Февруарският бебок скача в мама скок подскок! - XX

• 13 067
  • 296
  •   2
Отговори
# 105
Добре дошли на всички нови мами-желая ви лека и безпроблемна бременност  Hug

Момичета днес от сутринта ми вдигат нервите на работа и днес съм адски изнервена.

Първото беше за прегледа ми днес, от колко часа, колко време продължавал, какъв бил тоя преглед и ей такива простотии.
Големият проблем е, че аз съм на преглед от 4 и защо после нямало да се върна като стандартно един преглед продължавал по 15 мин. Ама някак си аз не мога да се телепортирам до там и обратно и не винаги успявам да влзена на време - някои път си чакам по час, а ако се наложи да минавам и през лаборатория седя по 2 4аса в болницата.
Абе дебил  #2gunfire направо не знам какво да кажа. Мразя комплексираните мъже, пък било те и шефове.

Сега ми стоварва куп неща да са готови за утре , което няма как да стане физически, и му го обяснявам ама не, та не.

Съжалявам че ви натоварвам с моите проблеми ама съм вбесена направо.

# 106
Искам да питам  стерелизатор на Авент може ли да се използва с друга марка шишета или трябва да са от една марка. Аз още не съм избрала между чико и авент ,но определено ще е едно от двете марки.Комплекта на авент е добра оферта има четири размера шишета с допълнителни биберони четка за миене и залъгалки докато на чико трябва по отделно всичко да се купува.
Всъщност имам да правя доста избори да правя добре че има все още доста време защото аз нищичко не съм купила още а така се изкушавам особено за 1stroller

# 107
  • София
Здравейте бързописки! Честито момченце на ВНЛ. Гледам пишете за стерелизатори аз мисля, че този за микровълнова е добра идея и цена,но ако трябва да сте някъде извън къщи за известно време там може да няма микровълнова.За помпата мисля че трябва да си е нова въпреки,че може да се сменят накрайниците общо взето всичко е въпрос на личен избор. Добре дошил на новите момичета. Благодаря и на мамата поставила ми розовото вързопче stork-girl  Hands Clap.

# 108
Привет маминки с коремчета сладички!!!
klawi, iliana780411, betunqa, добре дошли при нас! Желая ви лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета  на финала!
Rylie, добре дошли отново в България!
Dideroncho, честита прическа. Не се съмнявам , че любимия ще Shocked  Heart Eyes
ВНЛ, честито ти дипломиране и успешно реализиране занапред!

Аз май трябваше да пиша и други неща ама забравих вече, а пък и вие сте толкова активни, че не мога да ви прочета.
Да ви се похваля, че пак съм лепнала онзи вирус с повръщане и разстройство, и то за трети път! Явно при мен вече не е вирус, а нещо хронично! С моя доки се разбрахме, не успяхме да се скараме! Записах си час при док. Марков за ФМ на 11 ноември, малко късно , но моя доки каза, че тогава щяло да се види всичко по - обстойно Naughty  А пък Марков ми каза ако искам да проверявам за отказали часове и можело да мина по - напред!
 Да ви се похваля: вчера си купих бремелински дънки или по - скоро май са джинси, ама много ми харесаха! А пък и си ги намерих на много изгодна цена само 48лв., и се убедих, че не съм толкова напълняла, взех си най - малкия номер , който имаше! Blush
 Ами това засега от мен!
   love001  love001  love001Много цунки по коремчетата!!!  love001  love001  love001

# 109
^desika^ напълно те разбирам!!! Сега щях да използвам нецензурни думички,за да ти кажа какво трябва да направи шефа ти Joyно ще се въздържа за момента... Моята управителка беше същата стока.Представяш ли си,че тя,майка,жена,ме питаше докато ходих на работа кви са тия изследвания дето се правели докато си бременна /тя не била правила никакви/и как така не мога да вляза навреме в кабинета...да си използвам почивката от 1 час,за да ида на лекар,което беше невъзможно,защото и аз като тебе не мога да се телепортирам  Mr. Green пък и все пак за 11 часов работен ден все пак трябваше да обядвам поне... И куп още тъпи въпроси и условия,които дотолкова ме смайваха всеки път,че се чудих тая жена как си е изкарала бремеността изобщо newsm78 И най-важното-не било нужно да ходя на лекар всеки път когато той ми каже....!!!!!!!!!????????????? А сега де #2gunfire

# 110
  • София
уф, хайде и аз да кажа нещо, че съвсем ще ме забравите Simple Smile

^desika^, безкрайно благодаря  за списъка с магазини, защото точно такава задача ми беше дал любимия докато го няма. Аз разбира се имах едва 4 адреса Simple Smile Сега с твоя помощ съм преизпълнила плана Simple Smile
ioli, и на теб благодаря за книжката... макар още да не ми е останало време да я отворя...
iva_angel, благодаря и на теб за информацията за тапата... аз точно това разправям на милото-ей сега ще минат 2 седмици /ще вляза в 7-я месец/ и започваме всеки момент да го чакаме бебето..

