95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 14 276
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
samorasliche сега погледнах в интернет много близо до вас има площадка на улица Spielplatz Kiefernweg http://www.dd4kids.de/archives/P8.html дано да ти се отвори за да видиш къде а. Вашия квартал се казва Hellerau/Wilschdorf. Много 4есто ходим до летището понякога за децата там има интересни неща.  Peace

# 211
samorasliche в центъра горе когато видиш с подчертани букви , поглеждаш леко в ляво и ще видиш , че във вашия квартал има 1 синьо балон4е показващо местанахождението на полщадката,увеличи си го и ще видиш къде е.  Grinning

# 212
Котарана, къщата ни в Пловив е на 100м. от любимото ти място. Вълшебно е Laughing.

Синя гарга аз не схванах - вие пращате мейл на немски и получавате тоя отговор, така ли?  #Crazy

samorasliche, съгласна съм с Бибитка - най-добре попитай някоя майка с дете на улицата къде играят Peace.

Бибитка, имам да разказвам случка, която пасва перфектно на аватара ти, ама сега ме мързи и ще остане за утре Wink. симона расте...И издивява все повече и повече.

В БГ се залепи за нас и изобщо не успяхме да мръднем някъде без нея. Единствено много късно след като е заспала излизахме.  Crazy
Другите набори имат ли такива прилепчиви фази? Успокойте ме, че не е така, защото не си познава българските баба и дядо, че ми е страшно сдухано. Confused
Сега остана с дядо си в къщи безпроблемно и ми стана още по-криво. Cry

# 213
Много се радвам, че Сърфи се прибра, гледах снимки - Симоната е много сербез, вярвам ти Сърфе  Grinning
Като се чуем по тел-а ще раздуеш.
Та ме подсетихте и аз да сложа няколко снимки, откакто сме се преместили не бях снимала. Ето няколко от този уикенд. От тази снимка, до края на 5та страница : http://good-times.webshots.com/photo/2564070130089315803Wngriy
На първата снимка и се вижда малко белега от пукането, добре че е под косата.

Тъй Сърфе, сега сме ние наред, да не забравиш. Както бяхме казали - след Бг - то, Мистикланд  Grinning
Мата и тя ме предупреждава от месеци, ха да я видим дали ще излезе сериозна.

# 214
Минавам набър3ичко, само да ви "видя", живи ли сте, 3драви ли сте.
Много хубави дечица на снимките, и все момиченца. Ще си и3бираме снаха Mr. Green
Добре дошли, на 3авърналите се и много честитки на пра3нуващите, със 3акъснение Embarassed
Коремчето на Гея расте и хубавее Wink, гледам Вечкиния момък и той красавец мамин.
Ще пусна и а3 снимки на моя красавец Wink, но нека да намеря първо малко свободно време.
Мисти, срещичка_горещичка стягате май?

# 215
  • Немция
Айде, Перла, пускай снимки да му се порадваме и на твоя бебешор! smile3504

Мистична , и твоята госпожица изглежда вече голямо дете!

Сърфи, гложди ме любопитството каква ли е тази случка- сигурно е със залепена дъвка в косата.... Mr. Green Понеже на мен това ми е преминавало през главата като дете.

В БГ се залепи за нас и изобщо не успяхме да мръднем някъде без нея. Единствено много късно след като е заспала излизахме.  Crazy
Другите набори имат ли такива прилепчиви фази? Успокойте ме, че не е така, защото не си познава българските баба и дядо, че ми е страшно сдухано. Confused
Сега остана с дядо си в къщи безпроблемно и ми стана още по-криво. Cry
Мдааа... Нормално е да има повече доверие в тукашните баба и дядо, които вижда много по-често от българските... А и в Бг сте в нова за нея ситуация, на ново място, с много нови лица(макар и да познава някои от тях).
Не отричам също и някоя специфична за възрастта й прилепчива фаза, но ето, че с тукашния й дядо тя не се проявява.

Сърф, като поотрасне, ще има по-отчетливи спомени за бълг. си баба и дядо, при срещите си с тях ще осъзнава кои са те. И аз съм израснала с баба и дядо на другия край на Бг, виждала съм ги 1 път в годината, но това не направи връзката ни по-слаба. Hug

# 216
Котарана, къщата ни в Пловив е на 100м. от любимото ти място. Вълшебно е Laughing.

леко, zавиждам  Wink

Синя гарга аз не схванах - вие пращате мейл на немски и получавате тоя отговор, така ли?  #Crazy
на немски, търсят къща zа няколко дена в Дания и получават странен отговор на раzвален бг.  Mr. Green

mystic, отслабнала си. каzвай бърzо как?

# 217
Поздрави от Ванчето-мамче, Криси е бил 3 дни в детската клиника с висока температура и обезводнен. На нея не са и дали никаква възможност за почивка - нагоре-надолу непрекъснато. Сега вече бебко е при нея и се надява утре да ги изпишат.

