Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
-
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
-
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
-
Какви са алтернативите на Рокалтрол за лечение на хипопаратиреоидизъм?
-
Какви са симптомите на хипопаратиреоидизма?
Виждам че не писано отдавна в темата,но дано някой ми отговори...
Имам постоперативен хипопаратиреодизъм.Въпроса ми е,при напълно отстранени паражлези не би трябвало да расте стойността на паратхормона(би трябвало да е нулев) и щом стойностите му растат след приема на Рокалтрол това доказва ли че не са отстранени паражлезите,но не функционират добре?Малко объркано стана...дано сте ме разбрали,момичета
. Кръвно ли е от калций ли е от хормон ли не знам. Мене също ме и души все едно не ми стига въздух, ендото вика от ниския калций е , но и ТСХ ми беше 8. Та не знам, ако някой знае да каже и радвам се , че ви намерих
) и не искам да си харчите парите,а и да си тровите организма със още хапчета"Ще видя как ще е през ноември когато съм на преглед при кардиолог отново.Надявам се всичко да е наред
Аз бих добавила,че е многоооо ароматен