alina_v, така и не те поздравих с добре дошла!!!
А сега ще използвам повода да поздравя и klawi и  iliana780411
tesori, ЧЕСТИТО и на теб Simple Smile

В_Н_Л, честито дипломиране, добре дошла в отбора на магистрите Simple Smile

сияние, и на мен ми се струват 6кг. много за 1 месец... може би трявба да ограничиш сладкото и тестените изделия... не знам, но трябва да внимачаш с кръвното...

darima, и аз имам такава болка - остра, прорязваща, еднократна /при мен - само долу вдясно/ Случва ми се във всякакво положение, обикновено като се попротегна нещо... Нищо не правя по въпроса, тя си минава и после пак се появява... според мен това е от разтягането и разпъването... В петък съм на док и тогава ще го подпитам..

маринче, не знам какво да ти кажа за котето  Hug... няма ли начин да му се гипсира крачето или ще си остане малко дефектно? Във всеки случай лошото ще е сега докато го боли.. после животните много бързо свикват с новото положение... Моето куче например има извадена ябълчна кост от около година.. и тъй като скапания вет. не му е напрвил правилната снимка сме изпуснали 2та дни срок на наместване, та сега като се измори накуцва, ама нищо му няма - още е същото ла*нце  Peace
А за твоето коте.. мисля че трябва да го следи известно време вет., за да се избегне възпаление /щом казваш че му е надробена костта/
Колкото до плача и бебо... не са чак толкова крехки бебочетата.. а според мен ако се въздържаш, по-скоро можеш да си навредиш, защотот тогава се стягаш повече... Плачи си и галкай котето да му мине по-бързо

dessi06, и аз съм си харесала тази количка... страхотна е, но много скъпаааа Confused Аз се чудя дали колегите тук на изпроводяк няма да ми направят подарък... стига да им намекна достатъчно ясно Grinning

Geia, аз още нищо не съм направила за фотосесията, но снимката ти е страхотна и още повече ме навива Simple Smile

Да ви кажа, гледам ви снимките... ми ваш'те кореми са по-големи от моя... то не е това правилния начин да го кажа де... просто сте я по-слабички, я по-високи, та БРЕМЕННИТЕ ви коремчета са доста по-изразени от моя... Моето си е като шкембе... то сигурно затова все още никой не ми отстъпва място никъде Simple Smile
Но и аз за следващото бебоче живот и здраве ще съм слабичка /че по-висока няма как да стана Simple Smile/ и аз тогава ще имам "хубав" корем.
В моя случай хубавото е, че нямам стрии и виждам че има още чалъм да растат и корема и цоците... Само се надява да не е много изведнъж, че гърба ми ще сдаде багажа

Аз също не ям сирене, мляко и т.н. но набивам кашкавал, та вреден не вреден - това е единствения начин за моя бебок да докопа малко калций /по-точно аз да си докарам докато бебока "яде" моя/
И като стана дума за ядене... аз това с повтенливостта не го разбирам. При мен действа по по-различен начин:
1 вариант: някой яде нещо - заглеждам се - отминавам - забравям за секунди
2 вариант: някой яде нещо - заглеждам се - опитвам - дояжда ми се като за световно и докато не изям огромно количество не мирясвам...
Та за мен съм решила - никакво опитване!!! Simple Smile

а за надутите крака - аз от няколко седмици насам забелязах че вечер като си сваля чорапите и глезените ми гонят по размер бутчетата.... и тъкмо се чудех дали да си пусна стеррилна урина така че да стане резултата преди Ж.К.-то в петък.. от онзи ден вече нищо ми няма
Две неща са се случили от тогава: ходих на масаж и започнах да пия повече вода, че преди това изкарвах цял ден с една чаша... Кое от тях и дали изобщо някое е повлияло нямам идея... само споделям..

Иначе вчера много добре мина командировката - повече возене и малко работа.. Пак имам синина на крака де... ама нещо много лесно ми излизат
Лошото е че ядохме едно месо на обяд, което беше леко алангле, та пак се притесних за скапаната токсоплазмоза.. но то май повече заради това че чакам резултатите чак утре... уффф  Praynig
А бебо нещо се е завъртял... мърда както преди, но почти не се усеща... сякаш досега е бил с ръце и крака към корема, а сега е с лице към гърба ми.  newsm78
И като знам че и в петък няма да го видим на Ж.К.... най-вероятно обаче в събота ще навия таткото да ни плати един преглед във Вита да се видим с малкото човече Simple Smile

