Февруарският бебок скача в мама скок подскок! - XX

• 13 068
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Току-що изпратих мъжа ми да ми донесе една чаша мляко. Wink Sunglasses

# 76
  • Стара Загора
Добро утро момичета  Hug
Foxy81,и мен са ме обхванали едни такива въпроси,но аз имам късмета да имам 2 сестри с деца и те ще ми помагат.Да не говорим ,че от едната ще наследя -креватче,помпа,стерилизатор,което за мен си е огромна помощ .Едната ми сестра ползваше на Авент електрическия стерилизатор,който обаче е доста скъп,а другата има на Чико за 25 лв за микровълнова,който върши перфектна работа.
Сега продават някакви шишета против колики ,но не се сещам за марката,а дали наистина вършат работа или са просто рекламен трик не знам  newsm78 .На всичкото отгоре бях чела ,че това били единствените шишета,които са изработени от абсолютно безвреден за бебетата материал,за разлика от всички други шишета на пазара  newsm78.Като се сетя за марката ще пиша  Peace
Сетих се http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=633
FOxy81,всеки път като ти погледна лентичката и си мисля "дупе да й е яко" и така ти се радвам .Много исках при инвитрото да ми се захванат двечки,но и на едно съм благодарна на Бог ,че ми донесе  Hug

# 77
Между другото,действително има теория,според която храненето с определени храни известно време преди забременяването,можело да определи пола на бебето.Става въпрос и за майката(променя се киселинността на средата във влагалището и от там се подпомага или затруднява движението на исканите сперматозоиди,носители на нужния пол ;известно е,че сперматозоидите с Y-хромозома са по-бързи,но с по-краткотраен живот;като им се създадат благоприятни условия във влагалището се предполага,че имат предимство) и за бащата.На мен,лично,това ми изглежда прекалено хипотетично и безмислено,но явно има хора,които се стремят към определен пол.Иначе тези теории не биха били популярни.
Foxy,идеята за стерилизатор за микровълнова наистина е най-добра-ефективно и евтино е,стига да имаш микровълнова Laughing(защото аз нямам и никога не съм искала,та затова ще ми трябва електрически).Иначе Yanast е права-ако кърмиш само не ти трябва,но при близнаци може би ще дохранваш. Peace

Zabche,то всички марки шишета ги рекламират,че имат система против колики...А тези,за които говориш,да не са B-FREE(Dr.Brown)-без бис-фенол А(глицедил метакрилат).Ако са тези,то имат много части и майките,които ги ползваха,казваха,че изпускат като се наклонят..

# 78
  • в сърцето на един мъж...
Само да ви кажа, че такъв мит като шишета против колики, няма Wink Всичко си е рекламен трик и е за успокоение на майките. Няма дете без колики, просто при едни минават по-лесно, при други по-трудно.

# 79

Добро утро, мацки!

Само бързо вклчване преди да изчезна към университета (не детето такова пренатално образование съм му спретнала, че професорите се шегуват, че и за него ще трябва диплома накрая  Joy)

За помпата Аз вече окончателно се убедих, че марката, която ще използвам за всичко е Авент. Това, което ми каза една акушерка, обаче, е , че каквато и помпа да решиш да използваш е добре да е чисто нова. Нещо като принципа с четката за зъби - интимно и лично е. Освен това имало немалко случаи, в който детето се отбива, защото майката си докарва я някоя инфекция, я бактерия от предишната собственичка и докато се излекува бебнцето вече не ще да суче. Не знам доколко е вярно, но на мен ми звучи логично и мисля да не правя компромиси с помпата.

За стерилизатора някак си предпочитам електрическите. Имам 2 причини: първо микровълновата е шумна и ако искам да го използвам през нощта ще събудя таткото (или той мен  tooth ). И второ, все пак микровълновата фурна си е някакъв вид радиация. Четох, че китайските бременилки видят ли двете чертички изобщо не се доближават до микровълнова и си изключват мобилните до раждането. Това ми звучи малко прекалено, но все пак самото облъчване ме плаши.

Шишенцата на Авент пак ме спечелиха. Вярно е, че не са така шаренки като на Чико да кажем, но пък са с обли вътрешни страни - т.е. няма къде да се задържа течност и храна, с широко гърло са, а и накрайниците им са с анатомична форма.

