Покажете си хола / споделете идеи-3

• 100 012
  • 412
  •   1
Отговори
# 150
Атлантика, мен хола ти ме спечели много хубав е станал. Сподели малко повече за дивана, че не разбрах фирмата, която даваш за какво е?

Тапетът на едната стена също е много хубав. Отгоре лапми ли сте сложили?
Не разбрах на пода какво има  newsm78
абе май много неща не разбрах  Laughing, но важното, че се е получило  Peace

# 151
    Атлантика, много красиво!Очите ми останаха в хола  bouquet

# 152
Атлантика, мен хола ти ме спечели много хубав е станал. Сподели малко повече за дивана, че не разбрах фирмата, която даваш за какво е?

Тапетът на едната стена също е много хубав. Отгоре лапми ли сте сложили?
Не разбрах на пода какво има  newsm78
абе май много неща не разбрах  Laughing, но важното, че се е получило  Peace

Фирмата е специализирана да произвежда само мека мебел от всякакъв материал.

Над тапета има лампи, които светят отгоре и отдолу, стои много красиво вечер.

На пода имаме бял ламинат на бледо-сиви цветя-моя измишльотина, но се връзва с тапета. Днес ще купуваме килимче за под масата, харесала съм едно тъмно-сиво с дълги ресни.

Радвам се, че ви е харесало.   bouquetМай само на мъжа ми не му харесва, каза че прилича на аптека хола заради белите мебели.
Между другото всичко в къщи съм си измислила сама, естествено с детайли взаимствани от Интернет. Освен това на белите мебели изобщо не личи праха, така че не е голяма робия.

# 153
А тапетът на цветя на коя фирма е?
Стените бледо розави ли са?
За съжаление не се виждат цветята на ламината.

Браво за детайлите. Не се притеснявай и моят мъж все е недоволен, всички ахкат като видят трапезарията ни, само на него не му харесвала картината, която е основният акцент  Confused, сега искам втора картина в хола, а той само мрънка значи. Нищо не разбират от мода и обзавеждане  Laughing

# 154
Атлантика, леле какъв огромен хол! Завидях ти благородно и не съвсем.  Laughing Crazy Много добре се е получило, изчистено и приятно за окото. Холната ни маса е почти същата като вашата, аз съм я украсила с различни дранкулки, стои ефектно.
Аз ще пусна снимки като се върне милото след месец, че имаме още да дозикусуряваме по новия апартамент /макар че не е чак толкова нов, защото се нанесохме май месец/.

# 155
jalana тапетът е Мосю Бриколаж, а стените са бледо лилави. Специално за теб ще снимам ламината. Mr. Green  Съгласна съм с теб относно картините. Едвам накарах моят мъж да закачим и ние няколко. То бе голямо мърморене  #Cussing out

Клото холът е точно 27 кв.м., и знаеш, че като ново лесно се чисти, ама после. То не е само хол. Ще му мисля тепърва. ooooh!
И аз съм нахвърляла разни дреболийки в чекмедженцето под масата. Права си, че стои ефектно. Чакаме от теб снимки на апартамента ти. Heart Eyes

# 156
Атлантика, поздравления за вкуса ти, страхотно е.  Peace
А лилавото, нямам думи.  Crazy

# 157
....Чакаме от теб снимки на апартамента ти. Heart Eyes
Той ще е напълно готов чак напролет.  ooooh! Заради детската спалня, тъй като предстои тепърва да поръчваме обзавеждане за там. Старото (което е на две години) не пастна добре, пък и вече имам две деца. Май нещо бях писала в отчетната по въпроса.
Но на дневната ще пусна снимки скоро, веднага щом си харесам килим и разкарам цветята. Цяла джунгла е.  ooooh!

# 158
Благодаря murvet77   bouquet

Клото, защо ще махаш цветята, такъв уют и топлина създават???? Аз толкова искам да имам, но съм много непохватна в тяхното гледане, че не оживяват задълго, пък и мъжът ми само бучи като види цвете наоколо. Joy

# 159
Няма да ги махам всичките, но повечето наистина ще ги раздам... Много място ми заемат и ми пречат. Иначе обичам да се грижа за тях, с голяма любов си ги отглеждам, но ужасно много станаха.  Rolling Eyes Ако имах излишна тераса за остъкляване, друго щеше да е. Винаги съм искала нещо като зимна градина. Някой ден, живот и здраве.  Grinning

# 160
Уха, случайно попаднах тук, но пък при вас е много уютно.Страхотни домове.Поздравления.
Мюрвет77, супер трапезаря.
Дого,  сигурно диванчето е толкова удобно,колкото е хубаво.
Атлантика, Цялото ти жилище е направено с вкус и любов.
Клото, пожелавам ти мечтаната зимна градина.

# 161
  • Пловдив
Атлантика, страхотен дом имаш   bouquet

Аз бих искала повече инфо за фирмата за дивана и колко парички ви излезе, дали имат и офис в Пловдив? Аз съм си харесала модел, щом могат да правят по поръчка е супер, но как да уточним от разстояние дамаската  newsm78 Имаш ли ракла под лежанката и механизъм за разтягане   bouquet

# 162
http://www.aiko-bg.com/pictures/Kardif_big.jpg ..... някой да я е виждал в действителност newsm78 все залитам към този стил  Simple Smile

# 163
  • Варна
atlantica холът е трепач. Peace
Тъмно лилавото ме очарова, много го харесвам този цвят.

# 164
За съжаление не се виждат цветята на ламината.

Ето специално за теб снимка на ламината в близък план  Laughing

http://i234.photobucket.com/albums/ee158/luizapopova/apartment/DSCN0174.jpg

Общи условия

Активация на акаунт