Още веднъж ви прегръщам всички   bouquet

П.П. добре дошла и на betunga в отбора на чакащите жълти гащи Simple Smile

# 111
carboголяма си свежарка!!! Mr. GreenМного ме радваш Hug Всеки път като ти чета постингите и все за нещо умирам да се хиля...Ако имаше някой около мен в момента сигурно щеше да ме помисли за чалната Joy

# 112
здравейте!
много пишете бе мамки Simple Smile супер е това нека да разискваме въпросите, които ни вълнуват.
Мен една колежка, която наскоро роди ме посъветва да си взема стерилизатор за микровълнова. бил много удобен
за шишетата b-free чувам много положителни неща.мисля като му дойде времето живот и здраве да вземем такова
фокси стискам ти палци с бебчовците живот и здраве.но да имаш предвид,че всяко дете е индивидуално и си проявява характера от малко.например аз не съм искала да суча и мн съм плачела, а брат ми си е хапвал стабилно. другото при нас е, че кърмата не е достигала и за двамата. но ще се справиш със сигурност.толкова много майки на близнаци са се справили и ти ще се оправиш  Peace Hug аз много се радвам на близнаци Simple Smile
имам въпрос: нормално ли е бебето да е хорисонтално разположено в матката? док каза, че е ок ама да питам някоя мама ако има опит.
за килограмите мисля,че не е нормално за 1 месец 6 кг,но пък съм предприела мерки-повече движение, по-добра храна.ако някоя мама има проблеми с  smile3550 разрових се в нета и много мами със същия проблем бяха дали съвет- овесени ядки.аз опитах и има ефект
какво ще кажете за тази количка http://www.concord.de/en/moving/buggys/concordneo/travelsystem/apple.html
ВНЛ честито!
 wavey на новите мами.съгражданка имам даже Simple Smile лека бременност и здрави бебчета!

# 113
Мамчета, има безплатни изследвания на бременни в болница по ендокринология "Иван Пенчев" на ул. Дамян Груев №6 (близо е до руски паметник)! Качвате се направо горе в болницата, а не в регистратурата и казвате, че сте бременна и идвате за проучването! Аз утре сутринта съм там! Която желае може да отиде! Взима се само кръв (за урина не съм сигурна)! Ако имате въпроси питайте, няма проблем! Целувки на всички!  Hug [/b]

# 114
siqnie  ,аз точно това имах предвид в един от предишните ми постинги...Че като се родят бебоците тогава ще му хванем цаката.Иначе съм много доволна,че с всеки даден от мамите съвет научавам по нещо ново и полезно...

# 115
Привет момичета!!!
Карбоуспокои ме малко,и при мен е долу вдясно еднократна,но много болезнена.Сега нищо ми няма,но днес отивам на док и ще видим ,вечерта ще напиша.И аз си мисля,че може да е нещо от движението или бебката да е пристиснала нещо,защото не боли постоянно,няма кръв и други оплаквания.Но сякаш идва от десния яичник,такова чувство имам...
Тонита това за изцеждането разбира се още не съм професионалист,но от отва,което знам е че-да,задължително е да изцеждаш всичко след като нахраниш бебо,за да не се застоява кърмата,да не се получи мастит.И аз много се притеснявам за това,особено ме ужасява факта как трябва да си разтривам зърната и подобно,защото ми се струва много болезнено,но ще видим.
Иначе сме добре от 3 сме на нов доктор,при който преполагам,че ще искам да раждам,но това ще ни е първата среща и ще видим какво впечатление ще ми направи.
Ами това е за сега,момичета Лек ден до довечера! Hug

# 116
Ухаааа!Вече сме на 6-тото квадратче newsm44

# 117
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами welcome
siqnie, количката ми харесва  Simple Smile
За шефовете,моят също е една откачалка нямам думи...но на него му е простено той в живота си жена  не е виждал да не говорим да разбере как се чувства една бременна.Аз,се радвам че с  бившият собственик на фирмата  се разбирам много добре и той ще е на работа до нова година,така че с шефа много работа нямам да имам.Аз днес ще поръчвам дрешки и други неща от  www.bebybutt.de   след туй ще кажа как са.

# 118
dessi06 ех как ти завиждам! Благородно естествено Mr. Green Много ме е яд за високата доставка до Бг.Иначе толкова исках и аз да си поръчам по нататък нещо.В момента гледам Ларедут и си харесвам някои неща,но и в немския сайт има толкова красиви дрешки... Sad

# 119
Здравейте, момичета!
Не съм ви чела, ще се върна назад сега, но имам питане, много съм притеснена, Cry ходих да си взема сега едни изследвания и са ми открили някакви Е-коли, някоя от вас знае ли за какво става въпрос, опасно ли е, док ми е изписал Зинат 500. За съжаление не можах да се видя с лекаря си, затова се обръщам за помощ към вас, ако някоя има повече инфо за въпросните гадове ще съм благодарна да ми пише, даже може на ични да не занимавам цялата тема с моите проблеми. Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт