годинка / ако изобщо дам, но това е друга тема /. Специално за плодовете / аз и преди съм писала /, че в нашата къща от 2-3 години се ядат сурови и отделно от всякаква друга храна. Така че бих дала отделно каша, отделно плод, отделно кърма/АМ.

# 184
Е, Бюти или моя Ю Туб не работи, или вече си го изтрила Мишето от там. Не успях да я видя.

Мацки, аз вече не издържам на безсънието. Много ми идва, всичко почва да ме боли, задъхвам се, пулса ми все повече се ускорява, не знам какво да правя. Малкия просто не иска да спи за повече от 3 часа. Пак спахме снощи общо 5 с прекъсване за хранене, след първите 3 часа и това беше. Сега го оставих в кошарата вече уморен до краен предел, да поспи малко, но аз не мога да затворя очи, което е по-странно. Пак ще спи най-много 40 минути сигурно. Не спи много през деня. На 3, 4 пъти да заспива, общо за 3 часа. Шефките ми мислят да ми правят он-лайн офис и да рабоя вкъщи. Аз да спя няма кога, а как ли ще почна работа?  newsm78 Знам, че съвет няма и не искам да звучи като оплакване, просто споделям с вас, защото нали пред family-то трябва да сме най-силни.

А като гледам днес времето е точно като настроението ми, без изглед за слънце  Simple Smile Ще гледам обаче да излезем малко, поне така ми става по-ведро. Вече го нося само в слинга, кошовете са твърде малки, а и ми е много по-удобно да се шматкаме наляво-надясно.

Леле, супер тъп пост стана. Сори!

# 185
Добро утро на всички! Hug

Инче, искрено ти съчувствам, може би му растат зъбки и затова е толкова неспокоен.. Rolling Eyes Имам една приятелка с бебчо на 7 месеца с абсолютно същия случай като вашия. Само че той вече изкара 6 зъба и му расте 7ми, затова е така нервен. Гледай да си почиваш когато той подремва, сигурно звучи прекалено лесно, ама ... мисля, че наистина е важно за мама да е отпочинала, за да може да бъде пълноценна за бебчо (и себе си). Hug

Вивиан, и аз гласувах за вас, за пореден път. Mr. Green Тоя сайт явно е много бъгав щом позволява един юзър да гласува повече от веднъж. Wink

Бюти, браво на Мишето, колко е хитра само. Heart Eyes При нас пък не може така, щото нашия шезлонг се люлее само нагоре надолу, все мама трябва да е там, за да го засили. Crazy

Офи, така е с екзотичните плодове и зеленчуци. Ние примерно нали ще пътуваме догодина до втората родина на Йойо - Перу, та там имат още 100 плода, за които хабер си нямах преди да отида. Simple Smile Примерно имат плод кактус, лукума, гуанабана, каму каму, плюс по-известните папая, манго, нар, авокадо... Всичкото това трябва по някое време да й го предложа и на малката. Laughing Надявам се, че не са някакви алергени, че да стане по-лесно, пък и свекървата да помага. Wink

А в тази връзка да питам - лук кога се въвежда? newsm78 Аз изобщо не го ям, ама там и много лук ядат.. Tired

И все се каня да ви питам - с олио ли мажете още или с мляко? Изобщо кога се маже с мляко? newsm78 Имам една бутилка дето купих още като бях бременна и така си седи недокосната. Според майка ми зимно време трябвало с олио да се маже, защото загрява.. Вие как мислите? Thinking

И последно - да напомня на всички - ако качите снимка за колажа и имате трудности с надписването, моля ви пишете ми на лични, за да ви я надпиша и да мога да я включа на първата страничка! Peace

# 186
  • София
Инчока, много лошо без сън  Shocked Има ли начин да го държиш ти буден, когато решиш, за да се опиташ да въведеш някакъв режим newsm78.  Поне вечер някак си да заспива към 9-10, и ако го помъчиш няколко вечери без нощтно хранене и белким свикне. Знам ли и аз - при нас ако не беше бебата сама да се научи как ли щях аз насила да се справям хич не ми е ясно. Пък може и период да му е на Бобчо.

При нас например може беба да се разсее и от ядене и от сън (освен ако наистина зверски не и се спи), когато и говоря много и се хилотим като зелки - до час се отлага първоначалния и мерак. А другите мами нали споделиха, че бебоците спели по-добре сами в креватчетата си - пробвай да го отделиш, ако вече не си го направила. Няма ли кой да дежури вместо теб нощем понякога?

