Покажете си хола / споделете идеи-3

• 100 477
  • 412
  •   1
Отговори
# 270
nellito_v смятам, че страхотно ще стои цвят шампанско на хола ти. А и той е страхотен. Дано намериш подходящ цвят и естествено фирма, която да ти изработи модулите.

# 271
  • Mostly in my mind
ХАРЕСАХМЕ си ламинат за хола на фирма Kaindl. Има ли някой впечатления? Ако намеря снимк,а ще сложа

# 272
Използвам,че сте на тема ламинат.Мисля си че ламинатът трябва да е такъв,че на него да отиват и светли и тъмни мебели-като на Клото ,например.И да е един за целия апартамент. Говорите -ламината за детската,ламината за хола.Не мога да си представя да отвориш вратите на стаите и ламинатът да е различен.Как се получава при прехода от коридора към стаята?/Ако коридорът не е с  теракот,разбира се/
Направо ми се вижда неприемливо от всяка стая да наднича нещо различно.А нали и вратите в един апартамент са в един цвят.Ако добре стоят с единия цвят ламинат-няма да стоят добре с другия.Различното в цветово отношение се постига с мебели,пердета,килими и аксесоари.Има ли някой с подобни на мен виждания и дори изпълнено така.Как мислите?Предстои ми да реша този въпрос и всяко мнение и илюстрация ще ми е от полза.

# 273
W, аз мисля като теб.  Peace
Когато миналата година купихме апартамента, в спалнята и хола имаше паркет, чамов, в ужасно състояние. Всички роднини твърдяха, че няма начин да бъде оправен, да сме го махнели. Но аз много държах поне да пробвам да го спася и успях. Паркетаджиите се справиха повече от чудесно, въпреки скептицизма. Те самите чак се изненадаха от резултата. Но ако не бяха успели, ламината щеше да е еднакъв навсякъде, точно заради причините, които си описала. Ние такъв поставихме в спалнята и на коридора, както вече казах, и е един цвят.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 18:54 от Клото

# 274
Dolce&Da , благодаря ти! Май се сещам дори кой е магазинът до 13та поликлиника. Още тия дни ще отида да надникна.
W, и аз споделям твоите виждания за ламината /а и за всички видове настилки по принцип/. У нас само в банята има теракот, всичко останало е с еднакъв ламинат, който е без лайсни при прехода към различните помещения. Но и в банята е сходен цвят /с шарка на дърво/. Ако разполагах с повече средства, когато правехме ремонта, щеше да е дюшеме /без банята, разбира се, въпреки че страшно се изкушавам/.
На вилата пък е изцяло гранитогрес - на сиви и черни ивици в хола, по стълбите и антрето на горния етажи и дюс сиво в баните. Само в спалните сложихме ламинат, защото ми е студено на копитцата. И има преход с лайсни - е, не ме кефи особено, но и ламинатът е в гамата на гранитогреса от антрето. Вратите, естествено, са еднакви.
Виждала съм няколко жилища на мои приятели, изцяло на паркет или дюшеме. От входната врата, та до спалните. Много е красиво!

# 275
Използвам,че сте на тема ламинат.Мисля си че ламинатът трябва да е такъв,че на него да отиват и светли и тъмни мебели-като на Клото ,например.И да е един за целия апартамент. Говорите -ламината за детската,ламината за хола.Не мога да си представя да отвориш вратите на стаите и ламинатът да е различен.Как се получава при прехода от коридора към стаята?/Ако коридорът не е с  теракот,разбира се/
Направо ми се вижда неприемливо от всяка стая да наднича нещо различно.А нали и вратите в един апартамент са в един цвят.Ако добре стоят с единия цвят ламинат-няма да стоят добре с другия.Различното в цветово отношение се постига с мебели,пердета,килими и аксесоари.Има ли някой с подобни на мен виждания и дори изпълнено така.Как мислите?Предстои ми да реша този въпрос и всяко мнение и илюстрация ще ми е от полза.
Това е въпрос на вкус.
Аз например ,ако имах възможност щях да си направя много стаи и всичките в различен стил.Съобразявайте се със собственото усещане,а не с модата.Модата е преходна.

# 276
  • София/Осло
Това е въпрос на вкус.
Аз например ,ако имах възможност щях да си направя много стаи и всичките в различен стил.Съобразявайте се със собственото усещане,а не с модата.Модата е преходна.
Но това наистина е въпрос на вкус , а не на мода.
В моя апартамент ламината е еднакъв навсякъде , а плочките в кухнята го имитират  Peace

# 277
В къщи мебелите ми са от бял лак и много лесно се поддържат и не става на пръсти. По-тъмният цвят лак по-трудно се поддържа.
atlantica аз точно твоя хол гледах и мн ми харесаха, но мисля в нас да не е чисто бяло ами нещо леко по-тъмно, мисля че цвят шампанско му викат. Това, което аз съм показала ме устройва, защото и дивана ни е такъв. По-нагоре го бях показала, но ето го и у нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292385&pid=10203069

Аз да ви отвлека от паркета и да типам за тези щори. Вкъщи също имам плисе щори, но само един слой. Виждам, че си сложила два, възможно ли е newsm78 Как се прави? На Гершман ли са или на друга фирма?

# 278
да divana, възможно е Simple Smile бях пуснала цяла тема за тях, ето повечко инфо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=343665.msg9080938;topicseen#msg9080938

# 279
Мерси. Моите са като твоите дневни. Поне така изглеждат на снимката. Надали мога да им сложа още един слой сега обаче newsm78
 newsm78 Аз също реших да не слагам пердета, т.е. сложих само на един прозорец.

# 280
  • 5 етаж в ляво
W ,абсолютно е задължително според мен пода да е еднакъв в целия апартамент,както и цветовете като цяло,но разни хора-разни идеали Wink

# 281
Здравейте и от мен!
Не съм писала много отдавна, но то е защото при нас доста отдавна нищо ново не се е случило. Наскоро мъжът ми пак се активизира, така че съвсем скоро ще пусна още снимки.

# 282
много красиви неща има тук  Hug

# 283
  • Sofia
ето и от моя хол снимки, все още не е довършен, търся си секция, когато е завършен напълно пак ще снимам http://picasaweb.google.com/mikys888/kbECMJ#5305656579247991106

# 284
mikys, хола ти е страхотен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт