Sleeping Beauty, браво на Мишето.
Офи, забравих да те поздравя за плувеца, браво на Митачето!
! Зачудих се от къде за 15-20 минути се събраха толкова гласове и проверих
! Зачудих се от къде за 15-20 минути се събраха толкова гласове и проверих
получи се
разбирай от край на 1 мес.
ще замеся една питка и ще забъркам един бърз кекс, като за начало 

Знам, че съвет няма и не искам да звучи като оплакване, просто споделям с вас, защото нали пред family-то трябва да сме най-силни.
Ще гледам обаче да излезем малко, поне така ми става по-ведро. Вече го нося само в слинга, кошовете са твърде малки, а и ми е много по-удобно да се шматкаме наляво-надясно.

При нас пък не може така, щото нашия шезлонг се люлее само нагоре надолу, все мама трябва да е там, за да го засили. 
Примерно имат плод кактус, лукума, гуанабана, каму каму, плюс по-известните папая, манго, нар, авокадо... Всичкото това трябва по някое време да й го предложа и на малката. 
Аз изобщо не го ям, ама там и много лук ядат.. 
Имам една бутилка дето купих още като бях бременна и така си седи недокосната. Според майка ми зимно време трябвало с олио да се маже, защото загрява.. Вие как мислите? 
. Поне вечер някак си да заспива към 9-10, и ако го помъчиш няколко вечери без нощтно хранене и белким свикне. Знам ли и аз - при нас ако не беше бебата сама да се научи как ли щях аз насила да се справям хич не ми е ясно. Пък може и период да му е на Бобчо.
Сложих снимката от детската градина, ама ако имаш по-нова, давай.
При нас почти всичките съвпадат, особено НЕЕЕЕ.
Съвсем друг свят! Харесва ли ти там?
, имам разни натурални олиота, кремове... Доколкото знам, олиото е за предпочитане през зимата.
Нали е много хранително, рекох да го прибавя към моето захранващо меню. Иначе, така в суров вид ми е леко гадничко на вкус, не знам що...
Според мен, първо трябва да си по-свежа, за да започнеш да работиш пак. Недей да си жертваш здравето заради едната работа!
Я гледай колко сме много тук
Наистина е голяма хитруша.

.
.
.
Не мисля, че на всяка цена трябва да се чака бебето да стане на 6 месеца и тогава да започне захранването. Всяко бебе е различно и има различни потребности