Дано скоро се оправи положението.

# 187
Добро утро

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И НА ПРАЗНУВАЛИТЕ ВЧЕРА

Исках да ви покажа на какво попаднах http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA&feature=related

# 188
Здравейте и от мен!
Инче, стискай зъби маце, все някога ще се свърши Praynig

Да взема и аз да кача нова снимка, а? Те ще проходят вече децата, нашата снимка е от преди Пепо да се помни Joy

Някой ще даде ли пак сайта където се гласува за Вивиан?

# 189
Гале, аз вече ви я смених, бе душа. Wink Сложих снимката от детската градина, ама ако имаш по-нова, давай. Laughing

За Вивиан:
http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-meses-con-su-papi_fd1c2c6.html

Малта, много интересно! Wink При нас почти всичките съвпадат, особено НЕЕЕЕ. Laughing Heart Eyes

# 190
мимченце, много екзотично звучи да живееш в Перу Simple Smile Съвсем друг свят! Харесва ли ти там?
На Мишел след баня й правя цял куп спа процедури без да искам Joy, имам разни натурални олиота, кремове... Доколкото знам, олиото е за предпочитане през зимата.

Вери, можеш ли да ми дадеш някаква рецепта с авокадо. Знам, че ти много го обичаш. Вчера купих едно, но не знам какво да го правя  Blush Нали е много хранително, рекох да го прибавя към моето захранващо меню. Иначе, така в суров вид ми е леко гадничко на вкус, не знам що...

Инче, дано скоро се променят нещата, а работата я забрави на този етап, че хептен ще се скапаш..  Naughty Според мен, първо трябва да си по-свежа, за да започнеш да работиш пак. Недей да си жертваш здравето заради едната работа!

Вивиан, що не каза по-рано, че конкурса още тече, че да ударим по още няколко рамена Wink Я гледай колко сме много тук   Laughing

Благодаря ви за коментарите по повод мойто маймунче.  Hug Наистина е голяма хитруша.  Heart Eyes

# 191
  Laughing Много сте сладки ей  Mr. Green

Благодаря за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet

По принцип от едно Ай Пи се гласува веднъж, но от страницата обясниха, че има начин да се гласува повече пъти - ако се изтрият кукис и хистори, и са минали 24 часа.

От първо място ни делят към 500 гласа, едва ли ще ги съберем. От моя страна всичко живо е гласувало, роднини, колеги, приятели, мои и на мъжа ми, скайп абонатите ни, всички  Grinning

В началото на конкурса навъртвахме по 100 точки на ден, така че до другия четвъртък има достатъчно време да я задминем, но ми се струва, че няма смисъл, защото тя е намерила някакъв начин да си прави точките.

П.С. Ако можех да си пусна тема във форума.............., но теми с подобна тематика били забранени  Rolling Eyes

# 192
  • Пловдив/София
Здравейте.

Днеска много крив ден. Йоана от 7ч. се е събудила и ей сега заспа преди 15мин. Незнам вече какво му става на това дететнце,ми то рева като никога досега.Хем и се спи,а не може и рееееев.Направо кошмар  Tired .
Да не говорим,че през нощта пак се събужда в 2ч. и така ми се спи и на мене.  ooooh!  ooooh!  ooooh! .

От едно известно време забелязвам ,че на Йоана кожичката под мишниците и малко по-надолу й става много суха,чак се лющи.
Мажа я с олио и вярно,че не всеки път успявам да я намаажа като хората,ама незнам защо така се получава  Thinking .
Помислих си първо,че като я къпем всеки ден с тия шампоани от тях става,но започнахме да я къпем през ден и пак така стои -суха,та суха тая кожа.
При вас случвало ли се е, и ако да какво правите ???

# 193
  • Miami
Привет  Simple Smile

Инче, не мислиш ли, че бебчо може да иска да го захранваш вече? Все пак той е доста едричък и може млякото вече да не му достига  Peace Не мисля, че на всяка цена трябва да се чака бебето да стане на 6 месеца и тогава да започне захранването. Всяко бебе е различно и има различни потребности  Peace

# 194
здравейте и от мен мацки  Sunglasses
Аз влизам набързо с едно въпросче на Паола са и се появили нещо като лишеичета по крачетата и на лакътя на едната ръчичка много се притеснявам не мога да си обясня на какво се дължи от както се е родила не сме сменяли козметиката и и до сега не е имало проблем Rolling Eyes,ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарна да пише   Simple Smile

п.п. благодаря за пожеланията   bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт