Февруарският бебок скача в мама скок подскок! - XX

• 13 068
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро мами Simple Smile аз от няколко дни имам нещо като контракции, боли ме от време на време коремчето Sad изписаха ми хапчета за отпускане на матката или с/у преждивременно раждане. Имали някой със същия проблем от вас.Много ме е страх да не стане нещо!
Лек ден на всички

# 91
ивка646 ,ходила ли си на лекар? Според мен лечението е индивидуално,според нуждите и евентуални предишни проблеми на бременната newsm78.Надявам се всичко да е наред,но за твое си успокоение иди на лекар ...  Hug

Аз пия магнерот от самото начало на бремеността,но той мисля,че е по-скоро против контракциите... newsm78 Незнам! Нека някоя по-компетентна мам да си каже мнението...

# 92
Здравейте Simple Smileивка646,аз от самото начало на бременността съм с болки и на 3 пъти ми изписваха Папаверин,Магне В6 и но-шпа.След неколкодневен прием болките ми отминаваха.Надявам се и при теб да затихнат

# 93
  • София
Добро утро и от мене!

Ивка646, аз в петък и събота миналата седмица имах стягане в корема и веднага отидох на лекар, изписаха ми магнезии и също така тази седмица да си остана в къщи. Сега определено се чувствам по-добре и с всеки изминал ден стяганията намаляват. Освен че си стоя в къщи гледам повече да лежа и съм минимизирала домашните задачи, но трябва да се пазим - работата никога няма да свърши.

# 94
Добро утро и от мен момичета кокичета,

поизчетох ви и събирам съветите ви.
Аз също мисля, че помпата за кърма е хубаво да е лична. Не съм от най-гнусливите, но не знам каква жена ще я позлвала преди това. Ако ми е даде позната може би бих я ползвала, не знам newsm78

За стерилизатора всички и на мен ми препоръчват за микровълнова печка. А и доколкото виждам те са значително по-евтини. Според мен няма сми от ел. стирилизатор, за който ще дам около 150-200 лева и ще го ползвам само 5-6 месеца/
Според вас до каква възраст на детето трябва да се стирилизират шишенцата и бибероните?

Момичета имам нова информация за избора на екип в Шейново / за тези които се интересуват/ Избор на екип там е вече 900 лева, а ползването на ВИП-а по 50 лева на ден.
Аз днес съм на консултация в Св.София и мисля да разпитам какви са условията там.
За сега съм се насочила към Т.Киркова - чета доста добри отзиви за там, въпреки че имам позната която ражда там преди 3-4 години и беше изключително недоволна.

Това е от мен засега момичета.

Лек ден ви желая  Hug

# 95
Аз ходих на лекар преди седмица когато за първи път ме заболя, изписаха ми нош па и магнерич.Извесно време не ме болеше, но въпреки хапчетата по някога се обаждат контракциите. В болнични съм и не ходя на работа, но по цял ден си намирам какво да върша, не ме свърта на едно място, но май трябва да лежа повече. Благодаря ви момичета за отговорите

# 96
Добро утро! Hug

Относно шишетата - тъй като дохранвах още от първата седмица си накупих много на брой и на вид. Изварявах ги в най - обикновена тенджера, която естествено служеше само и единствено за тази цел. Така с едно зареждане вечер и сутрин бях спокойна за целия ден напред - излизах спокойно на разходки, мъкнейки шише за мляко, за вода, по - късно и за сокче. Носех и преварена вода в термос и така можехме да прекараме доста повече време навън, което е супер полезно за бебчето. Ако ме спечелят стерилизаторите с удобство или бързина, сигурно ще си взема. Най - доволна бях от шишето на Авент, но сега сигурно има и повече избор.

Помпата за кърма е много важна, според мен. Особено в началото, докато свикнете и вие, и бебето с кърменето е много важно и да се доизцеждате след всяко кърмене с помпата. Това е с цел предотвратяване на възможни възпаления, мастити и по - сериозни заболявания на гърдата след време.

Иначе, аз съм болна. Само с чай и лимони се лекувам, но не особено успешно. Sad Магнерот продължавам да пия, даже по едно време бях на максимална доза, заради многото контракции.

# 97
  • sofia
Абе мамета нощно време ли пишете не мога да ви изчета.При мен нищо ново в вторник съм на FM и ще докладвам ,дано новините да са добри,че ми е много притеснено и разбира се дано да разберем и гащите какви са.Усмихнат и слънчев ден от мен.
  bouquet

# 98
foxy, zabche това е сайта, от който поръчах! Но казаха, че в магазина има по-голям избор и е по-евтино! Всъщност сайта го беше дала друга мама в предната тема  Embarassed ! Та ето: http://www.dianainicky.com/

# 99
Мерси,dideroncho   Mr. Green

# 100
Явно покрай ангажиментите ми, ще пускам само по един постинг във всяка тема - със скоростта с която ги изписваме.. Grinning

Виждам , че в предишната тема са се заформили спорове  newsm78 Съжалявам за което, както и че не съм влезнала "по навреме" за да отговоря.
Сега смятам, че е излишно вече...

За поръчки Online мога да ви подскажа за един сайт от който форумски мами пазаруват накуп , за да им е по евтино...

Ето линка към сайта: BABY BUT и КИНДЕРБУТ

А ето и линк към темата в БГ МАМА...Мисля, че точно ще започнат да събират поръчки за новата доставка  Peace

# 101
Здравейте и от нас!!!
Нашият бебок го очакваме на 09.02 - с татито сме решили, цвета на гащите да са изненада.
Лек ден на всички - погалете коремчетата  preggo

# 102
 Здравейте, да ви се оплача Sad от известно време се опитвам да се регистрирам в продавалника и не успявам. Помогнете! 
Я -я поредната нова мама добре дошла  Hug

# 103
betunga  Hug Коремчетата ги галим постоянно Simple Smile

# 104
Момичета задължително ли трябва да се изцеждам след кърмене? И се извинявам за глупавият въпрос,но до каква степен се изцежда докато се изпразнят гърдите ли?Просто много държа да кърмя до последно.

Общи условия

Активация на акаунт