Първо зъбче украсява вече усмивчицата сладка на Юнското бебче

• 14 937
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Ние се разходихме малко,но бебка се стресна и заплака в количката и айде у дома на топло.Събрахме листа от разни дървета,сега ще ги лепим на картонени листове с каката...обичам неделите Heart Eyes
vesi21,samimami,благодаря!На това Джъмбо му се каня много отдавна и все не ми остава време като съм в София.
Някой да знае как се съхранява тиква?Иска ми се с нея да захраня,но след месец и малко,а не знам дотогава дали ще има newsm78Остават естествено и готовите пюрета,но те ако не са Хип или нещо друго органик,се губи смисъла,а само на Хип скъпо ми се вижда нещо ConfusedАз замразих целина,пащърнак,магданоз,копър..дано тоя път ми се получат по-добре манджите,че Ния само ги плюеше Embarassed

# 256
  • Стара Загора
...Някой да знае как се съхранява тиква?Иска ми се с нея да захраня,но след месец и малко,а не знам дотогава дали ще има ...
Тиквата издьржа цяла зима без нищо да я правиш, така че винаги можеш да разполагаш с прясна.  Ако нямаш домашна, вече се продава и нарязана на парчета и то не само по големите хипермаркети, но и на пазара.  Peace

# 257
Bili, аз съм съхранявала в камерата готова варена в стъклен буркан. Като се размрази се запазва вкуса, но става малко по-водниста.

Днес е много гадно времето, пак ще пропуснем разходката Cry. Диди голям сън му удари по случай смяната на времето  Wink

# 258
Само да вметна, че не трябва да се държи (тиквата) на балкона например, защото като паднат много температурите замръзва. Миналата година имахме две, бая време си седяха там и когато решихме да ги готвим, баща ми ги хвана за дръжките и останаха в ръцете му. hahaha
И ние купихме две, сложихме ги в килера. Peace

# 259
  • варна
 ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ МИТАЦИ! Да са живи и здрави и всички,които имат месечинки.  bouquet
 Аз вчера произведох първото домашно пюре за Бобчо.Имах две домашни дюли и ги сварих салко вода, те си поеха водата докато изтиват, после ги пасира, даже стана много гъсто и долях половин чаша преварена вода .Понеже още няма как да го дам, го насипах във формата за лед. Опитах го киселичко е на вкус, може би после ще го смесвам с ябълка. Аз пък мислех дали може да се замрази диня и да се дава после като сок,че имам останала една.
 Ние имаме подарък едно столче за хранене Бертони, още не сме го сглобявали, ама едва ли скоро ще седнем в него, още главата не държим добре. Blush
 Аз мислех да мина без такова, една идея бях видяла как се прави торба и се закача на облегалката на нормален стол и бебето няма как да се измъкне, мисля че с едно кенгуру ще стане идеално.
 Сега го държа в себе си и така давам пюре няколко лъжички. Ама кашата още с биберон я давам. Не мога да си представя още да изяде 100г с лъжица.

# 260
голям съм заплес  ooooh!

честит имен ден на всички митковци!!
със здраве да си носят имената и да са много щастливи!   bouquet

ПП: били, тотално ме отказа
столче няма да купуваме  Crossing Arms  Hug

# 261
И ние май първоначално ще се храним в люлката или столчето за кола Peace

Орхид, Дидинка си хапва с лъжичка около 70мл АМ вечер, тъй че където АМ, там и каша; ама ти си знаеш Hug

Кори, в тази връзка, не виждам защо тепърва трябва да учиш Жорето на шише. Нали скоро ще ги учим от чаша да пият Wink

# 262
Гали,Самимами,благодаря Simple SmileЩе се запася тогава с много тикви,че и аз ги обичам Heart EyesИмаме гараж,в който не влиза нито една кола,ще го напълним с тикви hahaha

# 263
  • Miami
Кори, в тази връзка, не виждам защо тепърва трябва да учиш Жорето на шише. Нали скоро ще ги учим от чаша да пият Wink

Гали, абе много време отнема с тази лъжичка, пък и бая се понакапваме, с шишенце по бързичко става  Mr. Green И аз си мислех за тези чаши, ама точно от кога започват от чаша да пият newsm78 Не е ли доста раничко?

