МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 638
  • 309
  •   2
Отговори
# 165
  • ВАРНА
най-после и аз да напиша нещо по-различно от "зяпач" Blush
в събота ще ни монтират кухнята! очаквайте скоро отзиви и снимков материал.

# 166
  • Варна
pavletutka поздравления!
видях че гърба е круша -а плота какъв цвят е и ако знаеш на кои производител
благодаря предварително

# 167
  • Толбухин
pavletutka поздравления!
видях че гърба е круша -а плота какъв цвят е и ако знаеш на кои производител
благодаря предварително
Плота пак е круша.Нямам идея кой е производителя.

# 168
Кажете за или против барплота сте в така наречения дневен тракт?

# 169
Според мен би било хубаво със светли шкафове лак, а плота (евентуално и гръбчето) да имитират дърво. Бар плот може да направиш, защото поне аз доколкото виждам мястото е малко, но под него да е без шкафове и да е на нивото на другия плот (около 90см). Линиите обаче наистина трябва да са прави, заради хубавите столове. Успех с проекта!

# 170
Към petya_ml: Петя, ще можеш ли да ми обясниш по-подробно къде се продават аспиратори Фабер. Вече знам адреса, че е  на Вл. Варненчик 277, но имам нужда от още помощ, че от скоро съм във Варна Rolling Eyes

# 171
  • Варна
annie_varna, не съм petya_ml, но ще ти отговоря. Предполагам че знаеш Технополис къде е, продължаваш по локалното платно към изхода на града. Стигаш до магазин Елис ГЕ и завиваш на ляво към промишлената зона, следват поредица от магазини за ел. части, и разно други, последният магазин в дясно е на Лексгруп.
На тази карта http://bgmaps.com/map.asp?sid=783929a35c43b58d9c4c32041ca9c31c&a … p;ix=17&iy=38
улицата се казва Перла, но всички адреси наоколо се водят на Владислав.

# 172
Ментолка, супер си  bouquet. Благодаря ти за точния отговор! Отлично се ориентирах, в района съм  ходила  в склада на Дейтрон за плочки, така че ще действам  Simple Smile

# 173
# 174
Кажете за или против барплота сте в така наречения дневен тракт?

Ако въпросът ти не е принципен, а конкретно за твоя дневен тракт, съм ЗА.

# 175
Момичета, благодря на всички за мненията, за предложенията . Спрях се на бежов цвят, изчистени, прави линиии, лакиран МДФ, вкопани дръжки , барплот и една идейка дървесен цвят. Предлагат ми лунички над работния плот и едни " човки " , които са над горните шкафове, като осветителни тела. Чакам проекта и ще ви го пусна. Дано не съм сгрешила.

# 176
shiva58, мисля че ще стане супер. Очаквам с нетърпение да видя, защото при мен положението е подобно.

# 177

tammy, според мен нещо не е наред. Представи си като готвиш около теб няма да има 30см свободни една чиния къде да поставиш? Може да не правиш плот до вратата, а там да е фурната. Друг вариант виждам, ако сложиш фурната плътно до стената, а котлоните по средата. Плот може да се направи откъм прозорците като така вратичките на шкафовете ще са от твоята страна.

Друго, което не ми харесва е че горните шкафове са с различно отваряне, но аз обичам симетрия - бих си ги направила да се отварят всички като този над кафемашината. Дано ме разбра Simple Smile

# 178
Не зная дали ще е супер, защото мивката и кухненския плот са лети и облицовани с плочки. Не мога да ги махна, та работата ще е малко кърпена, но да видим. Няма да постигна същия успех , като кухните които виждам сте пуснали тук, но все ще по - хубаво от сега, поне така се надявам Sad Пък и уредите ми не са вградени. Абе кърпена работа Embarassed

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:43 от shiva58

# 179
  • Varna
Не зная дали ще е супер, защото мивката и кухненския плот са лети и облицовани с плочки. Не мога да ги махна, та работата ще е малко кърпена, но да видим. Няма да постигна същия успех , като кухните които виждам сте пуснали тук, но все ще по - хубаво от сега, поне така се надявам Sad Пък и уредите ми не са вградени. Абе кърпена работа Embarassed

Опитах се да намеря снимки на досегашната ти кухня, но не успях. Понеже попита за барплот - лично аз не харесвам. Имах идея за кухня с барплот, обаче като видях 5-6 проекто и всички идеи за това ми отпаднаха. Определено ми стои по-добре без.
Колкото до цветовете - какво ще кажеш за горни шкафчета черен гланц? А долните да са с дърво като на масата. И евентуално ако правиш барплот може отвън да е с черно стъкло, а отгоре като масата. Не съм убедена че бежевото и двата вида дърво в стаята ще стоят добре. ще се опитам да пусна снимка за комбинацията за която говоря, но след малко че сега не мога...

Общи условия

Активация на акаунт