ХУбав ден от мен, сладуранки!
 Аз отивам на лекции, а след това на малко шопинг за дрешки, че майка ми се скара, че все с тези джинси ходя.  Confused

# 80
Добро утро,мили мами!

Веднага искам да ви благодаря за отзивчивоста и за съветите,които ми давате.Помощта ви е безценна и вече предостатъчна.Не ми се иска да ви занимавам постоянно с моите въпроси,но наистина ви благодаря страшно много  bouquet Hug Дано да не съм ви станала досадна и на вас, и на другите момичета тук.Все пак всички чакаме бебета и на всички,на които ни е за пръв път,ни се струва трудно...И дали сме бременни с едно или повече деца,все си изглежда страшничко в началото.

Hug Страхотни сте всички!!! Нямам думи да ви опиша колко...

# 81
Мартеничка,нищо не разказа за светския купон в Арбанаси!Какъв комплекс откриха пак?Разкажи!Все пак е възможност за някой уикенд..

# 82
  • София
брее как ги ядем темите Simple Smile

явно и днес няма да мога да пиша, че ще имам да чета 10 страници най-малко Simple Smile

Hug и   bouquet за всички!!!!

# 83
Добро утро майчета!
Радвам се, че намирате "книжката", в кавички защото си е цял роман, за полезна.
Ако някой не може да си я свали от линка, да каже, ще я пращам на всички желаещи Simple Smile
При нас всичко е нормално, бебока рита бясно.
Да ви кажа, ние нали още не знаем полът на бебето, кумата ми каза да пробвам с махало.
Връзвам си халката на конец, слагам я над корема си, не си мърдам ръката и наблюдавам, как се движи.
Ако е в кръг, е момиче. Ако е напред-назад, или на ляво- на дясно, е момче. На мен ми показа момче.
МОЛЯ ВИ, тези които си знаят полана бебто, да направим един експеримент, дали е вярно горното твърдение. Задължена съм ви.
Ние сме на лекар чак след 1 месец, а толкова искам да знам сини или розови гащи си имаме Hug

Та това от нас, целувки и весел ден на всички!  bouquet

# 84
Аз съм ползвала шишетата В-Free на Др. Браун и сам много доволна! Имат и индикатор за температура, които ме улесняваше като дохранвах, многото части не бяха проблем и не е течало нищо. За тези шишета казват че са против колики.
Geiakаза, че всички деца имат колики. Моето не е имало и в това сам убедена - нямаше нито един от признаците. Казват че момиченцата по-рядко имат колики.
Друг е въпроса дали при нас е от шишетата или и без тях пак нямаше да имаме .... няма как да разбера.
Но фаворита за шишета си казах! Но сам имала и на Event и на Chicco и на Нук. Явно всяко дете по различен начин приема формата на бибероните, защото Гея похвали Нук, а моето дете не искаше и да ги помирише. Формата на биберона нещо и пречеше и го избутваше с език. Затова всъщност се стигна до това да имам толкова различни шишета. По-добре не купувайте много еднакви наведнъж.
За помпата - Event! Друго няма какво да кажа - спаси ме от мастит.
За стерилизатора пак Event за микровълнова. Сега за съжаление тук нямаме микров. печка и май изобщо няма да стерелизирам, а ще мия с гореща вода.
Подчертавам че мнението е лично и никого не искам да задължавам да се съобразява с него.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 09:47 от v.pluemper

# 85
ioli ,а има ли значение халката от какво злато е /жълто,бяло.../ Иначе още сега ще пробвам Mr. Green

# 86

Да ви кажа, ние нали още не знаем полът на бебето, кумата ми каза да пробвам с махало.
Връзвам си халката на конец, слагам я над корема си, не си мърдам ръката и наблюдавам, как се движи.
Ако е в кръг, е момиче. Ако е напред-назад, или на ляво- на дясно, е момче. На мен ми показа момче.
МОЛЯ ВИ, тези които си знаят полана бебто, да направим един експеримент, дали е вярно горното твърдение. Задължена съм ви.

Аз това го правих с предната бременност и показа момче, а имам момиче...  bouquet

# 87
Пробвах няколко пъти и ми излезе момиче,а пък и двете са ми мъжки.Е,дай Боже едното да е момиченце Mr. Green

# 88
  • София
Хехе, foxy, то при тебе хълката се обърква, от толкова много мъжественост!

За шишетата на BFree съм чела, че са добри, защото не пускат много и бебето "не свиква на лесното".

# 89
Foxy, няма значение, мерси  Wink
v.pluemper  -сега ще видим, съотношенито верни-неверни резултати  Hug.
Аз имам усещането, че е момченце, ама ще видим чак февруари, както е тръгнало.
БЛАГОДАРЯ ВИ момичета Party

Общи условия

Активация на акаунт