# 264
Кори ,нищо 4е до сега си писахме по скайп ....  Crazy (ама ти нали ми каза лека нощ и тука ще ти пиша)
Ама да ти кажа за тия чаши ,че май са след 6 месеца и нагоре ....  Thinking

# 265
Мамита привет  Hug

Наш Митю днес има имен ден  Mr. Green
Благодарим за пожеланията!!!

По повод повода ни дойдоха на гости моята приятелка и нейната дъщеря, кака на Митака с два месеца!
Извадиха си пюрето от тиква - домашнярка, и Митьо такива очи облещи  Shocked Малката кокона му се смее, а той  #Crazy към пюрето (нали си е оранжевичко, хваща очото);
По повод повода трите безмълвно се спогледахме и решихме ... Отнехме му девствеността на Митковоя стомах  Mr. Green Една лъжичка, а човека се облизва, облизва...
По повод същия повод вечерта дойде баба-леля на гости, и донесе... ТИКВА за Митака  Joy Все едно сме се наговорили! Та ще си му давам по една-две лъжички домашна тиква, без стремежи да се храни с нея.

Трънче
, няма параноя относно сядането... ние си го държим седнал бая време вече, той е толкоз стабилен, че всеки път се учудвам. Возим се в седналата количка, на полу-седнало положение! Ми к'во да ги правим малчовците... акселерати  Mr. Green
popoiop ние пък снощи бяхме обратно - спа при нас поради прекалено често будене за цица  Tired пфффф взе ми здравето! май го мъчат зъбите. все иска да суче, а го гледам, че не си прави труда да преглъща, просто си дъвче  Tired
Kory за чашките - има едни меки силиконови накрайници, които за към 4-ти месец ги дават май; за 6-ти са твърдите! (ама не съм 100% убедена че е така).
samimami точно това столче имам предвид! Това което каза за положението на табличката е много интересно! ще го имам предвид като избирам столче (днес ни дадоха парички за имения ден, та още утре ще си купим столче и пасатор!  Mr. Green)

бряяяя как успях да запомня всички  Joy

Лека нощ!

# 266
за 4ашките ,май е рано 4-ти месец...защото накрайниците (на пове4ето мисля)са с пове4е от една дупки и детето не може да пие още....Аз имам биберон за едното шише на нУк с  мн голяма дупка.е казвам ви Алекс се дави и не може да пие оттам....
та така ....ми не помня откога се ползваха тия 4аши...някоя мама ако знае да каже

# 267
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен  Hug!

Честито на всички малки и големи Митачета   bouquet!

Да почерпя и аз, че днес и моя татко е именник  cheers! Наздраве (той тортички не яде  Mr. Green)!
!

Както си и мислех сутринта запяхме в 5.10 по смененото време  Crazy! И целия ден режима е с един час напред. То няма лошо, и със ставането в 5 ще се примиря, ама ми е криво, че  не мога да го разхождам в най-хубавата част от деня. Той тогава иска да спи и то по очи  Crazy! Никакъв шанс да е в количката. Днес спа от 13 до 16 часа. Е, от време на време му давам биберона, държим се за ръцете, галя го, но си спа детенцето  Peace! Дано така да продължава!
Днес решихме с татито да пробваме дали сме израснали рефлукса и му купих АМ на Хип 2. За сега не е повръщал и дано така да си е  Praynig! Изядохме си и 1/2 пюренце от ябълки, а за утре му купих моркови с картофи, т.е. вкарвам картофа  Peace! И мисля м/у храненията да му дам и останалото пюренце от ябълка!

Айде чао за сега  Hug!

# 268
  • Стара Загора
за 4ашките ,май е рано 4-ти месец...защото накрайниците (на пове4ето мисля)са с пове4е от една дупки и детето не може да пие още....Аз имам биберон за едното шише на нУк с  мн голяма дупка.е казвам ви Алекс се дави и не може да пие оттам....
та така ....ми не помня откога се ползваха тия 4аши...някоя мама ако знае да каже
Не точно ЗНАМ, по-скоро е как е било при нас. Сами започна да пие от тази чаша на 4.5месеца и все още я ползваме за през ноща. Много сьм доволна и наистина не се разлива.

# 269
Samimami  bouquet. Ще взема и аз да потърся такава чашка у наше село Wink.

Аз намерих ето това за чашките http://papa-bebe.com/cup.html, много ми се вижда на мен възрастовата граница, ама де да знам. Най-добре да се пробва сякаш Thinking

Общи условия

Активация на акаунт