Уф, Бибитка, ако ми беше на близо щях да те разцелувам.

Мисти, планирани сте Mr. Green. Даже се чудехме за Нова година какво ще правите/правиме Mr. Green Mr. Green. Ма не съм нахална, ге? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Отивам да зяпам СтрасТбург!
Хъ-хъ-хъ на една от снимките видях сватбеният подарък на Патрик Laughing. Много сте готини. Роберто е страшен фен.

Сърфов отиде да чете книжка на детето преди сън и сега чувам хъркане от стаята. Не знам дали е той или детето ама май са и двамата и се чудя, ако нахлуя вътре да го изритам да не им разваля дуета Thinking.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 22:45 от surfline

# 218
Момичета,благодаря - ориентирах се по картата къде е Simple SmileНие сме минали близо до нея даже докато сме търсили Laughing

# 219
  • Варна
Привет-мривет ,момичета

Сърфи,добре си се завърнала.Това,че малката реагира така е много кофти.
Изпитала съм го и знам какво е.Терсене е,но както и Бибитка ти е писала,нещата
със сигурност ще се променят Laughing

Взехме на Анджи очилата.Толкова са силни,направо акъла не ми го побира какво
му е било до сега.Като му четох приказката нарочно му показвах някои по-дребни картинки
и той ми вика-абе,мамо без очила съм и не ги виждам.Направо ми се къса сърцето.
Ама пък е толкова сладичък с тях.И за мое най-голямо учудване ги носи почети непрестанно.
Но днес в детската градина,така и не разбрах какво точно е станало,но му беше паднало едното стъкло,
но му ги оправиха.

Ха,и да ви разправям-нали ви бях казала,че  си имаме оперка?Тъй като в блока ни има няколко балкански
семейства,които им е в природата да се интерисуват живо какво става зад чуждата врата,си помислили,че
тя е втората жена на мъжа ми.Единия направо я попитал.Мен тая вечер едната съседка ме скъса от въпроси
кой къде и с кого спи,тъй като и майка ми е в момента при нас.Ей,страшна работа ooooh!

# 220
 Joy  Дианжели, докато не мислят мъжът ти zа сутеньор, пак добре  hahaha Покажи една снимки на Анджи с о4илата  Hug

Ей, много порастнаха теzи деца, поливате ли ги, какво ги правете?

Котаранке, тя Мисти сега Ще ти целуне краката  Laughing

Сърфи, след един месец Ще ти кажа....татко Ще дойде с мадам, като идеята е тя да остане вкъЩи с Милена, докато ние с татко ходим по болници. Дано ни иzлиzат сметките  Whistling

# 221
Е не, Дианджели, по-голям майтап отдавна не бях чела  Joy

Котарана, не само че не съм отслабнала, ами напротив. Точно на рождения ми ден двама различни човека ( които не се познават ) имаха невъзпитанието да ми кажат, че съм пълна и нямало нужда да пълнея повече. Единият пред всичките ми познати вика "мале, колко си яка " (всмисъл едра ), а другият беше българин, който случайно срещнах, каза ми " колко си качила от последния път? 5, 10? Внимавай, внимавай, стига ти толкоз". Простак! А за справка : последния път когато ме видя беше преди месец.
Така болно ми стана, ревах половин вечер.
Тук всички са кльощави, в Германия никой няма да ме нарече дебела, но във Франция съм буквално такава. Незнам с какво се хранят, но жените са не повече от 45 - 50 килограма. Млади и стари. И откакто ми нанесоха тези обиди спрях да излизам, отщя ми се всичко. И днес от фрустрация цял ден ядох  Sick

Сърф, за НГ е супер идея. Хайде ако искаш да се чуем утре/вдругиден. Аз съм много пресипнала, но няма нищо - ти ще говориш.

# 222
diangeli, и вие какво им разправяте? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 223
Сърфи, добре завърнала се.  welcome Снимките са супер готини и като гледам какво е слънчево в БГ и ми се доходи и на мен  Wink

Мистик твоята красавица като я видя и ми се разтапя сърцето. С тези сини очи може да разбие всяко сърце. От майка си ще да ги е взела.

Diangeli хаха направо ме разби  Laughing Laughing Laughing Тези съседи са направо..... Дано на Анджи добре му понасят очилата и да му помогнат бързо. мен мъжа ми е разказвал, че в детската градина е носил очила за далекогледство с диоптър 4 и после са му се оправили очите. Е сега носи за късогледство де, но се е появило доста по-късно. Така че си мисля, че като ги носи ще се оправи и после няма да има нужда да носи.  Peace

# 224
  • Варна
Мъжа ми вика да разправяме,че и трите сме му жени Laughing

Ох,до сега гледах филма -ТЕТРАДКАТА,каква любов само,
и си поревах на воля Cry

Общи условия

Активация на акаунт